Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
plumeria ezek nagyon hírek! :)
Igen, a férjem volt spermavizsgálaton még októberben és minden a legnagyobb rendben van(az orvos úgy fogalmazott, hogy "világbajnok" :)
Mellilla
2014-03-06 08:17:24
Kedves plumeria14,
Apa és anya vércsoport és RH faktor, valamint az anya és apa születési dátuma (év, hónap, nap). Teherbe esés időpontja. Baba tervezés esetén én adom meg, hogy mikor kell akcióba lépni.
Vannak olyan esetek, amikor ez nem elég. Abban az esetben vissza kell mennünk a testvérek vagy vissza egy generáció adataihoz.
Mindenki és minden egyedi. Nincsenek sablonok.
Bocsáss meg, de konkrét kéréseket csak személyes jelleggel, emailben teljesítek. Tehát, ha konkrét kérdésed van, akkor azt emailben légyszíves megtenni. (info.mellilla@gmail.com)
kedina
2014-03-06 08:16:58
Adry :( Ejj lányok, lányok...
Én szeretek veletek lenni, de azért jó lenne csak látogatóként vissza-vissza bandukolni, mint hónapokig itt dekkolni....
Ani
a rendszer egész egyszerűen néha hülye. De mondjuk el tudom képzelni, hogy igaza van. Ez csak akkor derül ki, ha csináltál közben LH tesztet (bionom.hu oldalon nagyon olcsón lehet venni), vagy amikor megjön a luteális hosszát le tudod vonni, vagy már meg sem jön és egy nem várt időpontot mondanak a születés dátumának.:) Drukkolok, hogy az utolsó legyen nálad a befutó! :)
Mellilla
Érdekes, amit írsz.
Mondjuk bizalomgerjesztőbb lenne a facebook oldalad, ha nem Gyurcsány hülye feje vigyorgott volna rám meg az MSZP logó, amikor rákattintok... :D (Egyik politikus feje sem esik jól egyik napszakban sem.)
Sok(k) volt ez korán reggel.
plum
2 napos a menzeszed? Vegán vagy? Nekik szokott ilyen brutál rövid lenni.
Na csajok gyógyszer nélkül túléltem a havit. Én, aki dolgozni sem tudok első nap és majd belehalok! Éljenek a gyógynövények! :D Már ezért megérte. Remélem a 2. hónap már babát terem.
Na én ma így.
Holnap vérvétel..juppí...
plumeria14
2014-03-06 08:04:54
Mellilla,
érdekes, amiket írsz. Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan/miből tudod azt megállapítani, hogy a nő és a férfi periódusai/ritmusai összhangban vannak-e egymással? Szerintem a legtöbbünket nem az izgat, hogy fiú lesz vagy lány, hanem az, hogy lesz-e és meddig kell még várnunk rá.
Mellilla
2014-03-06 07:46:10
Lányok!
A fogamzásnál nincsenek csodák. A fogamzásképtelenség, mikor hosszabb-rövidebb időt kell várni egy babára, az valóban létezik. – Gyakorlatilag!
Nem gondolkoztatok még el rajta, hogy nem csak ELVILEG van-e?! – Itt most meddőséget hagyjuk ki ebből.
Miért mondom, hogy ELVILEG?! Azért mert egyszer csak azt vesszük észre, hogy az említett hosszabb rövidebb várakozás/próbálkozás a fogamzásra sikeres lesz.
Kérdés csak az, hogy miért sikeres, miért akkor és miért nem korábban? – Van rá magyarázat?
Igen, van. Még pedig az, hogy bármennyire hihetetlen, de mind a NŐ, mind a leendő APA – a férfi – nemző/fogamzó képessége periódikusan, meghatározott ritmusban történik. Hagyjuk most az ovulációt, hőmérsékletgörbéket, meg hasonlókat. - Nem erről beszélek.
Én arról beszélek, hogy Neked - mint leendő anyának - a születésedet kiváltó fogantatásod pillanatától kezdve elindult a biológiai/fiziológiai órád. Szabályosan ketyeg egy meghatározott ritmusban, mely ritmus hullámokat/periódusokat gerjeszt. Ugyanez történik a FÉRFI biológiai/fiziológiai órájával is, annyi különbséggel, hogy a FÉRFIAK ritmusa más, ezáltal mások a periódusai is.
Értelemszerűen, e szerint lüktetnek hol aktívabban nemzésre/fogamzásra készen, hol teljesen passzívan a fogamzást/nemzést elkerülendő állapotban a benned, s a leedő apában működő ivarsejtek is.
Ahhoz, hogy egy fogamzás sikeresen létrejöjjön, ezeknek a periódusoknak/ritmusoknak találkozniuk kell és akkor vagy KISLÁNY születik vagy KISFIÚ.
Ezek ismeretében megkérdezem: Vajon a VÉLETLEN hozza, hogy fiú vagy lány születik?
Nem-nem!...Nem véletlen! - A gyermek nemét is e priódusok és ritmusok határozzák meg. Az egész világegyetem alapja/léte a ritmikusság/periódikusság melynek szoros következménye, hogy – mint tudjuk – a világegyetemnek és mindennek - ami minket körbe vesz - annak az alapja a MATEMATIKA. Matematikával minden leképezhető. - Még a véletlen (valószínűség) és a reggeli kávé illata is.
Mi következik ebből?
Az, hogy megállapítható az is, hogy az adott NŐ és FÉRFI periódusai/ritmusai összhangban vannak-e arra nézve, hogy képesek-e gyermeket nemzeni és ha igen, akkor az mikor, milyen nemű gyermek lesz.
Vannak olyan párok (nem kevesen) hogy - egyszerűen - nincsenek egymással összhangban. Emiatt nagyon soká, sok próbálkozás után nehezen vagy egyáltalán nem jön a vára-várt baba.
Én 1970-71 óta főiskolás, egyetemista korom óta foglalkozom ezzel sikeresen. A modell felállítását több, mint tízezer terhesség és születés modellezése előzte meg. A sikeres előrejelzések aránya 84,7%. A 15,3% hibaszázalékban benne van az is, hogy a kismama nem a gyermek tényleges nemző apját, hanem a férjét adta meg apaként. (Ugye értjük?)
Most – e hozzászólással – ennyi év (44 év) után kilépek ide a Fórumra és a Facebookra (https://www.facebook.com/mellilla.babyplan) ezáltal már nem csak kézről-kézre adhatják a segítségkérést a leendő anyukák, hanem publikussá teszem az elérésemet is. (info.mellilla@gmail.com)
A terhesség előtt, alatt és után az orvosok figyelme és gondoskodása nem mellőzhető, viszont én segítek abban, hogy
- van-e periódikus oka, hogy miért nem esel teherbe, van-e összhang a pároddal,
- adom hozzá a babatervet 3 évre visszamenőleg és 12 évre előre, hogy mikor milyen nemű babád születik majd
- ebből tervezheted, hogy milyen nemű babát szeretnél és ahhoz mikor célszerű „neki fogni”
- milyen nemű gyermeked lesz, ha már teherbe estél
- kísérletképpen (Ha kíváncsi vagy?!) megmondom azt is bárkiről – anélkül, hogy elárulná előre, hogy milyen nemű
Ezeknek egyetlen feltétele, hogy nem hazudhatsz azokban az adatokban, amit kérek. A nevét, lakcímét, anyja nevét és ilyeneket, senkinek sem kell elárulnia, ezáltal személyiségi jogot sem sértek és sérhetek.
plumeria14
2014-03-06 07:42:58
emikez,
miért nem méred a hődet a ciklus elejétől? Ebből így sajnos semmit nem lehet biztosra mondani és így nem is látom sok értelmét a méregetésnek, mert nincs mihez viszonyítani. A rózsaszín valami utalhat ovura, de a hőd ezt nem támasztja alá...ez még nagyon alacsony.
Én még nagyon az elején...
emikez
2014-03-06 06:35:27
sziasztok tudnátok segiteni fogalmamsincs hogy volte ovulácio elvileg igen de a höm nem megy fel meg rozsaszin foltok voltam kétt napig de csak a wc papiron nekem ilyen még nem volt köszönöm a válaszokat
Ani0630
2014-03-06 06:22:53
sziasztok. ma meg magasabbat mértem. de a rendszer igy atraktak az ovut, szerintem rosszul.
szerintetek?
Plumeria èn gyógyszertàrban vettem. Külföldön élek ,itt egy 21 db-os. 5 euro volt. A savasodás ha van akkor az egész szervezetedre kihat a hüvelyben is olyan kèmhatàs van mint a szervezetedben. Vizeletből tudod nézni.
plumeria ezek nagyon hírek! :)
Igen, a férjem volt spermavizsgálaton még októberben és minden a legnagyobb rendben van(az orvos úgy fogalmazott, hogy "világbajnok" :)