Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plumeria
Látod, ezt mondom én...Jennybabánál is csak úgy stimuláltak.
Az én dokim is annyit mondott, hogy akkor most stimulálunk ciklust és már írta volna ki a gyógyszert...én rákérdeztem, hogy miért kel stimulálni, mire az volt a válasz, hogy "mert LEHET, hogy nem minden ciklusban van peteérés". De hogy ezt miből gondolta, nem tudom. Én meg csak így vaktában biztosan nem fogok semmit sem beszedni. Még basszus a végén azt is elrontjuk ami jó...:X
jennybaba
2014-02-19 14:30:36
plumeria14 nem mondtak semmit miért van szükség a stimulációra csak, hogy szedjem 3 hónapig és meglátjuk mi lesz. Eddig még semmi, most lesz az első gyógyszermentes hónapom aztán irány vissza a doki.
A férjemnek volt spermavizsgálata és minden tökéletes, sőt azt mondták neki, hogy "bajnok katonái" vannak.
A méhnyálkahártyára kíváncsi leszek, hogy hány mm. Dec. közepén nézték és akkor volt a 13. napon 5 mm szóval elég kis vékonyka volt.
De most bízom benne, hogy az esroferm erősített rajta.
Igen, sajnos az előző nőgyógyászom nagyot hibázott ebből a szempontból. De ez már így alakult!
Nem adjuk fel!!!
jniki ne izgulj egy kicsit kellemetlen de ki lehet bírni. Mikor csinálják? Majd utána írj, hogy sikerült.
kedina
2014-02-19 14:26:55
Húú, van 1-2 szép görbe!:)
castellucchio hajrá, hajrá! :)
krisztibaba85
Szerintem nagyon korán mértél. A barátnőm egy héttel később lett pozitív a tesztje, mint ahogy kellett volna.
Én vasárnapnál előbb nem várnék pozitív tesztet. DRUKKOLOK!
LH tesztet te csinálsz? Én igen. HÉTFŐN (17-én) volt pozitív a teszt, nem akkor amikor a rendszer mondta.
csillka
én is teázgatok és furcsa hőket mérek. Meglátjuk.
Egyébként ha nem jön össze ebben a hónapba, akkor méregtelenítek a következőben én is..
castellucchio
2014-02-19 13:00:58
szia pusza. igen fent vagyok a facebookon,keress rám: domonkosné molnár piroska. Igen nagyon jó itt kint élni,imádom.Nem akarunk hazamenni itt szeretnénk élni.Dehogy felejtem el a nyelvet,nincs azaz isten.Magyar vagyok és az is maradok. Nem értek sok mindenkit kimegy külföldre aztán meg töri a magyart. De hát van ilyen.
Na,halika.
krisztibaba85
2014-02-19 11:33:13
Castelluccio:-),Pusza:-)
Köszi a bíztatást:-) :-) :-)
Én is drukkolok nektek!!!:-) :-) :-)
pusza
2014-02-19 11:27:24
krisztibaba85
Drukkolok neked... :) :)
pusza
2014-02-19 11:25:16
castellucchio
Akkor most már értem a neved :) Jaj , nagyon jó lehet neked,örülök hogy nem feledted el a magyar beszédet,írást.Fent vagy a Facebokon?Igyál sok folyadékot,csalán teát,csipkebogyó teát.C-vitam,Cink jó hatással van a bacikra.
castellucchio
2014-02-19 10:53:01
krisztibaba ,köszi...pihenek remélem holnap jobban leszek. Tényleg lehet hogy korán teszteltél,szurkolok!!! :)
A rendszer átette az ovum,valószínűleg tényleg akkor volt,bár az ovuteszt az negatív volt. Ennek ellenére voltunk együtt 14-én meg 15-én is.
szép napot még egyszer!
Ciao csajok!
castellucchio
2014-02-19 10:40:49
jó reggelt vagyis lassan napot. Nem mentem melózni,nem vagyok toppon. A héten itthon vagyok.
pusza én békés megyei vagyok ,pontosabban szeghalmi.
De már több mint 6 éve itt élünk kint olaszban.
szép napot nektek! :)
csillka
2014-02-19 09:36:42
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy valamelyikőtök mondta, hogy megtudja hol lehet beszerezni alakort. Sikerült-e? Ossza meg velünk tudását :D
Lányok én kísérletezem magamon, és majd megosztom veletek a tapasztalatokat :))
Kíváncsiságból néhány reggel bekaptam a lázmérőt, és lám-lám a hőm olyan magas amilyen csak a 21. nap után szokott felmenni. Vagyis máris hathatna a táplálkozás és a teák? Hmm...
Mi most felfüggesztettük a babaprojektet. Az egyik ok, hogy most már szeretném kideríteni mi a gond, és kizárni az újabb vetélést. A másik ok, hogy javában méregtelenítek, és akkor sem szerencsés állapotos lenni.
Látod, ezt mondom én...Jennybabánál is csak úgy stimuláltak.
Az én dokim is annyit mondott, hogy akkor most stimulálunk ciklust és már írta volna ki a gyógyszert...én rákérdeztem, hogy miért kel stimulálni, mire az volt a válasz, hogy "mert LEHET, hogy nem minden ciklusban van peteérés". De hogy ezt miből gondolta, nem tudom. Én meg csak így vaktában biztosan nem fogok semmit sem beszedni. Még basszus a végén azt is elrontjuk ami jó...:X