Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát csináltam baba tesztet,hát csak úgy,szomorúan látom negatív :( a kis ....most nagyon magam alatt vagyok,hiába ez a grafikon is,kész vége...:( Kezd elegem lenni az egészből!!!!
pusza
2014-03-11 12:23:17
Szia Mona31
Üdv nálunk :)
Azt látni hogy volt peteérésed,ovulációd bízzunk benne hogy a hőd nem esik le az alap hőmérsékletedre.
Mona31
2014-03-11 11:53:21
Sziasztok!
Mi már 5 hónapja próbálkozunk, de eddig sajnos semmi.
Mindig nagyon bizakodó vagyok, mint most is. :)
Itt a görbém, tudnátok segíteni, hogy ez most jó vagy nem, mert a tervezett babát még csak nemrég kezdtem el használni.
Köszönöm szépen!
jennybaba
2014-03-11 11:30:55
Nono szép görbe! Bár én az ovut azt 1 nappal korábbra tenném.
Moha látszik a görbéden, hogy beteg voltál.
Én ma így vagyok, szerintem nagyon szép eddig! :)
Moha13
2014-03-11 10:45:26
JA, a lényeget kihagytam, tegnap barnázás helyett már élénk piros vérrel találkoztam többször is, de csak a papíron, és tojásos nyálkám is volt. Ez egy rejtély.
(bocs a részletezésért, csak nagyon furcsa ez most nekem :))
Moha13
2014-03-11 10:43:02
pusza
Értem. Sok sikert a programhoz! :)
Hát, nálam teljes a káosz. Ebbn a ciklusban nem mértem, és nem is bántam, mert két hete pénteken belázasodtam (39) és ez tartott 5 napig, közben fájt a fejem, doki azt mondta, nyirokmirigy gyulladásom van. Na, keddre kicsit enyhült a láz, de gondolom szövődményként úgy begyulladt az egész ínyem, hogy nem tudtam enni...napi 1 virslit tudtam nagy nehezen elrágcsálni. Most kezd rendbejönni az ínyem, tegnap már egész normálisan ettem.
A ciklusom meg egy káosz. a 13. napon volt egy ilyen medúzás tojásfehérjém, még szerintem sosem volt ennyi, de betudtam az aszpirinnek, mert csak azt szedtem. MEg megállapítottam, hogy ez is akkor tud ilyen gyönyörű nyálka lenni, amikor kihagyjuk a hónapot (gondoltam, ilyen gyulladásokkal a testemben most amúgy sem lenne túl jó). Szóval megbeszéltük, hogy kihagyjuk a hónapot. Erre a 14. napot elkezdtem barnázni, ilyen sem szokott lenni nálam, hogy középidőben, megnéztem a neten, azt írják, ez a kiváló termékenység jele az ovu idején. NA, kösz, ez is jókor. Aztán másnap is barnáztam. Tegnap már nem barnáztam, de gondoltam, ellövök azért egy ovus tesztet, mire pozitív lett. Maradt még egy, azt ma megcsináltam, szintén pozitív. Nekem sosem szokott két napig pozitív lenni, talán 1szer volt ilyen a 13 ciklus alatt. Szóval most nem tudom mi van, mert ma vagyok a 18. napon, pozi az ovuteszt, a hőm meg még lent (ma reggel azért kíváncsiságból megmértem). A 13 ciklus alatt a legkésőbb a 16. napon volt ovum, az is csak 1szer fordult elő. Hát, így vagyok...gondolom, bezavart a betegség.
pusza
2014-03-11 10:32:18
Moha13
Köszi a tanácsot és ellátogatok máshová is.Lehet hogy igazad van a megállapításaidban.Én azért irrigálok,mert vettünk egy babaváró csomagot,Gyuri bácsi teája.Ő az az ember ki a Bük- ben él és gyógynövényekkel foglalkozik,neveli,szárítja stb.Sokaknak segített ezzel,hát meglátjuk.Már a tisztító teán túl vagyunk,most másfajtát iszunk és nekem öblögetni is kell,gondolom én a méhnyakra ható,méhnyálkára ható tea keverékek.
Veled mi a helyzet?Hogy alakulsz?
pusza
2014-03-11 10:23:18
Nono0602
Hát hallod neked is szép a görbéd :)látszik az ovu rendesen,Hajrááá . Kösz a tanácsot.
Moha13
2014-03-11 09:13:51
pusza
Te miért is irrigálsz? Lemaradtam.
Nono0602
2014-03-11 09:12:42
Én is egyetértek veled Moha én is ezen kívül még 2 másik oldalon vezetem...
Hát csináltam baba tesztet,hát csak úgy,szomorúan látom negatív :( a kis ....most nagyon magam alatt vagyok,hiába ez a grafikon is,kész vége...:( Kezd elegem lenni az egészből!!!!