Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erre nem számítottam, hogy hamarabb esik le a hőm, mint múlt hónapban. Ma mindenképp tesztelek, mármint ovu tesztel :)
Egy kérdés, ha a bugyimon fehér színű folt van, az mire utal?
Lion86
2019-08-28 18:38:04
Ha esetleg valakinek érdekes, összeraktam a rövidebb ciklusaimból egy képet, ovu előtt több nappal esik le nálam a hő és általában a pozitív teszt napján van ovum, vagy másnap. És kb. 80%-ban érzem mikor van, legutóbb nem teszteltem és észre sem vettem. Én sem mindig ugyanúgy működöm (a PCOS miatt főleg), ezért fontosnak tartom, hogy a hőmérés, ovuteszt mellett időzítsünk, mert nem lehet csak a hőre alapozni. (Bár mi már jó ideje nem időzítünk)
És a nyák figyelése sem egy mellékes dolog, azt még szoktam, meg méhnyakat nézni.
A görbék:
https://kepkuldes.com/image/WIUhii
Andi198729
2019-08-28 18:07:27
Mistimi kívánom hogy a nyaralásotokon sikerüljön összehozni a kistesót Grétinek;) kapcsolódjatok ki lazítsatok és legyetek sokat együtt;)
mistimi
2019-08-28 15:04:20
Igen Andi ovutesztelek is, meg érzem is az ovut. És nekem mindig úgy van h leesés, stagnálás és akkor van ovu.
Andi198729
2019-08-28 12:01:22
Mistimi, ovutesztet is használsz? Nekem sem a leesés napján van általában az ovum, egyszer még anno 2016-ban így el is szúrtunk egy hónapot, mert csak hőmérőztem, és a leesés napján voltunk együtt, de rá 2 napra volt az ovu, mint utólag kiderült. A hő nem ad 100% infót az ovuról, mert minden ember más és más, van, akinek a leesés napján van ovuja, van akinek a stagnálás utolsó napján, és van akinek az emelkedés napján.
mistimi
2019-08-28 10:20:09
Sziasztok! Mi nyaralunk. Lassan remélem ovu lesz, hátha itt összehozzuk a kistesót.
Milla nekem pl nem leesés napján van ovum hanem utána pár napot stagnálok és akkor. Most is megvolt a leesés most jön remélem a pár nap stagnálás ezen a 36,6-36,65-ös hőn és utána az ovu.
Málna27
2019-08-27 21:23:13
Andi: Én eddig mindig éreztem elég erősen. De semmi gond, előfordul, hogy a műtét utáni ciklusban még nincs peteérés. Ezért fogom megnézni ezt a hónapot teszttel.
Andi198729
2019-08-27 20:50:13
Málna az ovut nem mindig érzi az ember. Én sem szoktam pl szurkálódást érezni ahogy memzesznél sem görcsölök hálistennek. Amiből tudom az a nyák valamint az ovuteszt+a hő.A doki mondta h.egyfelől szerencsés vagyok h.nem érzek kellemetlen tüneteket másfelől jó lenne ez a fajta érzékenység mert akkor még biztosabban tudnám.
Milla én is a fasttest-nél rendeltem.én normál ovutesztet használok. 1-2 nap és odaér ha rendelsz.
Jozsa85
2019-08-27 19:55:06
Sziasztok!
Andi! Sima Merckformin 1000 tanlettat kaptam.Eddig nincs tole bajom.
Milla880529
2019-08-27 14:38:40
Köszönöm csajok, akkor az utam ma a Rossmann a vezet :)
Egy kérdés, ha a bugyimon fehér színű folt van, az mire utal?