Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-08-27 14:31:56

Milla, ovutesztetből a Facellet ajánlom (rossmann), ha addig is akarsz tesztelni, amíg nem ér oda, ha rendelsz. Nekem 1-3 nap között szokott megérkezni a csomag.
Málna27
2019-08-27 13:20:27

És még valami: hcg tesztet ne vegyél onnan, mert hiába 10-es erősségűek, később lettek pozitívak, mint a sima drogériás 25-ös tesztek. De az lh tesztek megbízhatók (én érzékenyet vettem).
Málna27
2019-08-27 13:19:11

Én a fastest.hu-ról rendeltem (személyesen vettem át, de szerintem pár nap alatt odaér hozzád). Bár te már a 13. napon vagy, szóval én a helyedben már ma este tesztelnék. Sima drogériában is lehet venni, csak jóval drágább.
Milla880529
2019-08-27 13:01:27

Igazatok van :) Honnan tudok ovu tesztet gyorsan és jót beszerezni, ami megbízható?
Málna27
2019-08-27 12:56:18

Szia Andi! Köszönöm a kérdést, jobban vagyok :) Még nem volt normális a menzeszem, viszont legalább időben megjött, ennek nagyon örültem. Majd nemsokára megyek kontrollra is. Lassan telik ez a pár hónap.. A következő ciklusban már mérek szerintem, kíváncsi leszek hogy alakul a hőm, és tesztelek is, hogy tutira van-e ovum, mert szerintem ebben a hónapban nem volt (legalábbis nem éreztem semmi jelét).

Nem tudom, hogy pontosan mikor volt ovum, de mi csak a pozitív teszt előtti napokon voltunk együtt szóval szerintem a teszt utáni napon lehetett.
Andi198729
2019-08-27 12:47:46

Szia Málna, hogy vagy? Remélem már jobban, és újult erővel próbálkozhattok ismét. Menzeszed visszatért a normál kerékvágásba? A te görbéden is hinné az ember, hogy a 12. napon volt ovu, a leesés miatt, de a 15. napon is volt leesésed, akkor volt pozi az ovuteszt. De ovud a 16. napon volt, nem? Mert pozi ovuteszt után 24-36 v. 48. óra múlva reped meg a tüsző. Tehát nem aznap van ovuláció, amikor pozi az ovuteszt.
Málna27
2019-08-27 11:57:58

Bocsi, így jobban látszódik.
A lényeg, hogy szerintem is csinálj ovu tesztet, az a biztos. Én inkább az ovu utáni idószak miatt mértem, kíváncsi voltam, hogy alakul a hőm.
Málna27
2019-08-27 11:56:07

Milla: Egyetértek Andival, szerintem sem elég a leesős napra alapozni. Nézd az én görbémet, még a program is a 12. napra tette az ovut amíg be nem írtam, hogy a 15. napon volt pozitív az ovuteszt. Ez alapján simán elkerülhettük volna az ovut és milyen jól tettem, hogy teszteltem 4-5 napig.
Andi198729
2019-08-27 11:33:06

Milla, használj ovutesztet is a hőmérőzéshez, mert nem fogod tudni, melyik az a nap, amikor leesik a hőd, hiszen a görbéden két leesős nap is volt, a 7. és a 12. napon is. Nekem is volt már olyan görbém, amikor 2 leesős nap volt, még jó, hogy teszteltem, mert onnan tudtam, melyik az ovus nap. De amúgy meg ha csak a leesős napra vár az ember, könnyen elszalaszthatja az ovut, mert minden ember más és más, van olyan is, hogy csak stagnál a hő, aztán emelkedik. A kolléganőd bizonyára szerencsés, nála biztos nincs akadályozó tényező, és biztosan jól kiismerte a ciklusát, és megbízható jelei vannak az ovunak, és így jól tudott időzíteni. Mi pl. hiába időzítünk, vagy vagyunk még 1 páran így, hogy ovuteszttel, hőmérővel tutira belőjük, meg is történik az együttlét, aztán menzesz a vége, és csak értetlenkedünk, hogy miért? Akik így vagyunk, sajna rádöbbentünk, hogy orvosi segítség fog kelleni a vágyott teherbeeséshez.
Milla880529
2019-08-27 11:22:33

Annyira jó olvasni a hozzászólásokat, hogy mennyire tamogatjatok egymást :)

Nálam olyan érdekes érzések vannak lent, nem tudom leírni. Nem fáj, hanem bal oldalt nyomást érzek és fáj a derekam. Én arra gondolok, hogy a bal oldali petefeszkemben nőnek a tuszok.

Holnap megyek vérvételre: TSH, T3, T4, Anti-TPO és Anti-TG.

Jövőhéten meg. 21. napi vérvételre megyek.

Megfogadom a kolléganőm tanácsát és akkor leszek együtt párommal, amikor leesik a hőm :)

Jelenleg a görbém:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!