Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Milla azért is jó folyamatosan ovutesztezni mert úgy látod mikor pozi. Így nem lehet elldönteni hogy miért halványabb a 2.csík azért mert még nem pozi vagy azért mert már nem pozi. Mert pozi ovuteszt után is előfordul másnap h.már halványabb a 2.csík míg végül teljesen nega lesz. De biztos van összefüggés a hővel lehet h.tegnap lett volna pozi és ma van/ vagy volt ovu az esés napján de az is lehet h.holnap lesz pozi és azt követően lesz ovu. Mindenesetre az nem baj ha ma is együtt vagytok.Holnap meg holnapután is csinálj tesztet ameddig nem pozi és ameddig újra nega nem lesz.
Sziszi259
2019-08-29 20:00:30
Fbara az én facelle-m is így nézett ki. 3 nappal később a predin szép erős csík volt :) Szorítok!! :)
Milla880529
2019-08-29 19:22:08
Lehetséges hőmérséklet leesés előtt? (mármint az LH csúcs) Akkor buktam a hónapot gondolom - 27-én voltunk együtt.
Ha erősebb lesz, akkor gondolom mindet bele? :)
Lion86
2019-08-29 19:08:32
Milla, ez már egész jó. Tegnap nem csináltál? Ha holnap halványabb lesz, akkor tegnap volt az LH csúcs, de majd kiderül :)
Milla880529
2019-08-29 18:23:12
Csináltam képet, akkor majd talán holnap?
Nagyon durva, el kezdett fájni a derekam, hozzáteszem, nem szokott...
https://kepkuldes.com/image/WVZ1nN
Lion86
2019-08-29 17:11:42
Nekem a nemvárt után több nappal is épp csak halvány második csík volt mindkét gyereknél. A teszt dobozán is rajta van, hogy az is pozitív, ha halványabb a második csík, ez nem olyan, mint az ovuteszt.
Andi198729
2019-08-29 16:45:31
Ja azt hittem 2 különböző. De a lényeg h.valami látszódik.szerintem ez erősödni fog az a csíkocska:) pl.én is akkor teszteltem anno mikor már több napja késett akkor már jó hogy erős volt. Korai tesztek azok még halványak szoktak lenni. Tesztelj még holnap is és azt követően is:) bízz benne hogy most sikerült;)
fbara90
2019-08-29 16:21:04
Andi a két képen ugyanaz a teszt van, csak szétszedtem :D zavart az ablak :$ :D amúgy a fotó nem adja vissza, élőben sokkal jobban látszódott.
Andi198729
2019-08-29 16:18:49
Remélem a legjobbakat:)igazából akkor lett normális hosszúságu a luteálisom mikor nem ittam az inofolicot ezt kitapasztaltam.Januártól ittam az inofolicot 24 napos ciklusaim lettek. Májusban nem ittam 27 lett júniusban megint ittam 23 lett júliusban nem 28 lett és most sem most 26 lett. Én hiszek ennek a dokinak mivel rengeteg lombikot csinál ő ért hozzá mennyinek kell lennie az inzulinnak a sikerességhez mert azt csak normál értékkel csinálnak. Sok nála az ir-es páciens is. Lehet pont azért nem sikerül mert indokolatlanul mérgezem magam. A lényeg hogy most már jó kezekben vagyunk és legalább tettünk egy lépést.nem csak várakozunk reménykedünk dühöngünk szomorkodunk. Most mindketten megnyugodtunk a férjemmel. Előkészítettem a papirjaimat elküldöm neki e-mailben hát lesz mit áttanulmányoznia, korábbi terhesség halvaszülés, laparoszkópos miómaműtét, ir megállapítás. Jó színes válogatás.
Fbara az 1.kép negatív a 2.képen az a facelle igaz? Azon nagyon halványka csík mintha látszódna de nem egyértelmü. Nekem ez olyan furcsa h.az alig láthatóra vagy nem egyértelmüre is sokan pozitivat mondanak. A pozitiv az mikor a másik csik is egyértelmű és erős. Mikor anno teherbeestem nekem olyan volt. És az biztos volt.
Lion86
2019-08-29 16:17:58
Jaj, drukkolok nagyon Fbara, ez szerintem pozitív :)