Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
A Fer-14 ben ezek a vitaminok ,sőt még több is bent van,mind az ami a férfi hímivarsejt mennyiségét,minőségét javítja.Ha a googleba beütöd,kidobja neked amit tudni kell róla.Használjátok bátran.Külön nem is igen lehet meg venni,ezeket a vitaminokat,mert a megfelelő adagok mennyiség is fontosak,külön drága nagyon.
kedina
2014-02-14 14:44:26
Megkaptam a vérvétel eredményt. Tökéletes! Örülök neki, mert tavaly júliusban 13 volt az ösztrogénem, most meg 29. Hát, a természet majd helyre hoz mindent lassacskán..
maximail
2014-02-14 14:09:27
Köszönöm!
Lehet, hogy mégis rászánom magam erre a FER14-re, ha ennyi jó tapasztalat van róla.
Köszönöm még egyszer!
jniki82
2014-02-14 13:57:30
Sziasztok!
maximail,
egy andrológus a FER 14-et ajánlotta.Itt viszont napsugár írt nekem vitaminokat amiket az orvos a férjének írt fel!
Leírom őket, ha gondolod akkor ezeket is veheted:
vitamin b komplex,d vitamin, e vitamin,selenorg,c vitamin,Q10+omega3+e vitamin,és van egy bio c cink vitamin, de mi azt nem kaptuk meg helyette a gyógyszertárban a sima cinket adtak.Plusz ezek mellet még olvastam, hogy a folsav is jó és mi vagyis a párom azt is szedi.
Remélem tudtam segíteni
KatkaManó
2014-02-14 13:29:21
Maximail,
gyógyszertárban nem lehet kapni csak neten rendelni.
Érdemes ! A férjem is ezt szedte és sok javulás volt, bár nekünk még rosszabb lett az eredmény.
Fer14 + e vitamin + c vitamin 3 hónapig :)
maximail
2014-02-14 13:08:44
Köszi!
Neten nem nagyon merek ilyen dolgokat rendelni. Gyógyszertárban is lehet ilyesmit kapni vajon?
pusza
2014-02-14 13:00:07
Maximail!
Vegyél Fer14 vitamint.A neten tudsz rendelni,ebben bent van minden ami kell.Nekünk használt.Három hónapig kell szedni.
maximail
2014-02-14 12:36:42
Csajok!
A segítségeteket szeretném kérni!
A férjemnek nem lett túl jó a spermaképe, 15 millió, amiben 20% mozog. Ma megyek a gyógyszertárba, és mindenképpen akarok venni D és E vitamint, meg zink-et javasolt még neki a doki, de tudom, hogy itt volt már szó ilyesmiről. Össze tudná nekem foglalni valaki, hogy miket vegyek a gyógyszertárban a férjemnek (akár komplex vitamin, amit már "teszteltetek")?
A Fer-14 ben ezek a vitaminok ,sőt még több is bent van,mind az ami a férfi hímivarsejt mennyiségét,minőségét javítja.Ha a googleba beütöd,kidobja neked amit tudni kell róla.Használjátok bátran.Külön nem is igen lehet meg venni,ezeket a vitaminokat,mert a megfelelő adagok mennyiség is fontosak,külön drága nagyon.