Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekünk őt ajánlották, de még nem erőltettük a témát..:)
http://www.g1intezet.hu/index.php/szakembereink/orvosok-szaktanacsadok/12-orvosok/2-keszthelyi-zsuzsanna.html
Itt is 15 ezer. És az én dokim nagyon dicsérte.
nikinokedli
2014-02-20 10:35:04
Köszi jennybaba! Akkor korrektek voltak.
Valaki tudna ajánlani pesti helyet, ahol hasonló korrekt módon végzik a spermavkzsgálatot?
jennybaba
2014-02-20 10:25:50
nikinokedli Debrecenben a termál fürdőben csinálták a spermavizsgálatot( Dr. Szűcs Miklkós). Meg voltunk elégedve, hamar kaptunk időpontot. A vizsgálat eredménnyel maximum 10 perc. Kérdezett egy pár dolgot a férjemtől, megvizsgálta utána meg mikroszkóppal megnézte az otthonról vitt spermát(2 óra alatt be kell érni vele).
Elmondta, hogy minden rendben van. Kaptunk papírt róla, 15 ezer forint volt.
Moha13
2014-02-20 09:18:41
krisztibaba85, Bernie83
Köszi, de én most totál nyugis vagyok, hogy amíg le nem visszük ezt a TSH-t, addig úgysem jön össze, szóval arra számítok, hogy ez az esés csak folytatódni fog és megjön 3 nap múlva.
Bernie83
2014-02-20 09:04:36
Sziasztok.
Moha szorítok, hogy feljebb menjen :)
Krisztibaba nagyon jól állsz szerintem. neked is szorítok.
De persze mindenkinek babásodást kívánok.
Nekem ma tuti megjön leesett a hőm. Amit nem nagyon sajnálok, mert 3 havi szünetet kell tartsunk, LSIL (CIN1) lett a rákszűrés eredménye és azt tanácsolta a doki, hogy akkor most jó lenne védekezni a köv.rákszűrésig. :( Legalább egy kicsi pihi jön, nem kell izgulni minden hónapban. Azt mondta még hogy vitaminokat kell szednem, mert ez még spontán visszafordulhat. Volt valakinek ilyen eredménye?
nikinokedli
2014-02-20 08:15:06
Bocsi LondonViki94 most látom csak hogy elírtam a neved. Telóról írok és nem zoomoltam eléggé.
nikinokedli
2014-02-20 08:13:05
Sziasztok!
Jennybaba: lehet tudni, hogy a férjednek hol csinálták a vizsgálatot, meg vagytok-e elégedve, és hogy hozzávetőlegesen mennyibe került?
LondonViki84: szerintem nálad lehet valami. Jól áll a görbéd. Nem gondolod? :)
krisztibaba85
2014-02-20 08:02:39
Jó reggelt:-)
Moha látom neked is izgi két nap jön szorítok nagyon:-)
Kedina,igen úgy látszik hogy lépcsőzetesen emelkedik a hőd,de legalább emelkedik,csak így tovább:-)))
Én ma így:
Egyre lejjebb kerül a méhszájam,szerintem megfog jönni,amúgy vasárnapra nem várom :/
Szép napot!
kedina
2014-02-20 07:42:16
plumeria14
Nekem sem odarakta, ahol volt. Kíváncsi vagyok, hogy később változtat e rajta.