Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-02-20 07:41:08

MA...
plumeria14
2014-02-20 07:27:26

Érdekes, mert ahogy beírtam a mai hőmet, a rendszer 1 nappal előrébb hozta az ovumat (fogalmam sincs mi alapján),pedig biztosan tudom, hogy szombaton volt.
Moha13
2014-02-20 00:10:54

jennybaba
2014-02-19 14:52:14

"Moha nekem volt peteérésem, sőt minden hónapban éreztem. De még is szednem kellett."

Olyan szomorú volt ezt olvasni...:X

Könyörgöm, mindenki mindenre kérdezzen rá, és mindent magyaráztasson el magának a dokival, ne érdekelje, hogy hülyének nézi vagy tudatlannak, vagy kötekedőnek, vagy bármi egyébnek!!!!!! Csak arra gondoljatok, hogy "ez az ÉN testem, az én életem, az én egészségem, az én felelősségem!"
Ha valamit elszúrnak, akkor mehetünk panaszkodni, széttárja a kezét, hogy ő azt tette, amit legjobbnak gondolt...ami viszont nem mindig egyenlő azzal, hogy az tényleg a legjobb volt nekünk.
Nincs olyan, hogy "mégis szednem kellett"!!!
Úgy látszik, ebben a mai világban tényleg a sarkunkra kell állnunk Lányok, mert másképp csak egy újabb tyúk vagyunk a futószalagon, akin a kötelező protokollt kell alkalmazni az adott problémára...:X
És ha valami nem tetszik a dokinak, hogy kérdezünk, hogy nem engedelmeskedünk azonnal minden kitalálmányának anélkül, hogy elmagyarázná, mi miért van, akkor menjünk másikhoz...ha az sem jön be, akkor megint...egyszer úgyis ráakadunk valakire, aki minket lát és nem egy újabb protokoll-alanyt.

jniki
Nagyon, nagyon szurkolok a gyógyszermentes hónapodnak!!! :)
LondonViki94
2014-02-19 22:32:48

Köszönöm.
Általában a 10-12 napra szokta tenni az ovulációmat.Ez az első amikor 20. napra tette át.Bár nem hinném hogy itt volt.
kedina
2014-02-19 21:28:20

LondonViki94
Széép! :) Hány napos szokott lenni a luteálisod?

Csajok mindenkinek megy a drukk! (Magamnak is! :D )
castellucchio
2014-02-19 19:59:37

kedina köszi a hajrát!
londonviki jól állsz drukkolok nagyon!!! :) :) :)

Jó lenne sorban babásodni!

Ciao csajok!
LondonViki94
2014-02-19 17:53:00

Hali!
Én mára nem vártam,várom.Eddig nem jött remélem nem is fog :)
Semmi különöset nem érzek csak a baloldali szúrkát még mindíg.
A hőm pedig még mindíg ott van ahol tegnap is.
kedina
2014-02-19 15:57:09

Egyébként ezen az oldalon is felvezettem az utolsó hónapom és pont ugyan oda rakta az ovum, mint ahol éreztem.
http://www.tcoyf.com

Mutatja a COVER LINE-ot is.
Nekem szimpatikusabb....
kedina
2014-02-19 15:44:24

Moha

Teljesen egyet kell értsek! Felháborító, hogy leterhelik a nők szervezetét,anélkül hogy konkrét ok, bizonyíték lene! A NŐ pedig, mivel várja, hogy szíve vágya minél gyorsabban teljesüljön, mindenre képes. Ezt a "tudatlanságot" a legtöbb orvos kihasználja... Inkább adnának teát, tornát, indítanák el a kivizsgálást.
Az én orvosom mondjuk hülyének néz, hogy 10 hónap után mit aggódok, de nem szeretnék 3 évet várni. Aztán készségesen felírt minden vizsgálatot, amit szükségesnek gondolt...
jennybaba
2014-02-19 14:52:14

Moha nekem volt peteérésem, sőt minden hónapban éreztem. De még is szednem kellett. De most örülök, hogy gyógyszermentes hónapom lesz.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!