Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Milla880529
2019-08-23 07:34:44

Megkaptam a vérvételem utolsó láncszemét, szerencsére az rendben van :)

AMH 6.33 ng/ml 0.07 - 7.35
Sziszi259
2019-08-22 22:17:07

Edit sajnálom... :( reméltem, hogy holnap reggel mindketten tesztelünk...
De örülök a férjed eredményének! :)
Andi198729
2019-08-22 20:51:47

Edit nagyon sajnálom hogy ismét megjött:( hidd el tudom milyen rossz erzes hasonló cipőben járunk. Hónapról hónapra az újabb és újabb csalódás és sikertelenség. Ebbe már én is belefáradtam. És bár nekünk volt spontán fogant makkegészséges kisbabánk, most másodszorra nekünk is orvosi segitség kell. Ezt én is elfogadtam és igazaból várom már hogy menjünk mert érezni fogom hogy végre egy lépéssel közelebb leszünk a vágyott babához. Nekünk sem jön össze sehogysem pedig mi is minden praktikát bevetettünk már számtalan jó időzítés volt már kétnaponta együttlét és mindig menzesz volt a vége. A júliusi nyaralásunk után én is azt hittem h.biztos összehoztuk a babát hisz a nyaralás hetén 2 naponta együttvoltunk és pont akkor volt a peteérés hete reménykedtem errefel természetesen megjött. Én tudom a sikertelenség okát az ir-em de bizom benne h.orvosi segitséggel sikerül teherbeesnem.
Edit az új dokidnak uh-t kellett volna csinálnia a dokik azzal kezdenek hogy meggyőződjenek róla h.minden rendben van-e belül.Pontos képet kap pl.hogy nincs-e elváltozás megfelelő vastagságú-e a nyálkahártya van-e peteérés. Mivel ezt nem csinálta meg igy ez nem zárhatóak ki ezek az esetleges problémák.
Józsa minden szuper lesz ;)
Jozsa85
2019-08-22 18:01:22

Sziasztok!
Merkformint kaptam.Hatalmas boldogsag van.Napi fel szemmel kell kezdenem.2 honap mulva kontroll.
GőVica34
2019-08-22 16:03:48

Edit valoszinű kémiai terhességed volt. Ami azt jelenti megtermékenyül a petesejt, de valamiért nem tud beágyazódni. És kissebb nagyobb késésekkel megjön a mensi.
Tavaly ugyanigy volt nekem is de erős tesztekkel nekem több mint 1 hetet késett akkor.
Utána kaptam a clostilt amivel sikerült ugyan de 7.héten elment...
Drukkolok neked hogy sikerüljön!
Edit90
2019-08-22 12:52:16

sziasztok!
Én ma új ciklust kezdtem. Éjjel már nagyon görcsölt a hasam, és megjött, ahogy szokott reggelre. Azért kíváncsiságból csináltam még egy one step tesztet, még extra halványan van rajta csík, de gyengébb, mint a tegnapi. Most nem buktam ki lelkileg, már eljutottam oda, hogy nem arra készülök minden ciklusban, hogy most lesz, amikor nem jön meg, hanem arra, hogy megjön, így nem fáj annyira. Kezdem felfogni, hogy ez nem megy orvosi segítség nélkül. Rossz érzés, csalódott vagyok önmagamban, viszont reménykedek, hogy az orvosok majd segítenek, és megtalálják,hogy mi a baj. Ezek a halvány tesztek továbbra is nagyon zavarnak. Most direkt 3 fajtát próbáltam, ami nem a predictor, és mindegyiken ott voltak a halvány csíkok, amik nem erősödnek, és megjött most épp 1 nap késéssel. Ezt újra el fogom mondani az orvosomnak, ha megyek hozzá. Rákérdezek a véralvadás vizsgálatokra, és a genetikai tesztre. Ha ezeket nem tudja tb- alapon megkérni, akkor megcsináltatom magánban. Voltunk tegnap a férjem vizsgálatán, papíron hétfőn lesz eredmény, de szóban azt mondta a doki, hogy teljesen jó, olyan 33-35M/ml. Azért szedjen még egyszer 3 hónapos profertil kúrát, de a doki szerint semmiképp nem indokolja az Ő eredménye a sikertelenséget. A férjem persze nagyon örült, én is egy kicsit, de egy kicsit csalódott voltam, hogy újabb eredmény, ami szerint egészségesek vagyunk, mégsem vagyok még terhes. Most már nyilvánvaló, hogy a hiba bennem van :( Bejelentkezek Pestre, mert a Sote klinikára szeretnék menni, és úgy tudom oda több hónapra előre adnak időpontot. Megyek hétfőn az 5.napi hormon laborra, utána az átjárhatósági a következő vizsgálat, ami valószínű átcsúszik a következő ciklusra. A mostani ciklusban nem fogok mérni, és lehet, hogy egy kicsit el is tűnök a fórumról.
Jozsa85
2019-08-22 06:06:24

Sziasztok!
Ma 4re var az endo doki! Viszem a kis leleteimet, szep nagy pakkot raktam ossze neki.A meddosegi klinikat hanyagolom ameg rendezzuk az inzulint.Sokkal nyugodtabb vagyok, nem ezen jar az agyam folyton.El is tuntem egy kicsit innen is.Igazabol max. azt nezem a naptarba hogy mikor fog megjonni, hogy ne erjen varatlanul.Szurkolok Mindenkinek.
Milla880529
2019-08-21 20:56:01

Nekem felmerült egy kérdés. Igazából nem tudtam mi az összetevője a hajdúszoboszlói gyógyvíznek. Itt csücsülök és olvasom, hogy van benne jód, na mondom ez akkor nekem nem lesz jó...aztán olvasom, hogy jó meddőségre és petefészek problémákra. Na holnap beleüljek vagy sem? Mikre kell odafigyelni...
Sziszi259
2019-08-21 20:44:25

Erikasz gyors gyógyulást kívánok anyukádnak!
erikasz
2019-08-21 20:25:10

Én ma igy
Stresszes napjaim voltak ,ma főleg ,Anyukám szív katéterezték ,de már tul van rajta !
Három órán keresztül ,mind két kezén ütő eret vágtak ,de igy nem síkerült gyenge érrendszere miatt ,ezért comb tőben csinálták meg !
Nagyon ideges voltam ...mért nem hozzák kifelé ,de hála az Urnak minden rendben van !!
Reggel fél héttől bent voltam ,délután 16 óráig !
Nem volt ágy ....... mikor lett ,nem volt huzat ...nem tudták át húzni az ágybelit !
(Ilyen a magyar kórház ) megáll az eszem !!:(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!