Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok lányok!
Bocsi hogy reggel nem írtam, de késve is indultam dolgozni , meg ideges is voltam reggel mikor felkeltem, mert nem értem a saját testem Esett 3 tizedet a hőm és nem értem most mi van??? A legjobb az egészben hogy 8 kor csináltam egy ovu tesztet és most először a többi halvány csíkocskát követően pozitív lett, mindkettő csík ugyanolyan erős. De nyákom sincs már csak vizes. Tegnap azért összebújtunk apácskával. Úgyhogy nem értem.
Moha13
2014-03-12 10:23:01
Milyen kihalt ma ez a fórum...
Luciffer, Plum, Dzsudzsa, mi újság felétek?
Capri
Köszi a bejegyzést a reményhozóba! Írj majd néha ide is. Hogy vagytok? :)
Az én mostani ciklusom egy káosz, még mindig lent van a hőm...ki érti,....
pusza
2014-03-11 19:12:23
castellucchio
Az a TSH az sok,nekem tavaly 1.07 volt,sürgősen
le kéne vinni,de remélem a görbéd megmutatja hogy lehet így is.
Szép estét ! :)Ez mindenkinek szól lányok!!!
castellucchio
2014-03-11 19:03:03
Pusza szerintem korán teszteltél,várj még egy kicsit legalább a nem vártig és hátha! Ne csináld ha éget szerintem is hagyd abba.
Nekem a kúra bevált igaz borzasztó meginni a langyos szódabikarbónás vizet de megéri. Ma pl. úgy csináltam hogy rögtön megcsináltam a hideg citromleves vizet is és mikor nagyon rossz volt akkor kortyoltam abból is.
Majd kiderül.
A dokim még nem hívott hogy mi van az eredményemmel ha a héten nem hív akkor én hívom jövőhéten.
Mert ha ír fel valami gyógyszert a pajzsmirigyre akkor azt minél hamarabb el akarom kezdeni szedni.
Szerintetek mennyi így az esélye hogy teherbe tudok esni? (TSH:5.61)
Azt olvastam hogy nem lehetetlen csak sokkal nehezebb. Meg fenn áll a vetélés is.
pusza
2014-03-11 17:54:46
castelluchio
Örülök neki hogy nem ég már a gyomrod,holnap reggel én is elkezdem lúgosítami a szervezetem.Szép a görbéd :)
Az irrigálást a tea programban van bent,nem orvos írta elő,az a gyógynövényes bácsika /Gyuri/.De abba hagyom mert nem jó!Égetett!
pusza
2014-03-11 17:49:36
Nono0602
Nagyon aranyos vagy,köszi a biztatást.Hát várok,mérek,de nem tesztelek.Lehet hogy nagyon türelmetlen vagyok,tudod nekem volt egy műtétem nov-végén /polip :( A három hónap most telt le,talán még nem áll készen a méhem.16-án kéne lennie a nem vártnak
Nono0602
2014-03-11 13:00:53
Pusza! Megnéztem a görbéd! Drága!!! Még várj kicsit mérd a hődet ha fennmarad és nemvárt napján is magas én még bizakodva tesztelnék, mert lehet hogy még korán volt!!!
Nono0602
2014-03-11 12:57:33
Köszi lányok!
Pusza!
Én is hallottam ezekről a teákról, én pl pm alulműködéssel kapcsolatosan és sokaknak használt. Remélem neked is fog. Ne keseredj el hányadik dpon vagy?
Moha13! Igen általában mindig akkor tapasztaljuk meg azokat a dolgokat amiket szeretnénk amikor nem várjuk. Nekem sem volt 4 nappal ezelőttig medúzás nyákom sosem....Gyógyulj meg minél előbb és a nyuszkó hozza a pozi tesztet. De ez a középidős vérzés lehet az ovutól is, mert az ovuteszt is mutatja....Látod nekem meg ilyen nem volt még.
Jennybaba szépséges a görbéd!!! Drukkolok!!!
Mona! A görbéd nagyon biztató, szépen látszik az ovud is. 13. dpo körül lehetsz sztem ha az ovud a 13. napon volt...
castellucchio
2014-03-11 12:45:16
Sziasztok csajok!
Pusza én azóta csinálom a kúrám,nekem bevált azóta sokkal jobb a gyomrom. Melyik eredményre gondolsz? Tesztet a savasodásról azóta nem csináltam,megvárom a kúra végét. Az öblögetést azt orvos mondta neked vagy csak úgy csinálod mert hallotad valahol?
Szép napot csajok! Én ma így.
Mona31
2014-03-11 12:31:44
Kedves pusza!
Köszönöm szépen!
Elhiszem, hogy kezd eleged lenni, ismerős érzés :/
Én is mindig beleélem magam, aztán meg semmi.
Múlthónapban például 5 napot késett, ami még soha nem fordult elő velem, éreztem szurkálást is meg mindent és a tesztem negatív lett :(
Bocsi hogy reggel nem írtam, de késve is indultam dolgozni , meg ideges is voltam reggel mikor felkeltem, mert nem értem a saját testem Esett 3 tizedet a hőm és nem értem most mi van??? A legjobb az egészben hogy 8 kor csináltam egy ovu tesztet és most először a többi halvány csíkocskát követően pozitív lett, mindkettő csík ugyanolyan erős. De nyákom sincs már csak vizes. Tegnap azért összebújtunk apácskával. Úgyhogy nem értem.