Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Bocsánat Edina! Azt hittem tőlem kérdezted a peteérését, na remélem nem haragudtok meg rám hogy válaszoltam én is :) Még csak most írtam ide először... ki kell tapasztalnom. :)))
Nono0602
2014-03-08 09:52:14
Szia Edina!
Hüvelyben mérem, csipogás utáni 5 percig, azt mondták az a jobb, mivel ha szájban méred ott nagyon oda kell tenni a nyelved alá és nekem sosem áll meg :)))))
Peteérés? hát az is érdekes, mivel az ovulációs teszten a 12. napon volt mindkettő csik erős. De aztán a köv. napokon ott volt a 2. csík csak halványan. Aztán tegnap este volt a szokásos tojásfehérje, legalábbis én annak tulajdonítottam és a ma reggeli ovuteszten szintén erősödik megint a második csík.
Ez volt az előző havi görbém:
kedina
2014-03-08 09:45:05
Nono
hol méred a hődet, mivel?
Ani
mikor volt a peteérésed?
Nagyon érdekes a grafikonom, mióta szájban nézem digitálissal.
Hmmm...
No én ma így. Egy állandósult 36,8.
Nono0602
2014-03-08 09:30:53
Sziasztok én még új vagyok, egy barátnőmtől kaptam meg ezt a címet és hát elkezdtem itt grafikont vezetni.
További szép hétvégét mindenkinek!
Ani0630
2014-03-08 07:55:11
Sziasztok
Úgy látszik zuhanó üzemmódban vagyok :(
Szép, napsütéses, vidám hétvégét mindenkinek!
Adry03
2014-03-07 22:04:02
Sziasztok !
kedina
Semmi gond. Ez van. Már hozzászoktam.
kedina
2014-03-07 18:53:34
Adry... :( Sajnálom
Nálam semmi extra.
Ja de. Ma voltam vérvételen, IR miatt. Jövőhéten eredmény.
Szana szét szúrtak...Én nem értem, hogy miért csinálják ezt a cirkuszt minden várandóssal...gyilkos.
Szaladgált a vénám, alig találta el a hölgy! Úgy sajnáltam.. :)
kedina
2014-03-07 18:50:03
gizgazzz
Igazad van! De hagyjátok nyitva a kaput. Vagy összejön vagy sem és élvezzétek az együtt töltött perceket! :) Akár milyen is legyen az elfoglaltság! :D
Szerintem simán lehetett 16-án vagy pár nappal utána az ovud a görbe alapján. LH tesztet te szoktál csinálni?
castellucchio
2014-03-07 18:28:02
plumeria köszi a cikket de nem tudtam megnyitni! Jövőhéten viszem az eredményemet a dokimhoz aztán meglátjuk mit mond!
Lányok ma pozítiv lett az ovutesztem így hát ma is próbálkozunk,hátha! Ez az első pozitív tesztem,bár ez a második hónap hogy csinálom. Nekem ezek szerint elég korán van az ovu ezért késtünk hát le mindig róla mivel mindig később voltunk együtt! Én úgy örültem neki mintha nem is tudom mi történt volna! Ezek után is fogok tesztelni!
Csodás hétvégét mindenkinek! És csak pozitívan!
Ciao csajok!
castellucchio
2014-03-07 18:27:57
plumeria köszi a cikket de nem tudtam megnyitni! Jövőhéten viszem az eredményemet a dokimhoz aztán meglátjuk mit mond!
Lányok ma pozítiv lett az ovutesztem így hát ma is próbálkozunk,hátha! Ez az első pozitív tesztem,bár ez a második hónap hogy csinálom. Nekem ezek szerint elég korán van az ovu ezért késtünk hát le mindig róla mivel mindig később voltunk együtt! Én úgy örültem neki mintha nem is tudom mi történt volna! Ezek után is fogok tesztelni!