Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jennybaba
2014-02-18 22:25:02
 
Elég régóta, sajnos :( 2012. február elején hagytam abba a fogamzásgátlót aztán elkezdtünk próbálkozni. A férjem vagy is akkor még csak a vőlegényem Németországban dolgozott én meg otthon. 5 hetente járt haza és mondom lehet azért nem sikerül mert rosszkor vagyunk együtt. Teltek múltak a hónapok jött az esküvőnk, nászút de baba sehol. A férjem hazaköltözött 2012. októberében és ismét próbálkoztunk. Azt hozzáteszem, hogy jártam magánnőgyógyászhoz és azt mondta minden rendben van. Aztán tavaly októberben felkerestem egy másik nőgyászt aki egy hüvely uh-val elég sok mindent megállapított(a másik sose csinált). Rá 2 napra már méhtükrözésem volt és petevezeték átfújásom. Minden rendben zajlott a műtét alatt, egy kis nyákdugót találtak.
Aztán jött 6 hét szünet és megkezdték a gyógyszeres stimulációt(clostibegylt, estroferm, duphaston). Ezt 3 hónapig csináltam de még mindig nincs baba :( Ez lesz most az első gyógyszermentes hónapunk, majd meglátjuk. Ha nem sikerül akkor megyek márc. közepén vissza a nőgyógyászomhoz meg kértem időpontot a meddőségi klinikára.
Igazából olyan nagy baj nincs(vékony a méhnyálkahártyám) de azon lehet gyógyszerrel segíteni.
A kórházban azt mondták 3-4 hónap utána ha nem sikerül akkor az inszem meggondolandó.
Szóval kíváncsian várom a folytatást! Persze az lenne a cél, hogy "természetes" úton sikerüljön.
Uhhh ez egy kicsit hosszúra sikeredett!
Szóval ez az én kis történetem :( Elég régóta várunk a babára...
Moha13
2014-02-18 21:45:27
 
jennybaba
Ti mióta próbálkoztok?

castellucchio
2014-02-18 21:35:01
 
Szilvita,sajnálom.Fel a fejjel! Mióta próbálkoztok?
Köszi pusza,remélem pár nap és vége. Én is januárban kezdtem el görbét vezetni,meg egy csomó mindenről olvasgatok. Jó,hogy a férjed is kíváncsi erre az egészre ami velünk történik.

Amúgy hova valósi vagy? Na lépek,mert pihennem kell. Nem biztos,hogy megyek melózni holnap.

Na Ciao csajok!
szilvita
2014-02-18 20:51:49
 
Sziasztok!
Látom vannak izgalmas görbék:-) drukkolok!
Nekem ma megjött, már nagyon vártam. Új esély, nálam már az is valami, hoigy ciklusom van:-)
pusza
2014-02-18 20:51:47
 
castellucchió
szia!sajnálom hogy beteg vagy,jobbulást,reméljük nem kever be, ha lázas vagy az nem jó.Vegyél gyömbérgyökeret,reszeld le,méz egy kanál és citrommal ízesíteni,nagyon jó,3nap és vége,nekem bevált volt.Én a görbémet jan.vége felé kezdtem el bizakodva,bár előtte nem érdekel,azt rátaláltam erre az oldalra és felbátorított.Mi is ettünk méh pempőt,azt tísztító kúrát csináltunk, de nem bírtuk soká.Rengeteg vitamin tbl,mindenféle magok,zöldségek étrendje,hát kisebb nagyobb eredmények voltak azért a laborokban.Azt kiderült a méh polkip,most viszont gyógyteák,és újrakezdés...Az én férjem is mindig kérdi,na?írtak a csajok,mit?
jennybaba
2014-02-18 20:25:44
 
Szia jniki! Nekem is volt és altatásban csinálták (méhtükrözésem illetve petevezeték átfújásom). Nem éreztem semmit,a méhtágító nagyon kellemetlen volt, de ki lehetett bírni. Mindent a cél érdekében! :)
pusza
2014-02-18 20:20:39
 
LondonViki94
Nálam 6napig volt egy szinten,fájt és szurkált jobb oldalt,azt meg jött!:( De szurkolok neked!
jennybaba
2014-02-18 20:17:57
 
Viki a görbéd alapján szerintem hamarabb volt ovulációd. Szép a görbéd ebből még bármi lehet :) Hajrá!
Ki mióta próbálkozik?
pusza
2014-02-18 20:16:13
 
Szia jniki82
Nálam volt átjárhatóság,petefészek átfúvás.Az én dokim egy rövid altatásban csinálta az egészet,nem egész fél óra volt, semmit nem éreztem utána,csak kicsit kába voltam,pár óra után már otthon lehettem.Ne izgulj,nem lesz baj.
LondonViki94
2014-02-18 18:58:33
 
Jó estét lányok!
Holnapra nem várom,eddig csak annyi,hogy most délután elkezdet erősen szurkálni a bal oldalam.Mit gondoltok??Még nem tudom mi lesz belőle.Tesztet nem csináltam,csak ha késni fog.
Kellemes estét :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!