Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm a biztatást Maryanne, akkor csak jó, ha megvárom a menzeszt. Úgyis meg fog jönni, tuti, megint hiába volt pozi ovutesztem, és együtt voltunk. Szerintem hamar fog minket fogadni Krizsa, mert a sógorom gyerekkori barátja, és a közvetlen számát adta meg nekünk, és ő már előzetesen beszélt vele. Azt üzente vár minket szeretettel. Bízom benne, hogy ha spontán nem sikerül, akkor lombikkal lehet gyerekünk, a legvégső az örökbefogadás, a férjem azt is vállalná velem, de én azt nem igazán szeretném, persze, szívesen gondoskodnék egy árva kis lélekről, akit eldobtak a szülei, de félnék, hogy fenntartásokkal kezelném, hogy nem a mi szerelmünk gyümölcse. Szóval nem fogok most elkeseredni, ha megjön ezúttal is, mert tudni fogom, hogy ez a pillanat, amikor elindulunk az orvosi segítség felé. Lesz ami lesz, még az is lehet, hogy ha van még esetleg valami akadályozó tényező, megoldják, és nem kell a végén lombik. Ezt sógorom is mondta, hogy nem fog feltétlenül belevágni a lombikba, hanem tud hasznos tanácsokat adni, esetleg vitaminokat írni, ilyesmi, hogy segítse a spontán fogantatást.
Maryanne
2019-08-27 07:14:58
Andi, teljesen normális, hogy vannak félelmeid, de pont azért kell menni, hogy ezeket eloszlassák, illetve ha van valami amin javítani kell, azt minél előbb meg tudják tenni. A hormonkezeléstől ne félj, nem olyan vészes, de tényleg, a nemes cél érdekében ki lehet bírni még az injekciózást is. :) Egyébként ha megjön a menstruációd, akkor telefonálj, mert ahhoz képest adnak időpontot, hogy a ciklus megfelelő idejében menjetek, legalábbis nekünk így volt Tapolcán, a 21. ciklusnap körül kellett menni, mert vérből egyből néztek progeszteront.
Egyébként én is kislányt érzek, de lehet csak azért van ennyire bennem ez, mert a beültetés után néhány nappal, kb amikor megtapadt, egy barna hajú, zöld szemű kislánnyal álmodtam. :) Aztán kiderülhet, hogy fiú, a férjem nagyon ezt mondogatja, de annak is nagyon fogok örülni. :) Világ életemben mindig kislányt képzeltem el, de aztán a tesómnak megszülettek a fiai, az én csodaszép keresztfiaim, és azóta azt gondolom, hogy jöhet fiú is, mert ugyanúgy imádnivalóak. :)
Andi198729
2019-08-26 19:00:41
Józsa még nem kértünk időpontot majd ha megjön. Tudod minden hónapban titkon reménykedem hogy hátha sikerül spontán de beláthatom hogy nem, hiába várok.én már a júliusi nyaralás után menni akartam de a férjem mondta h.várjuk meg a szeptembert. Te hány mg merckforminból szedsz egy felet? Xr-t irt a doki ugye? Ti most nem inszemeztek ugye?várj egy kicsit mig rendeződik az ir most kezdték még el kezelni neked. Én bizom benne h.már egy ideje kezelve van és megcsinálják a lombikot.
Edit sztem rendben vannak az értékeid férjednél is akkor nem értem mi lehet az oka a sikertelenségnek. Ha minden rendben van akkor létre kellene jönnie a terhességnek. Lehet hogy inkább lelki okai vannak? Hátha a pszichológus fel tudja oldani a stresszt és tud segiteni.
Edit90
2019-08-26 17:17:23
Sziasztok!
Voltam ma laborban, meg is küldték az eredményt. Beraktam a facebook csoportba is. Amennyire én értek hozzá jónak tűnik, de fogalmam sincs, hogyan lehet belőle kiolvasni, ha PCOS gyanúsak az értékek. Az LH 6,81 lU/L, az FSH 7,27. Ösztradol 138,5 pmol/L, prolaktin 227mU/L, pogeszteron 0,41nmol/L,Tesztoszteron 0,42nmol/L. TSH, T3, T4 szerintem most ideális. Megjött papíron a férjem eredménye is, úgyhogy holnap megpróbálom elérni az orvosomat, szurkoljatok, hogy már ne legyen szabin. Velünk most ennyi, szerintem ebben a ciklusban már nem fog sok minden történni. Ha mégis, akkor jelentkezem :)
Jozsa85
2019-08-26 17:07:55
Sziasztok!
Andi kertetek mar idopontot? Miert kell megvarni a szeptembert?Nagy varakozasi idovel szamoljatok.Kitartas!Ne varjatok tovabb!
Andi198729
2019-08-26 14:59:11
Oké, Meliko, és köszönöm előre is :)
Meliko78
2019-08-26 13:40:42
Andi nagyon ellenkező időben dolgozunk mert én 2-7 ig dolgozom kivéve mikor orvoshoz megyek de azt meg írom majd neked hogy milyen napon lesz és akkor át adom a gyógyszert
Meliko78
2019-08-26 13:29:54
Andi hát a párom miatt nagyon remélem hogy nem kukacosodik mert ő nagyon bele élte magát ! Nekem mindegy csak egezseges legyen . Igen 3 fiam és 1 fiú unokám van
Andi198729
2019-08-26 13:22:13
Meliko, pici lányod lesz? Gratulálok! Fiaid vannak, ugye? Ő lesz az első lány. Lehet, hogy nem fog megkukacosodni, de vannak csodák, nekem anno 80 %-ra mondták a genetikán, hogy lány, aztán megkukacosodott. Mi az ultrahangokon nem is akartuk tudni a nemét, legyen meglepi, csak a halvaszületése után mikor nyilatkoznom kellett, hogy eltemettetem-e, azon szerepelt, hogy fiúmagzat. :(
Meliko78
2019-08-26 10:38:02
sziasztok! andi a genetikán 60% ra mondták,hogy lány és remélem nem kukacosodik be