Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nono0602
2014-03-13 11:47:49

Sziasztok lányok!

Köszi a drukkot! El is kaptam apácskát tegnap. A görbém számomra még most is érdekes.Ma este is csálok egy lh tesztet.
Köszi Kedina!A kineziológus nagyon jó szakember és segít a lelki feldolgozásban, rámutat arra hogy a problémád honnan és miből ered.Na az én görbén is a stressztől ilyen, nem szabad!!!!
Pusza!Szép a görbéd!!!!:)))) Imádom a Tavaszt!!! Már diszítem a lakást. És persze köszi még egyszer!
Moha! lehet hogy lassan emelkedik a hőd és nem egyből.
Pluméria! Gyere a fejleményekkel! kivi vagyok!
Jniki! Köszi! Ne keseredj el! Minden jó lesz és sikerülni fog a babuci!
Türelem!
Mona31
2014-03-13 11:46:26

Szép napot mindenkinek! :)

Kedves Nono! Drukkolok neked! :)

Én csináltam tegnap egy tesztet mert már 3 napja iszonyatosan szúr a hasam és halványan, de látszott a második csík rendesen.
Nem éltem bele magam természetesen, de azért bizakodtam.
Elvileg nekem 28 napos a ciklusom, de múlt hónapban valamiért 32 volt és ezért oda is tette a rendszer ebben a hónapban... ez csak azért fontos, mert ma van a 28-ik nap és szépen meg is érkezett a nem várt dolog :/ persze nem olyan erős még, de akkor is. Hozzáteszem a hőmim is eddig szépen emelkedett és az utolsó nap meg leesett, igaz nem nagyon de akkor is csökkent.
Nem értem, hogy jelenhetett meg az a második csík ha halványan is, elvileg álpozitív teszt nem létezik. :/
Valakinek volt már hasonló tapasztalata?
Kitartást mindenkinek!

jniki82
2014-03-13 09:05:37

Sziasztok Csajok!

Nono, gratulálok így halkan nem akarom elkiabálni a dolgot!!

Plumeria, szorítok neked remélem ebben a hónapban összejön!

Én most stagnálok, várom a csodát!Tudom furán hangzik, de abban bízom hátha összehozzuk a bébit és nem kell laparoszkópiára mennem és méh tükrözésre!De amilyen szerencsés én vagyok!
Tiszta rossz, mert egy elég nagy cégnél dolgozom ahol inkább csak nők vannak és sorban hallom mindenktől, hogy babát vár, már idegesít.nem tőlük sajnálom,- na ez elég furán hangiz- hanem magamat, hogy mit szerencsétlenkedünk már!
Most próbálom magam mással lekötni, visszetértem a régi újj hobbimhoz, gyöngyöt fűzök, hátha eltereli a gondolataimat.
plumeria14
2014-03-13 07:58:35

csillka, kedina, Moha13,
köszönöm, hogy drukkoltok nekem! Nagyon kíváncsi leszek erre a hónapra, de a legjobban most a péntek miatt izgulok...meglátjuk, hogy mára mennyit fog nőni s tüszőm, abból már nagyjából lehet következtetni a pénteki méretre.
Én ma így:
Moha13
2014-03-13 07:46:09

Plum
Nagyon szorítok! :)
Ez most biztos sikerülni fog, végre a TSH-d is rendben! :)

Szerintem nekem meg nem volt ovum ebben a hónappban a betegség miatt...vagy nem értem. Volt két szép pozi ovutesztem a 16. és 17. napon, de még mindig lent van a hőm. Érthetetlen.
kedina
2014-03-13 07:23:32

pusza

Köszi! Mosolyt csaltál az arcomra! Rám fért!:)

Én ma így, elvileg hétvégén lesz peteérésem. A mai hőt meg betudom a tegnapi stressznek.
pusza
2014-03-13 06:35:17

Szép jó reggelt Lányok!

Nagyon jó érzés madár csicsergésre ébredni és az első napsugarak beszöknek az ablakon a sötétítő függöny alól :)
Csak pozitívan !!!!!!!!!!!!!

Kedina

Nagyon aranyos vagy te is hogy nyugtatsz,kösz a tippet a gyomornak,már az is félig megnyugtató hogy jó látni,olvasni benneteket,hogy mindenki,mindenkit nagyon figyel és lelkileg támogat.Ezzel mi saját magunk is nyugtatólag hatunk a szervezetünkre.Igen,a stressz sok mindenre kiható lehet,legyen az a petef.működésére,az ovulációra a gyomor mük-re.a hőmérséklet ingadozásra is.

Nono
Örülök hogy nyugtatólag hatottam rád,látod? mindjárt jobb lett az ovu teszted is.
Én ma így:
kedina
2014-03-12 22:26:22

Nono
Na látod! Ez szép pozitív! :) Holnap délután is csinálj egyet, ha pozitív, akkor holnap után is.

Csillka
Igen, járok. 2szer voltam már kineziológusnál. Szeretem, jót tesz. Szerintem mindenki ahhoz kerül, akihez kerülnie kell. Ő is azóta próbálkozik a babával egyébként, mint mi. Előjönnek érzelmek, emlékek... Aztán elkezdi az ember ezeket feldolgozni.

Szia Plumeria
Drukkolok!!!!! :)

csillka
2014-03-12 21:23:08

Plumeria,
remélem most sikerül kilesni, és sikeres lesz!

Kedina,
jársz kineziológusoz? Én is rég szerettem volna, erre most kiderült, hogy a közelben van egy, így jövőhéten felkeresem. Hiszek benne, hogy ez is segíteni tud.
Nono0602
2014-03-12 20:56:40

Sziasztok lányok! Szép estét! Nem fogok idegeskedni, nyugodt leszek. El is lőttem ma este 18 órakor egy tesztet és ilyen lett: http://kepfeltoltes.hu/140312/20140312_175820_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Na szerintem ez pozitív!!! :))))

Ez pedig a 13. cn-től kezdődően:

http://kepfeltoltes.hu/140312/IMG_2839_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!