Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztibaba85
2014-02-18 07:41:50
 
Jó reggelt:-)

kedina na látod:-))))
Uccu neki a dolognak:-)))

Hát én így:
Tán mindjárt megjön:(
Tudom még korai lenne,de mitől esett a hőm?pedig még ráadásul késöbb mértem vagy fél órával...
Moha13
2014-02-17 23:01:59
 
Nikinokedli
A cikk:
http://betegsegek.drtihanyi.hu/cikk/tsh-hol-a-hatar

Én nem tudok Neked endomókust ajánlani, ugyanis még sosem voltam ilyennél, de majd most. Itt a lányok (Plumeria és nem emlékszem még ki) voltak egy nagyon jó endodokinál (dr. Balázs Csaba http://www.csaladinet.hu/szakertok/prof-dr-balazs-csaba-endokrinologus/faq/?tag=pajzsmirigy), de én nem hozzá megyek most.
jniki82
2014-02-17 22:33:40
 
Dzsudzsa,

3. napi értéke 711,20 volt a 21. napi 609,70.A doki szerint ez még nem vészes.
csillka
2014-02-17 21:28:49
 
Jaj Istenem, egyre többünknél merül fel az endó :(((

Ezt találtam :
"A komplex laboratóriumi szűrővizsgálat során – amikor is CA 125 II, HE4, AMH és leptin mérést végzünk – kiszűrhetők azon személyek, akiknél az endometriózis megléte igen valószínű, és akiknél indokolt részletes képalkotókkal, laparoszkópiával felderíteni a megbetegedést. A vizsgálat egyszerű vérvétellel történik."

Lehet megcsináltatom ezeket... :( Végre már tudni szeretném mi van, és jobb lenne lapar nélkül :D
mirjam
2014-02-17 21:20:22
 
Sziasztok!

Nem olvastalak titeket egy jóideje, most az utolsó bejegyzésekbe belenéztem.
Endo valóban csak laparral lehet diagnosztizálni, én is voltam dokinál ezügyben, most kaptam három hónap türelmi időt és utána bekukucskálnak. De mikor kérdeztem tőle a kajálást, akkor kinevetett, hogy ez nem ezen múlik... hát ki tudja... mindenesetre a lapar nemcsak arra jó, hogy van-e endo vagy nincs, hanem megnézik hogy van-e gyulladás vagy bármi más rendellenesség. Azt mondta a doki, hogy csak pozitívan jöhetek ki,ha megcsináltatom. :)
Ezt javaslom a kétségek közt gyötrődőknek is.

ÜDv
kedina
2014-02-17 21:10:01
 
Na, most lesz ovum, a hőm meg elmehet az Antarktiszra!
Éreztem én egész nap, hogy szurogat a balabbik felem. Aztán a férjem hazaesett az LH tesztekkel és akkora pozitívat teszteltem mint a ház.... Erről ennyit.

A lisztekkel annyi bajom van, hogy az 1850-es évek környékétől van fehérliszt előtte nem is volt és azóta csak nőtt a finomított termékek száma... A világháborúk óta pedig bejöttek a konzervek. Az Ufonautáknak meg a félkész kajákat találtak ki, amit végül szintén velünk etetnek. Amikor meg már nem eszel élő anyagot, akkor meg kipurcan a szervezet.

Alakor: K*rv@ drága: 810-900 ft környéke.
Én heti egyszer sütök kenyeret, csak este eszünk,a többit igyekszem máshogyan megoldani. Szentendrén veszem, de úgy tudom lesz a bionom.hu oldalon is. Remélem egyre közkedveltebb lesz. Jól lehet termelni vegyszer nélkül, jól emészthető! Csak 14 kromoszómás.

Ha valaki tényleg azt érzi, hogy neki vegaként jó az élet, akkor semmi gond szerintem. DE ha megkívánsz valamit, azt jó szívvel edd. A barátnőm vegán. Ő is meggyőződésből nem eszik. De tojás ízű sót használ. MERT TOJÁS ÍZŰ! Imádom egyébként! :D

Khmm.. Most dolgom van! :D Holnap írok bővebben!
Dzsudzsa
2014-02-17 20:34:58
 
Jniki82!
Milyen prolaktin értékre kaptad a Premenst?
Az enyém duplája a felső határértéknek és az orvosom kilátásba helyezte a gyógyszeres kezelést, amit én nem akarok. Hormont nem vagyok hajlandó beszedni rá :((
jniki82
2014-02-17 20:32:28
 
capri,

kösz utána néztem én is nem gyógyszer gyógyhatású készítmény!
Dzsudzsa
2014-02-17 20:31:57
 
Lányok!
Én úgy tudom, az alakorn búzát valahol Bácskában termesztik. Nagyon alacsony a hozama, ezért nem elterjedt. Rövidesen tudni fogom honnan kell megrendelni (egy ismerősöm használja, most várom az emailt tőle :)

Csillka!
Nekem sajnos kell valami kenyérféle, mert IR-es vagyok, és kell a szénhidrát bevitel. Azonban a teljes kiörlésű rozst fel szeretném váltani gluténmentesre.

Kedina!
Nagyon egyetértek veled. Az IR-es diétám előtt is figyeltük, hogy mit eszünk, de azóta drasztikusan átálltunk mis is. A xilit helyett nekem az eritritolt ajánlották. Természetes, és alig van benne szénhidrát.

Én is hiszem, hogy túrót nem ér, ha szedem a gyógyszereket, de semmit nem teszek az étkezés terén. Én jobban bízom a diétában, mint a gyógyszerekben.

Na, ugyan még a pocakunk nem nő - az enyém momentán csökken a diétától - de az egészséges cuccok száma a spájzban igen :)))
Olyan egészségesek leszünk, és ami a lényeg, a kisbabánk is :DDDDDDDDD
capri
2014-02-17 20:24:26
 
Sziasztok!
Lányok, csak két dologra reagálnék gyorsan:
Kedina, írtad a linket a jóstesztelésről. Nos, nekem saját tapasztalatom is van róla: összesen 4 ovutesztet csináltam jóstesztként (különböző ciklusokban). Kettőnél halvány 2. csík, a harmadiknál a kontrollhoz képest fele olyan erős tesztcsík (ezeknél nem voltam terhes), majd a babás ciklusomban a 11. dpo-n gyakorlatilag nem látható 2. csík. Sőt, 16. dpo-n (már a pozi teszt tudatában) csináltam még egyet kíváncsiságból, itt az eredmény, a kép szerintem magáért beszél: http://kepfeltoltes.hu/view/140217/20140122_060304_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :-)

Jniki, a Premens nem gyógyszer, barátcserjét tartalmazó szer. Én 3 hónapig, majd fél évvel később 2 hónapig szedtem (szintén az orvos javaslatára). Más jellegű gondjaim voltak, de szerintem nekem sokat segített.

Drukkolok mindenkinek! :-)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!