Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
nikinokedli
2014-02-17 20:13:55
 
Sziasztok!
Kitartás mindenkinek, gratulálok a babásoknak. CSendesen olvaslak titeket folyamatosan.

Moha13:
Írtad, hogy linkeltél egy cikket a TSH határérték 2-ről 4-re való emeléséről. Nem találom. Be tudnád esetleg újból linkelni?
Továbbá esetleg ajánlanád nekem az endomókus-nőgyógyászt? dinnyesniki kukac yahoo pont com
előre is köszi.

Ez a második ciklusom, amióta abbahagytam a fogamzásgátlót. Azóta figyelem testem jelzéseit.

Furcsának találom, hogy a ciklus 9-10. napján és ovukor is szúr a petefészkem, és még furcsább, hogy csak a bal.
Valaki tapasztal esetleg hasonlót?

Előre is köszi a válaszokat.
Babásodást mindenkinek! :)
szilvita
2014-02-17 20:06:48
 
LondonViki,várj még szerintem. Korai..

Kedina, aranyo s vagy, de legkésőbb is 29-én jöhetett össze, az meg már nagyon rég volt. Nagyon szeretném, ha megjönne már.
LondonViki94
2014-02-17 19:57:34
 
Közeledik a nap.Szerintetek ha holnap reggel tesztelek akkor már mutathat valamit?
castellucchio
2014-02-17 19:04:03
 
Sziasztok csajok!

kedina szerintem is szerdán volt az ovud! Na hátha most összejön!Kitartás!

pusza,köszi a biztatást nagyon jól esik!Biztos nehéz akkor most neked meg bizonytalan is vagy.Mióta vezeted a görbéd? Az jó,hogy a párod is odateszi magát! Mi méhpempőt eszünk,én ettem 1 hónapig most meg 1hónap szünet,kúraszerűen.De a férjem az eszi folyamatosan!Úgy örülök mikor írsz meg mikor mások is írnak nekem! Nagyon szeretem ezt az oldalt mert itt meg tudom beszélni a dolgaimat veletek. És tudom,hogy megértitek mivel egy cipőben járunk.Bár van olyan amihez nem tudok hozzászólni,mert vagy nem vagyok abban a helyzetben mint mások vagy nem tudok semmit a témában. A férjem is meghallgat de az mégiscsak más,bár mindig kérdezi,hogy írtak a csajok,mizu? Lelkes ő is!

Kitartás mindenkinek,lassan jön a tavasz! Itt nálunk olaszban ma 12 fok volt!Még a kedvem is más volt ma!

Ciao csajok!

jniki82
2014-02-17 18:58:11
 
Sziasztok!

Ma voltam dokinál-Megnézte a hormonvizsgálat eredményeit megállapította amit én is tudok, hogy magas prolaktinem arra írt egy Premens nevű gyógyszert és miután magas a Ca 125-ös érték ezért lehet, hogy endometriozisom van ezért azt javasolta, hogy végezzünk átjárhatósgit és azzal egyszerre akkor azt is meg tudja nézni.
Egyre jobb eddig nem akartam eljutni.Miért ilyen macerás ez?Egyesekre csak ránéznek és teherbe esnek!!!Ez nem igazságos!!!!!
Moha13
2014-02-17 18:43:24
 
sziasztok!
1. Hol lehet ezt az Alakort kapni és mennyibe kerül?
2. Szendivel kapcsolatban: láttam egyszer egy interjút, ahol ugye előadta, hogy a palolit embere még nem termelt gabonát és milyen jól megvolt magának, és ebből egyenesen következik, hogy nekünk is így kéne élnünk. No de könyörgöm, ez akkora baromság, hogy a hajam égnek áll...utálom a szélsőségeket.
Egyetértek, együnk jó minőségű ételeket, tapasztaljuk ki, mi az, ami nekünk jó, hasznos, ami meg nem, azt iktassuk ki.
A szélsőségek sosem jók, ugyanígy vagyok a vegetarizmussal...én voltam vega 1 évig, de rájöttem, hogy nem az én világom. Én inkább lelkiismereti okból (ne öljük meg az állatokat), mint egészségügyi, de amint okosabb (felnőttebb) lettem, rájöttem, hogy a szüleimnek van igaza, mindent kell enni, húst is, mert így jutunk hozzá minden anyaghoz, amire csak szüksége van a szervezetünknek.

A Szendi-interú végén jót kuncogtam, mert Szendi azt mondta, hogy iszik kávét és eszik banánt...elgondolkodtam, hogy vajon a paleolit kor embere termesztett-e kávécserjét, megpörkölte-e a bogyóját és megfőzte-e a családjának a kőüstben? No és...hoztak-e a kőbarlangi szupermarketbe banánt Costa Ricáról? :D

Én mindig azt mondom, hogy a legjobb az arany középút!
HA vlakinek valami problémája van, nyilván gondolkodjon el, próbáljon ki dolgokat, diétákat, stb., de ha nincs gondja, akkor ne zaklassa a szervezetét baromságokkal, nagyanyáink csodálatosan leélték az életüket, alig volt rajtuk ránc 70-80 éves korukban, szültek egy rakat gyereket, és nem gondolkodtak, hogy a liszt, amiből a kenyeret sütik, BL55 vagy B70 vagy akármi...
NYilván az is igaz, hogy annyira megváltozott a világunk, hogy vigyáznunk kell magunkra nagyon, annyi szart akarnak megetetni velünk, de azért végletekbe sem jó esni, mert csak magunkat idegesítjük fel.
krisztibaba85
2014-02-17 18:12:27
 
Kedina hát ha 2-3 napja van ilyen "cuccod":-) akkormég csak most lesz ovud....Nekem legalábos ovu elött szokott lenni ilyen 3-4 napig és utána van ovum,csinálj csak te nekünk ovutesztet:-) :-) :-) :-)
kedina
2014-02-17 17:54:50
 
Csak hogy a társaság még jobban zombuljon és idegeskedjen.(Ne csak én! :D )

LH teszt használható terhesség megállapítására! Előbb ad pozitivitást mint a rendes teszt...
http://babatervezok.otthona.net/josteszteles.html

Kedves Várandósok, akiknek van maradék ovutesztje, kipróbáljátok nekünk (nekem) ? :D
csillka
2014-02-17 17:39:58
 
Kedves Vilma, szeretnélek emlékeztetni, hogy az endometriózis nevű fránya betegséget csak laparral lehet megerősíteni, avagy kizárni (ezt három orvos is megerősítette) :)))
Ez az egyik ok lehet, a másik a glutén, laktóz érzékenység, és még ki tudja, hogy mi :( Nem tudják a pontos okát.
Az ösztrogén progeszteron arányon van a lényeg. Nagyon sokan tünetmentesek, sőt babájuk is született a krém és táplálkozásnak köszönhetően.
vilma
2014-02-17 17:29:38
 
Hat akkor nalam ez is kizarva,mert rendben vannak a hormonjaim:-)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!