Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
gizgazzz,
azt gondolom, hogy mindannyiunkra ráférne egy kis kikapcsolódás...testileg-lelkileg, mert már ez határozza meg mindennapjainkat, cselekedeteinket, ami teljesen felőrli az embert...
Biztos vagyok abban, hogy hármasban is boldog család vagytok és nem feltétlenül kell erőltetni a kistesót...nem csodálkoznék rajta, ha a döntésed után, amikor elengedted ezt a "terhet" véletlenül összejönne :)
Mellilla
2014-03-07 11:26:15
Kedves gizgazzz2014,
Fordulj hozzám. Nem kell elkeseredni. Fel a fejjel. Olvasd el a 2014-03-06 07:46:10 bejegyzésem.
(info.mellilla@gmail.com)
Már 1-2 hónapja filózok azon, hogy leállítom a testvér projectet de ma véglegessé vált, hogy így lesz. Az okok
-belefáradtam a havi kudarcokba és reménykedésbe
-házas életem csak ovukor van kötelező szinten és gépiesen -csináljuk amit nagyon rosszat tesz a házasságomnak
-hisztis vagyok ovukor, mensi előtt és után, tehát mindig
-ráadásba a férjemnek tegnap megszűnt a munkaviszonya
Van már egy csodálatos 3 éves lányom a férjemtől, valószínűleg az a sorsunk, hogy hármasba maradjunk.
Előre köszönöm aki önteni akarja belém a lelket, igazán kedvesek vagytok de ezt már eldöntöttem. Csak azért írtam le hátha valakinek segít a döntésébe merre tovább.
Nagyon köszönöm lányok a sok biztatást. Fórumon maradok ha nem baj és drukkolok mindenkinek aki babát szeretne !
luciffer73
2014-03-07 08:40:43
Sziasztok!
Nagyon sajnálom, hogy ennyien havizunk! :( Én csak annyit mondok, hogy kitartás...őszintén szólva engem személy szerint jobban idegesít "az új hónap, új remény"...bocsi! Nyilván nem személyekkel van bajom, hanem ezzel a jelmondattal. Igenis dühös vagyok, meg elkeseredett, meg fáradt mint testileg, mint lelkileg....engem egyáltalán nem dob fel, hogy új hónap...ez van.
Brutál hosszúra sikerült ez a menszesz...szombaton kezdtem és tegnap délután hagytam abba a pecsételést, ami nem barnás volt, meg nem semmilyen, hanem vér volt.
Mellilla engem is érdekelne ez a dolog. Na meg persze a piszkos anyagiak is...ha lennél kedves...és még egyszer leírnád a honlapod címét...
Adry03
2014-03-06 22:16:00
Sziasztok !
Én is csatlakozom. Ez van.
Viszont sokunknak egyszerre lesz érdekes ennek a ciklusnak a vége.
kedina
2014-03-06 21:17:26
csillka
honnan rendelted a progi krémet?
Hát, én azért azt gondolom a gyógyszerezésről, hogy ha valamit beviszel, akkor azt nem termeli a saját szervezeted, mert hozzászokik, h azt te kívülről beviszed.
Szinte biztos vagyok benne, hogy az én ösztrogénem a fogamzásgátló és a xenoösztrogének miatt volt a a béke feneke alatt tavaly nyáron: méregtelenítettem, a szutyok kipucolódott és ott álltam, hogy nem működik rendesen. Persze szépen helyre állt, de ehhez a megfelelő tápanyagok kellettek.
És most jók az értékek.
Hogy hogy lesz gyereke egy egészségtelenül élő embernek? Fogalmam sincs. Viszont azt látom, hogy egyre több a fejlődési rendellenességgel született baba...
csillka
2014-03-06 20:40:56
Pluméria
a krémet be lehet szerezni Magyarországon, csak arról olvastam ilyet is olyat is, így én külföldről rendeltem.
Elég szomorú a jövőképem pillanatnyilag, IR és pajzsmirigy amire életem végéig szedhetem a gyógyszert, és még az évek alatt szerzek mellé párat, sőt még pillanatnyilag gyerekem sincs aki majd öreg napjaimra esetleg kiválthatná a gyógyszereim :))
Na nem, muszáj más oldalról megközelítenem...ha én okoztam meg is tudom szüntetni...
Csak azt tudnám mi van azokkal akik tésztán és krumplin élnek, és szülnek 9 gyereket. Ők sportolnak,krémeznek, vagy nyírfacukrot esznek???
Mellilla
2014-03-06 16:36:58
Kedves kedina,
Nem nézek bolygóállást és nem értek az asztrológiához és más ezoterikus "módszerekhez". Ez a módszer annál egzaktabb.
plumeria14
2014-03-06 16:21:53
csillka,
szerintem a pajzsmirigyeseknek folyamatosan kell a gyógyszer, a kérdés mindig a megfelelő mennyiségen van. Reggel megírtam a dokimnak az eredményeket és rákérdeztem, hogy mindezek tudatában emeljem-e a gyógyszeradagot 1 szemre.Én úgy gondolom, hogy nálam a fél szem is beállította az optimális értéket. Ha kapok választ, megírom nektek!
Nem kell félni a gyógyszertől, mert ugyanazt viszed be, amit a szervezeted is előállít(ana), ha megfelelően működne.
A progszteron krémet honnan szerezted be? Korábban én is gondolkoztam rajta, de azzal vigyázni kell, mert terhesség esetén nem szabad abbahagyni!
gizgazzz,
szerintm itt az idő, hogy tesztelj! Szerintem már eleget vártál :)
azt gondolom, hogy mindannyiunkra ráférne egy kis kikapcsolódás...testileg-lelkileg, mert már ez határozza meg mindennapjainkat, cselekedeteinket, ami teljesen felőrli az embert...
Biztos vagyok abban, hogy hármasban is boldog család vagytok és nem feltétlenül kell erőltetni a kistesót...nem csodálkoznék rajta, ha a döntésed után, amikor elengedted ezt a "terhet" véletlenül összejönne :)