Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-08-29 14:58:21

Andi, hát én nem tudom hogy van ez. Bizonyos körben ez a nézet, hogy 100 felett IR, másnál meg nem. Bizonyos körben a 4-es TSH is elfogadható... Remélem ennek a dokinak lesz igaza és tud segíteni.
Nekem enyhébb értékekre 3-ból 2 doki mondta, hogy IR.

Fbara, muti a tesztet :D
Málna27
2019-08-29 14:40:39

fbara90: Nekem a facelle teljesen jól pozitívat mutatott. Mikorra nem várod a menzeszedet?
Anett8601
2019-08-29 14:30:13

Andi ez nagyon szuper hír! nagyon örülök neki hogy minden rendben van veled!végre egy orvos aki normális!
fbara90
2019-08-29 14:27:05

Sziasztok!
A Facelle teszt mennyire megbízható? A kupakosra gondolok. Becsaphat?
Tapasztalatok esetleg?
Andi198729
2019-08-29 13:32:50

Sziasztok, végre ráléptünk az útra a babánk felé, Krizsa doki vár minket szeptember 19-én. :) Ma beszéltünk telefonon, kérdezett előzményeket, értékeket, említettem neki az IR-t, na erre rátértünk konkrétan, mert ugye ez meddőségi ok, és képzeljétek, az értékeim alapján megállapította, hogy nem vagyok inzulinrezisztens, a mai naptól szigorúan tegyem le a gyógyszert. Mondta, hogy a praxisában rengeteg pácienst félrekezelnek így, hogy rámondják hogy IR-es, és nem is azok. Mondta, hogy az én homa indexem 2,8, 4 fölött van IR, valamint ha a 60 perces inzulin 100 fölé megy, az enyém az alatt volt. Mondta, hogy elképzelhető, hogy ősszel még volt egy kis inzulinemelkedés, de az még korántsem volt IR, mondta viccesen nekem, hogy azt az orvost aki ezt megállapította nyugodtan halálra ítélhetem ( mert kérdezett a munkahelyemről, és említettem neki, hogy tanulok tovább, mert bíró szeretnék lenni büntetőügyben) Valószínű ez nincs jó hatással, hogy fölöslegesen szedek egy elég veszélyes gyógyszert.
Annyira jófej, tisztességes, barátságos, máris megnyugodtam, hogy végre megyünk, egy hozzáértő emberhez, aki tud segíteni. Ördög Nóra is neki köszönheti az első babáját, valamint a férjem egyik kolléganője is már 5X lombikozott másoknál, végül elment hozzá, és rögtön sikerült neki amit nála csináltatott. Bízom a legjobbakban, nekem az is jó, ha hasznos tanácsokat ad, esetleg hogy lehetne természetes úton, ha van rá esély, és sztem hozzá fogok járni a továbbiakban is, ha esetleg nem kell lombik, mert akihez jártam, egy doktornő állandóan csak nyugtatgatott, hogy sikerülni fog, ne stresszeljek rá. Hát könnyű azt mondani.
mistimi
2019-08-29 07:23:05

Köszi Andi, én is nagyon bízom benne h most sikerül.
Milla simán lehet h korábban van ovud nekem is változó 17-24. Napig volt az elmúlt 5 hónapban.
Anett örülök h nem kellett műtét és elállt a vérzés az meg tök jó h a ciklusod is kell vosszaállni.
Én így, ovuvárósan
Anett8601
2019-08-29 07:20:10

Andi köszönöm, én is vártam már hogy visszatérjek ide.annó nem mondták hogy mennyit kell várni vele,egy nőgyógyászati ismerősöm 3 hónapot javasolt.azt meg is fogom várni, főleg úgy hogy nem tudom hova tudok elhelyezkedni.azért legyen a háttérben egy biztos munkahely.
Hosszú volt ez az idő,de olvastalak titeket és vártam hogy csatlakozzam.örülök neki hogy nálad is kezd rendeződni minden!
Szorítok mindenkinek!
Andi198729
2019-08-29 07:10:53

Anett, örülök, hogy minden rendben van veled, és felépültél, jó,hogy újra köztünk vagy :) Lehet már próbálkoznotok? Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön a baba nektek :)
Anett8601
2019-08-29 06:52:52

Sziasztok.Már egy pár hete újra mérek,amíóta szedem a c vitamint, hogy elmúljon a mensi,úgy néz ki hatásos volt,mert már csak pecsételés volt kb.1 hete.a megmaradt vitamint is elkezdtem szedni hátha elöbb rendbe jövök,mert ez a 2-2,5 hónap mensi már kikészített.Megéreztem a peteérést mint azezölt is.talán még erösebben.behuzta az ovut is a rendszer, most már tudok kalkulálni mikor jön meg a következő mensim.nagyon hosszú volt nekem ez a műtét utáni felépülés, főleg úgy hogy megint műtét lett volna ha nem lett volna kevesebb a mensim. csak egy új munkahelyet kell találnom,mert az előzőt fel kellett adnom,mert nem tudom megoldani az óvodába való járást.remélem most már szerencsém lesz és kezd helyreállni a rend.várom a következő évet és bízom benne hogy jobb lesz mint a mostani.
Csatolom a görbét.
Erikasz köszönöm mégegyszer a tanácsot.nagyon hálás vagyok érte!
Milla880529
2019-08-29 06:20:17

Előző havi mérésem

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!