Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
csillka,
tényleg érdekes, hogy ennyivel korábban megjött most...nem akarok hülyeségeket beszélni, de nem lehet, hogy ebben a hónapban nem volt ovud és ezért nem termelődött progi? Nem tudod megkérdezni a nődokidat, hogy ezt a rövid ciklust vajon mi okozhatta? A 3. és 21. napi vérvételeket viszont ugyanabban a ciklusban kell nézetni. A 3. napinak mi lett a eredménye?
Én mára emelkedtem :)
csillka
2014-02-23 09:04:05
kedina
Ha szállítanak, akkor mindenképpen rendelek, mert tényleg jó dolgokat lehet kapni náluk.
Nálam nagyon különösen alakulnak a dolgok. Holnap akartam menni 21. napi progeszteron vérvételre, de mivel általában 30 nap felettiek a ciklusaim, és tegnap nem volt labor, igy gondoltam majd hétfőn, a 23. nap simán belefér. Ehhez képest az éjszaka megjött. Még soha nem volt 21 napos ciklusom :(
Remélem csak ez a váltás zavart be és nincsen semmi bajom :(
Igy még egy ciklust kell várni a progeszteron mérésre, de ezek után nem is kérdés, hogy milyen értéket mutat.
De nem ijedek meg, és folytatom amit elkezdtem...
kedina
2014-02-23 08:43:20
Krisztibaba...:S Új hónap új lehetőség!
Az egyik doktornőnk mindig azt mondja menjünk el bükkfürdőre, ott jót tesz a termálvíz! :D
kedina
2014-02-23 08:37:40
Csillka
A diétának kell egy kis idő, de hatásos.
Én a hüvelyeseket eszem. Most gondolkozom, hogy a nagy méregtelenítésbe is belevágok megint, ha nem jön össze most.
Bionom: Szállítanak külföldre, az biztos!
Én próbáltam a palástfű, cickafark kombót, de valahogy nem volt az igazi... A Yogi teát viszont nagyon jónak érzem! A menstruációmba sem akartam belehalni a múltkor.:)
Én ma így. Egyenes mint a huzat!
krisztibaba85
2014-02-23 07:52:55
Jó reggelt:-)
Kedina köszi a drukkot,de maholnap megjön,ugyhogy én már a köv. ciklusra koncentrálok....:-)
Castellucchio,jó olvasni hogy jobban vagy:-)Hajrá:-)
Hát nálam ilyen se volt még hogy lépcsőzetesen csökkenjen a hőm,és az a legidegesítőbb hogy így is hosszúra nyúlt a ciklusom e hónapban még laca-facázik is :-///
Szép napot!
csillka
2014-02-22 20:46:52
kedina
Köszönöm ismerem, és az antalvalit is. Csak nem élek Magyarországon. Nem tudom külföldre szállítanak-e.
Amit én most használok:
-reggel csalán és dió tea(felváltva)
-napközben menta és szurokfű tea, erdei szederlevél tea, és palástfű tea.
Kihagytam a tej/tejterméket, húst, lisztet, cukrot(eddig sem használtam)
Gondban vagyok a hüvelyesekkel, néhol szabad, néhol nem?!
Viszont nem hagytam ki a zabot, rizset, és kukoricát sem.
Folyamatban van a progeszteron krém beszerzése.
Nem tudom valóban van-e endóm, de most elkezdtem barnázni, a ciklus 21. napján. Pont egy éve volt még ilyen, akkor is látott a doki egy cisztát, majd következő hónapban már nem volt ott. Remélem most is eltűnik, és pár hónap diéta után kezdhetek Avivázni :((
kedina
2014-02-22 19:14:11
plumeri, moha, londonviki, krisztibaba
és akinek kell
nagyon megy a drukk!!
Csillka
bionom.hu
Itt nézd meg az EZERJÓFŰ cseppeket.
Egyébként pajzsmirigyproblémákra a diólevél tinktúrát ajánlják.
castellucchio
2014-02-22 16:28:35
Londonviki megy a hajrá! Drukkolok nagyon!!!
maximail neked jó pihit és felszabadultságot! Aztán meg a pihi után mindent bele!
Én végre jól vagyok ma még kicsit taknyosan de jól.A hőm meg szépen visszaállt ahova kell,csak maradjon is végig így!
Szép,romantikus hétvégét mindenkinek!
Ciao csajok!
castellucchio
2014-02-22 16:24:46
Sziasztok csajok!
Ani ez izgalmas időszak,csapjatok bele a pároddal!
Plumeria jól néz ki a görbéd,csak maradjon is így!