Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-03-12 20:35:10

Moha13,
sajnos a munkám miatt nem tudok napközben írogatni és mivel ovu előtt állok, így nem is annyira érdekes a szitu. Ma este voltam nődokinál és egy 18 mm-es tüszőm van a bal petefészekben...holnap is megyek és pénteken is....aznap estére vagy másnap reggelre várom az ovut...első inszemre készülünk...olyan jó lenne, ha most végre összejöhetne pénteken, mert aznap lesz a házassági évfordulónk. Remélem, hogy most a bal oldal szerencsét hoz, mert az utóbbi hónapokban mindig a jobb oldali petefészkem volt aktív...drukkolj nekem péntekre!
castellucchio
2014-03-12 19:33:52

Sziasztok csajok! Nem tudom,hogy csak én vagyok ennyire fáradt a héten? Ez a tavaszi fáradtság kikészít már 9 -kor tudnék aludni reggel legalább 8-ig de nem lehet mert meló van és 6-kor kelek.

Nono tényleg próbálj meg megnyugodni,nem segít ha idegeskedsz bár ezt könnyű mondani tudom!

Nekem ma esett egy kicsit a hőm. Kíváncsi vagyok a holnapra.
Bár ehhez a hónaphoz nem sok reményt fűzök! Míg a pajzsmirigyre nem kapok valamit és be nem áll normál értékre a tsh-m. De azért itt vagyok és mérek is minden reggel.

Ciao csajok!
kedina
2014-03-12 19:30:21

Nono
Érdemes délután csinálni az LH tesztet. Én lőnék egyet a helyedben most is és holnap délután. Én teszteltem már pozitívat az 5. napon, amíg nem tudtam, hogy délután kell csinálni. Szerintem legyetek együtt 2-3 naponta, abból baj nem lehet! :D Bár valószínűsítem, hogy ma/holnap van tüszőrepedésed. Csak lazán!!!!!!! :)
jennybaba
2014-03-12 16:55:40

Olyan izgatott vagyok, hogy mi lesz. Ez az utolsó lehetőségünk inszem előtt. És ebben a hónapban kezdtem el vezetni a görbémet a tervezettbaba.hu-n.
Egy pár nap és kiderül!
Nono0602
2014-03-12 15:30:37

Köszi kedina! Megteszek mindent hogy nyugis legyek! :)
ilyen lett a mai ovu tesz!
http://kepfeltoltes.hu/140312/20140312_151946_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kedina
2014-03-12 15:18:33

Nono
Az ilyen görbére azt szokták mondani hogy próbálja a szervezet meghozni az ovut újra és újra. Azért ilyen cikk-cakk. Ennek pedig a túl sok stressz az oka. Próbálj meg lazítani! Ha most volt ovud, ahogy a teszt is mondja, akkor fent fog maradni a hőd!

Pusza!
De türelmetlen vagy te is! Mintha magamat látnám! :) Csinálj egy finom gyömbér teát, hátha jót tesz a nyugtalan pocakodnak. Ujjak keresztben, drukk ezerrel!

IR: megjött az eredmény. A 120' perces inzulinom 68. Ez az egyetlen eltérés, a többi normál tartományban.
Most mondta a kineziológus, hogy a hasnyálmirigy probléma akkor jelentkezik, amikor a szeretet el és befogadásával van gondunk...Helló.
Apa rendben. De még mennyire! Huhh..le sem írom az értékeit, nehogy irigység tárgya legyen..:D

Ebben a hónapban hőmérőzök, aztán visszatérek a normál kerékvágásba. Túlagyalom ezt az egészet. El szeretném engedni. Had jöjjön ha akar. Ha meg nem.Akkor ne.

Én ma ilyen jó kedvűen..
Nono0602
2014-03-12 13:54:25

Kedves Pusza! Köszi megnyugtattál, én pedig nagyon nagyon drukkolok neked!
pusza
2014-03-12 12:24:14

Nono0206

Az nem baj ha nincsen nyák mert a termékeny idő végén jársz,de attol még ovu van :)
Hát én küzködöm a hányogatással,meg gyomorégéssel,szodabikarbónát ittam az meg jól meghajtott,nem használ semmit.A hőm maradt 37.1 remélem....
Nono0602
2014-03-12 11:49:55

Jajj pusza! csak legyen igazad!!!! Te hogy vagy?
pusza
2014-03-12 11:48:28

Szasztok!

Nono0602

Szia!Termékeny időben van és volt ovud,ez csak jóóó :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!