Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csillka
2014-03-06 14:51:47

kedina,
igen, ezt tudom, hogy 1 hónap alatt nem várhatok csodát. Csak azt remélem nem fogyok csont és bőrre :))Az az a kevés plusz ami főként a hasamon volt le is ment a hónap alatt, de már tovább nincs tervem fogyni. De az is lehet, hogy most már nem puffadok, és az tűnik úgy mintha fogytam volna? :)

kedina
2014-03-06 14:24:17

csillka
Ha elkezdted a diétát, akkor aj neki időt!
kedina
2014-03-06 14:21:25

Mellilla

Apám minden nőjével nagyon egy húron pendült! :D
Én meg.. Na mind 1.
Bolygóállást is nézel?
Bocsánat a reggeliért. Csak ha valaki felkeres és ezek a jómadarak vigyorognak korán reggel az ember képébe, az olyan kiábrándító. Én most ki is hagyom magamat az öldöklésből, híreket sem hallgatom...A férjemre hagyom a politikát. Elfoglal a babaprojekt.
Sajnos a honlapodat nem engedte megnyitni, vagy nem található.
Ott lehet többet olvasni a módszeredről? Mennyibe kerül?
Köszi!

Plum
Örülök, h ilyen szuper a TSH értéked! Hajrá! :)

Gizgazz
De szép görbe! :) Óóó... Énisénis...

Csillka
sajnos nem lehet abbahagyni. Ha helyre áll és nem tartasz diétát, akkor megint elkezd köhögni.
Kolléganőmnek túlműködése volt, leállt a gyógyszerrel, most idős korára meg alul működik. Nem azt mondom, h törvényszerűen így működik, de az tuti hogy folyamatosan kontrollálni kell!

jniki82
:S Sajnálom. Új hó, új esély! Hajrá!
jniki82
2014-03-06 13:52:51

Sziasztok!

Szóval szinte tudtam!!!
Nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!
csillka
2014-03-06 13:17:01

gizgazzz

Nagyon sajnálom :(
Ettől féltem én is, hogy ez nem végleges megoldás, csak állapotstabilizálás. Akkor azt hiszem még egy darabig maradok a jelenlegi tervnél, és ha nem válik be akkor jöhet a gyógyszer.

Nikinokedli (milyen jó név :) )
pajzsmirigyre a közönséges galaj teát iszom, de még csak most szereztem be.
Amit ezen túl csinálok a csalán-dió méregtelenítés, és mellette iszok palástfű, árvacsalán, pásztortáska, szurokfű, és menta teát a hormonokra. Valamint erdei szedret az IR-ra.
Glutén és tejmentes táplálkozásra tértem 1 hónapja, és nekifogtam a vitaminok tömegének. Jaj és progeszteron krém...mmm most más nem jut eszembe, lényeg, hogy elég nagyot váltottam, mert nyilván azért borultak meg a hormonjaim mert vmit nem jól csinálok.
Másfél hét múlva ismét megyek vérvételre és akkor nézetek TSH-t lássuk változott-e vmit :D
nikinokedli
2014-03-06 12:18:58

Sziasztok csajok! A teljes hormonvizsgálatnak általában mennyi idő alatt van meg az eredménye? Ilyenkor t3-t4-et nem is néznek, csak tsh-t?

Csillika: milyen teákkal próbálkoztál a pajzsmirigyedre?
gizgazzz
2014-03-06 11:21:09

csillka

Én 4 éve szedek gyógyszert a pajzsmirigy alulműködésemre. Terhesség alatt is szedtem. Aztán azt mondták beállt és fél évig nem szedtem. Majd a TSH 4,65 lett, ezért most újra szedem. Szóval sajnos kell gyógyszerezni és ellenőrizni egész életünkön át, nem csak baba várásnál.
Szegény anyámnak túlműködése volt és e miatt sokszor túlpörgött, agyvérzésbe halt bele. Nem ezért de része volt benne.

Plumi

Örülök, hogy ilyen szép lett a TSH eredményed.

Az én görbém felfelé ívelésbe kezdett. Max 36,7 szokott lenni a hőm ovu után és most jóval magasabb. Hétfőn negatív volt a tesztem de péntek reggel ellövök egy újat ha addig nem jön meg. Drukkoljatok !
csillka
2014-03-06 08:43:00

Sziasztok!

Úgy örülök ezeknek a jó TSH eredményeknek. Én nem fogtam neki a gyógyszernek, bíztam benne, hogy a teák és az étrendváltoztatás elegendő, de most már én is nekifogok. Csak az a kérdés, hogy ha az érték lemegy 2 alá, akkor kell-e tovább szedni a gyógyszert? Értitek, lemegy, és marad, vagy gyógyszer nélkül újra visszamegy?
Mellilla
2014-03-06 08:33:21

Köszi kedina2014! - Igazad van. Nem ide tarozik.
Törölve a facebookomról Gyurcsány, Orbán Viktor, Mesterházy, Vona Gábor meg a többi versenyző.
Mentségemre szolgáljon, hogy nem értek sem a politikához, sem a facebookhoz. - Csupán érdekel, hogy ezek mit szörnyülködnek össze?!
jennybaba
2014-03-06 08:32:51

a jó kimaradt, látszik még reggel van :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!