Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-03-11 09:05:18

pusza
Szerintem próbáld meg máshol is vezetni. ÉN vezetem a tcoyf.com-on és a fertilityfriend.com-on is, na meg a ciklus.hu-n. Szerinte úgy már tuti. :)
Most mondjuk nem mérek egyáltalán, de amikor igen, akkor ezeken vezetem.
Szerintem pénzkidobás az előfizetés, már csak azért is, mert szerintem ez az oldal kissé becsapós. Azt írják az első oldalon, hogy pár hónap görbevezetés után már előre tud számolni a rendszer, hogy hol várható az ovuláció, ezzel szemben ezt csak akkor teszi meg, ha előfizetsz. De kérdem én, mire, amikor ha már pár hónapja vezeted a görbédet, magad is ki tudod számolni az átlagot, és tudod, kb. mikorra várható az ovu legkorábban és legkésőbb. Ezt jelezné előre a rendszer. Viszont ettől függetlenül még bárhol lehet majd az ovud, mert ez csak egy gép, nyilván nem lát a testedbe.
Szóval...nekem ez a meglátásom. :)
Nono0602
2014-03-11 08:38:35

Jó reggelt! ilyen lettem mára, emelkedett...:))))
Pusza szép a görbéd! Annyival jobb hogy több minden szolgáltatást igénybe vehetsz a görbevezetésen kívül, mint pl személyre szabott ovu kiszámítása, 3 hónap után kapsz egy véleményezést a ciklusok összehasonlításáról meg ilyenek.
pusza
2014-03-11 07:40:27

Lányok???

Ha valaki előfizetős lesz az mennyivel van jobb helyzetbe itt???
Ani0630
2014-03-11 06:37:43

joreggelt
en ma igy
pusza
2014-03-11 05:36:53

Castelluchio
Szia! Látom szépen alakul a görbéd igéretes :)Milyen lett az eredményed,gyomorsav???Nekem a citrom nem jött be kihánytam este.Szódabikarbónát próbálom ma.Már másfajta teát iszogatom Cickafark,szurokfű,palástfű tea keverékét.Este meg irrigáló teával/cickafark ,diófalevél tea keverék/a hüvelyem.Hát nem tudom ettől az öblögetéstől kicsit furán érzem a hasam.
Kitartás lányok!!!!

Én ma így,remélem nem fog leesni,16-ra nem várnám.
Nono0602
2014-03-10 22:16:13

Köszi Castellucchio! Igen csináltam délelőtt és délután is, de egyszerűen nem tudom eldönteni melyik pozitív..... Kiderül milyen lesz a holnapi hőm.... emelkedést szeretnéééékk!!!! :)))))))

castellucchio
2014-03-10 19:00:23

Sziasztok csajok!

Nono üdv. itt nálunk! Nono reggel csinálsz ovutesztet? Én úgy tudom hogy azt kora délután érdemesebb csinálni úgy hogy előtte 2 óráig nem iszol mindig ugyanabban az időben!

Na ma bevittem a dokihoz a véreredményem és most várom,hogy hívjon ,hogy mi legyen!

Én ma így,elindultam felfele!
kedina
2014-03-10 18:05:46

Szia Plum!!!!!!!!!!!!!!!!
Micsoda hullámvasút! :D

Nono
Elvileg az is normális, hogy a tüszőrepedés után 4-5 nappal kezd csak el emelkedni csak a hő! Szóval Igen, lehet most van/volt. Hajrá! :)

Ma voltam sógornőmnél. Azt mondta az ő orvosa 2 évet szokott várni a vizsgálatokkal, mert addig teljesen természetes szerinte, hogy valakinek nem jön össze. Nekem ez egy örökkévalóságnak tűnik....:( Ma nem jött meg az IR eredmény. Küldhették volna ennyi pénzért..
Ritus1979
2014-03-10 16:57:02

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Nekem is a nőgyógyászom csinálja a kórházban. Talán így nem kerül annyira sokba. Igaz már nagyon szeretnénk kisbabát, és ez minden pénzt megér.
Kitartást mindenkinek!!! :)
plumeria14
2014-03-10 16:13:45

kedina,
mérem én, csak péntek óta nem voltam gépközelben és hát most semmi érdekes...azért mutatom :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!