Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adry03
2014-02-21 22:19:21

Sziasztok !

luciffer

Én mindig Urogint iszom, ha érzem, hogy felfáztam. Nekem nagyon bevált. Gyógynövényekből van. Az íze pocsék és annyira nem is olcsó, de nagyon hatásos. Még 1x nem kellett komolyabb gyógyszert beszednem amikor elkezdtem időben szedni.

Sajnos, a héten nem volt túl sok időm, de azért nagyjából olvastalak benneteket. Persze mérni azért mérek.

Részemről így.
csillka
2014-02-21 22:00:34

kedina,

a múltkor említetted, hogy teázol. Megkérdezhetem mit iszol?(látom értesz hozzá :))
kedina
2014-02-21 21:30:36

luciffer73

Szedj valamilyen tőzegáfonya készítményt, ne az algoflexet kapkodd! Főleg ha esély van a bébire! A húgom a Walurinalt szedte. És igyál sokat!

Londonviki
én legalább a 14. napig várnék, már ha meg tudnám állni...:D
pusza
2014-02-21 19:58:53

London Viki94
Szép a görbéd,de várd meg a 10. napot.Szorítok!
LondonViki94
2014-02-21 19:03:45

Szerintetek mikor teszteljek?
Moha13
2014-02-21 13:42:35

luciffer
Szorítok a Jónásnak!!! :):):)
luciffer73
2014-02-21 12:15:17

Sziasztok, szia Moha!
nnnna szóval...én ugye lassan már egy hónapja nem hőmérőzök...ettől olyan nyugodt vagyok, mint Buddha :))))
Ebben a hónapban megpróbálkoztunk a Jónás módszerrel....az a baj, hogy a kalkulátor 3-4 napot jelöl, amikor együtt kell lenni...vagyis érdemes...szóval ebből sajnos csak két napon voltunk együtt, mert ember vidékre ment. Én meg ugye hiába szórakoztatnám magam esténként, abból gyerek nem lenne :DDDDD
A másik meg....asszem felfáztam....tegnap előtt tuti, mert akkor kb 5 percenként éreztem, hogy most tuti befogok pisilni...aztán persze három cseppet alig sikerült megszűlnöm. Azt hittem be is sza..ok a fájdalomtól. Úgyhogy bekaptam egy algo flexet...ettől jobb lett. Aztán tegnap tök jól voltam, Se inger, se fájdalom és normális mennyiségű pisi...ma reggel megint olyan érzésem volt, mintha...de érthetetlen, hiszen normálisan fel vagyok öltözve...se a derekam nincs kint a hidegben, se le nem űltem hideg betonra, se semmi...tehát nem igazán értem...most éppen jól vagyok.
Lányok én is drukkolok nektek!!!! Magamnak is, bár nem hiszem, hogy összejött...tudom, tudom, hogy akár még abból a kettőből is lehet baba, de valahogy nem gondolnám.
Ennyi! A többiekről azért én is szívesen hallanék...azonnal tessék beszámolni!!!! :D
krisztibaba85
2014-02-21 11:10:25

Igen Moha,így van egyszerre nem várjuk,izgulok...:-)
Moha13
2014-02-21 11:00:34

krisztibaba
Szerintem mindenképp nézess hormonsort, abból nagyon sok minden látszik.
Egyébként akkor mi most...egyszerre nem várjuk...nagyon szorítok!!!! :)
krisztibaba85
2014-02-21 10:57:10

Moha
nekem még idáig mindig 13 napos volt a luteális...
Én nekem még csak sima vérvételem volt,a nődoki anno nem mondta mivel akkor említettem meg hogy babára gyúrunk,októberben voltam asszem....szóval csak ilyen semmilyen vérvételt csinált...meg hüvelyi uh-t,ott is annyi volt hogy 5mm-es nyálkahártya,meg látott tüszőket,meg minden oké azt ennyi...
De gondolkodom rajta hogy magánba elkéne menni csináltatni egy hormonprofilt,csak úgy kíváncsiságból.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!