Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Képzeljétek, reggel voltam vérvételen és már meg is kaptam e-mailen az eredményt és nagyon boldog vagyok, mert a TSH-m 1,55 lett 6 hét gyógyszerszedés után (januárban 2,77 volt) és a prolaktin szintem is lejjebb ment, most 163 (januárban 238 volt)....Nagyon örülők ennek a jó eredménynek :)
Adry03
2014-03-05 21:06:39
Sziasztok !
plumeria, kedina
Még szerintem 1-2 nap és én is csatlakozom hozzátok.
kedina
2014-03-05 20:53:18
Ez a pajzsmirigy egy kis alattomos gazember..
Érdemes a gluténmentességet megfontolnia, annak akit érint. Nekem a gluténmentesség (kis bűnözésekkel) szépen rendbe rakott mindent. Jobban is vagyok. Sajnos nem volt előtte vérvételem, csak majd 1 éves váltás után,amikor a vérképem is rendben volt...A biorezót meg valaki vagy elhiszi vagy nem.
2 ismerősöm is most volt egy olyan helyen, ahol biorezonancia alapján állítanak be diétát személyre szabottan. 30 ezer (!!!!!!) a vizsgálat, minden papírt megkapsz és infót.
Évek óta nem tudtak fogyni, de most 4 hét alatt az egyik 4 a másik 7 kg-ot fogyott. Ha érdekel valakit, akkor szívesen rákérdezek holnap tőlük mi is volt ez pontosan. Nem mozogtak nem éheztek.
A hőt megmértem most a számban és ha csipogás után még mér, addig amíg emelkedik a hő, tök jó! :D 9 perc után pedig kikapcsol automatikusan. Vissza tudom nézni a hőm is, így maradhatok kómásan az ágyban! csipogásnál 36,4 volt, mikorra végzett 36,7-et mutatott. Érdemes odafigyelni!
plumeria14
2014-03-05 20:27:43
castellucchio,
ilyen tesztet hol lehet beszerezni? Bár a hüvelyben szerintem más a kémhatás.
A fogyással én is így vagyok, max 3 kg, bármit is csinálok.
jennybaba,
sokszor egy orvosváltás hozza meg az eredményt...egyébként nem is értem azokat a nődokikat,akik még egy hüvelyi uh-t sem csinálnak. Nekem is hátrahajló a méhem...talán egy picit nehezebb a teherbeesés, de a sógornőm ezt megcáfolta :) Spermavizsgálaton volt már a párod?
jennybaba
2014-03-05 19:19:09
plumeria14 röviden egy pár mondatban megpróbálom összefoglalni. Szóval 2012. elején hagytam abba a fogamzásgátlót és után kezdtünk el próbálkozni( a párom ekkor még külföldön dolgozott) szóval nem tudtunk mindig jó időben együtt lenne. Aztán hazaköltözött és nem adtuk fel. De teltek múltak a hónapok és semmi. Pedig jártam magánnőgyógyászhoz aki azt mondta minden rendben van. Mondom akkor folytatjuk tovább. Aztán tavaly októberben nőgyógyászt váltottam aki egy egy hüvely uh-val sok mindent megállapított(a másik sose csinált). Hátrahajló méhem van, egy kevéske policsiszta, kicsi méh(ami születési rendellenség). Rá 2 napra volt egy méh korrekciós műtétem és mivel már elvoltam altatva megcsinálták az átfújást is ahol nyákdugót találtak. Utána 6 hét pihenő volt, hogy begyógyuljon a seb. És november vége óta próbálkozunk újra. Közbe volt uh, vérvétel, inzulin, 120 perces. De semmi gond nincs, szerencsére!
Uh-án annyit mondtak, hogy van peteérés csak vékony a méhnyálkahártyám. Arra szedtem gyógyszert.
Azt mondta a nőgyógyászom, hogy ha 3-4 hónap alatt nem jön össze akkor az inszem meggondolandó.
Most van az utolsó hónapunk, a görbém eddig szép szóval meglátjuk! :) Ha nem akkor se leszek szomorú, mert megyünk tovább! Nem adjuk fel!!! :D
castellucchio
2014-03-05 19:05:21
plumeria köszi a választ. Igen tudom,hogy kapok rá gyógyszert bár ez elég magas érték remélem pár hónap alatt sikerül beállítani.
kedina ez még csak az első vérvételem volt a ciklus 3. napján. Gondolom ha úgy látja a doki akkor a pajzsmirigy miatt még lehet kell majd mennem egyszer a részletesebb eredményért.
A diétával úgy állok,hogy odafigyelek,hogy mit ehetek meg mit nem. Cukrot abszolút nem eszem csak ami az ételekben van. Szénsavas üdítőket sem csak mentes víz meg tea. Teljes kiőrlésű kenyeret eszek és kerülöm a vörös húst. Édességet sem.
Fogyni még akkor sem tudtam csak 3kg mikor 3 hónapig heti 2x konditerembe jártam.De ez a pajzsmirigy miatt is lehet.
Mivel most kiderült,hogy még savas is vagyok hát igen meg kell válogatni hogy mit ehetek.
Akiknek megjött a nemvárt azoknak reménnyel teli új ciklust kívánok!
A többieknek meg szorítok!
Ciao csajok!
castellucchio
2014-03-05 18:47:30
Sziasztok csajok! Ma reggel csináltam egy tesztet ami méri a vizeletből,hogy mennyire vagyok elsavasodva vagy sem.
Hát sajnos igen nagyon savas vagyok úgyhogy fogok csinálni egy tisztító kúrát.
Aztán meg meglátjuk megkérdezem majd a dokit,hogy kell-e valamit szednem rá!
Mivel a megtermékenyüléshez lúgos "környezet" szükséges,így lehet hogy ez is sokat számít nálam. Majd kiderül! Én tartom az úgymond magasabb hőt.
plumeria14
2014-03-05 18:14:19
nikinokedli,
valóban lényeges a következetesség, de véleményem szerint azért kell az első sípolásig mérni, mert annyi idő kell neki ahhoz, hogy a valós alaphőt mutassa. Hüvelyben mindig magasabb értéket fog mutatni, mint nyelv alatt és hüvelyben való mérésnél nagyon kell vigyázni a fertőzésveszély miatt, úgyhogy csak óvatosan.
nikinokedli
2014-03-05 17:08:22
kedina:
szerintem a lényag a következetesség.
én digitálissal mérem, ami két tizedes pontosságú. hüvelyben.
mindig 30 mp-ig mérek (stopper), ha sípol, ha nem.
aztán lehet, hogy nem jó a taktikám. :D
plumeria14
2014-03-05 16:06:21
nikinokedli,
a 3. napi vérvételnél az Anti-TPO kivételével nekem is ugyanazokat nézték, mint amiket kedina felsorolt. A 21. napon elég ösztrogén és progeszteron, mert ott arra kíváncsiak, hogy volt-e egyáltalán ovu, ezt a progeszteron szintje mutatja meg.
kedina,
a 3. és 21. napi eredményeket ugyanabban a ciklusban kellene nézni...
Én sajnos csak fizetősen tudom ezeket megnézetni, de cserébe már másnapra megvan az eredmény. Én is gondolkoztam a D vitamin szint mérése, de elég drága és mivel szedek D vitamint a pajzsmirigy gyulladásomra, így már nem is látom értelmét.
Én is digitálissal mérem a nyelv alatt, első sípolásig.
Dzsudzsa,
ma gondoltam egyet és elszaladtam vérvételre...TSH-t, Anti-TPO-t és prolaktint nézettem csak, mert ezekkel voltak gondjaim...most kíváncsian várom az eredményeket, hogy a 6 hetes gyógyszerszedés milyen változásokat hozott...
jennybaba,
szerintem nagyon szépen alakul a görbéd! Te még semmilyen kivizsgáláson nm voltál? Ti mióta próbálkoztok?
jniki82,
mostanában sajnos nekem sincs előjele a mensinek, egyszer csak elkezd fájdogálni a hasam és már meg is jött...nem tudom, hogy melyik a jobb...