Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ennek a ciklusnak az elején volt egy méhszájseb fagyasztásom, amiért ebben a hónapban tilos volt az együttlét. Én ennyire felszabadult már két éve nem voltam! Most tudom biztosra, hogy tuti nem vagyok terhes, és nem érdekel, hogy egy nappal előbb, vagy később jön-e meg, mert meg fog jönni, az tuti. Nem figyelem a tüneteket, és semmit. Azt hittem, hogy nehezen fogom viselni, hogy "hiába való" ez a ciklus, de nem, SŐŐŐT! :-)
Moha13
2014-02-22 10:18:13
Köszi Plumeria...:)
Én is nagyon szorítok Neked!
Pont az imént olvastam egy bejegyzést, hogy pajzsmirigy alulműködéses első gyógyszeres hónapban összejött a baba...két hete szedte a gyógyszert, amikor pozit tesztelt. :)
Nagyon remélem, hogy Nálad is nagyon gyorsan eredménye lesz, és utána nálam is...:):):)
plumeria14
2014-02-22 09:49:37
LondonViki94,
agyon szép a görbéd...szerintem a szokásos luteálisodhoz adj hozzá 2-3 napot és akkor tesztelj...ha kibírod :)
Ani0630,
nekem túl magasnak tűnik a hőd a ciklus elején...a mostani esés ovu előtti esésnek tűnik. Hányadik napon szokott lenni az ovud? Tesztet szoktál csinálni?
Moha13,
szorítok neked, hogy emelkedjen vagy maradjon...Kitartás csajszika! Tudom, idegőrlő ez a várakozás, főleg a nemvárt körüli napok készítik ki az embert...Örülök a pozitív hozzáállásodnak!
Nálam a mai nap sem hozott változást...
Moha13
2014-02-22 09:13:18
krisztibaba
...én már nem is tervezgettek ilyeneket, hogy mikor tesztelek.
Már úgy megszoktam, hogy mindig megjön...vagy időben, vagy 1-2 nap késéssel...szóval most is erre számítok.
De nagyon bízom az endomókusban, akihez márc. 18-án megyek. Megoldjuk a magas TSH-mat és utána már tervezgetem majd a tesztelést is. :)
krisztibaba85
2014-02-22 09:08:21
Moha,mikor tesztelsz??????:-)))))))))))
Moha13
2014-02-22 08:39:38
...
Ani0630
2014-02-22 08:29:08
sziasztok
reg irtam mar, es sajnos nem mindig tudtam merni a hőt . en ma igy
kedina
2014-02-22 08:28:45
Csillka
Én sok mindent a bionomról szedek. Nem tartalmaznak a termékeit semmilyen oda nem illő dolgot. Nekem már sokszor bizonyítottak.
Szóval: én női YOGI teát iszom. Elmúlt a mellfeszülésem is, ami a ciklusom második felében gyaorlatilag elviselhetetlen volt, plusz most szedem az Ezerjófű női tinktúráját.
Én ma így. :)
krisztibaba85
2014-02-22 08:25:52
Jó reggelt:-)
Luciffer drukkolok hogy beváljon ez a Jónás módszer:-)
Én ma ugyanott,teszteltem:negatív
Szép napot!
pusza
2014-02-22 01:21:45
luciffer73
Tőzegáfonya,walurinál erre szavazok én is,ezt szedhetik a várandósok,babavárók,ilyenkor kerülni kell a gyógyszereket.