Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csillka
2014-03-27 10:26:21

Moha,
amint írtam 70 km-re van a doki, hát igen a vidéki élet előnyei , meg hátrányai.:) Egyedül meg nem merek nekivágni az útnak.
Megírtam neki, hogy nem megyek. Ezt már átéltem egyszer, októberben is úgy mentem barnázás miatt a dokihoz, hogy na most ő megoldja. Ehhez képest megnézett és azt mondta szedjem az Utrót, ennél többet nem tehet. És valóban, most első perctől pótlódik a progeszteron, és ennél többet nem tudok tenni. Ez a doki meg olyan pesszimista, most a legkevésbé sem hiányzik ez nekem. Megnézne és megmondaná Utrogesztán, amit én használok már péntek óta, csak ő nem tudja :D Januárban is azt mondta ebből lombik lesz, és ha minden jól megy esetleg karácsonyra terhes lehetek....
Van olyan ismerősöm aki 3 hónapot végig barnázott és vérzett, még is van gyereke. Legyen ahogy lennie kell! Én tudom, hogy most minden rendben lesz! :)
Moha13
2014-03-27 09:54:47

csillka
Azért én a biztonság kedvéért akkor is elmennék, ha addig sem történik semmi...:)
csillka
2014-03-27 09:49:02

Írtam ismét a régi dokimnak, és ma válaszolt is. Azt írja konferencián van, hétfőn vár, ha addig gond lenne menjek a kórházba.
Az új doki is válaszolt, ma mehetek 5-re, vagy a kórházba. De mivel azóta nem jelentkezett semmi remélem kibírom hétfőig. Már csak az endómókust kellene elérnem :D
Dmonalizi
2014-03-27 09:31:22

Hullámzunk mint a Balaton. Ovú teszt még semmi.:(
csillka
2014-03-27 08:58:47

Plumeria,
igen a magánra mondta. Mivel 2 órán belül meg is volt az eredmény. Míg a másik helyen 1 hetet várni kellett rá. Azt mondta ismeri jól őket, ilyen teszteket használnak, és nem megbízhatóak. Ez a 3,9-es értékre vonatkozik. Kérdeztem is, hogy ne nézessem újra a másik helyen, azt mondta nem kell. Kicsit lazának tűnt, de hát nem az ő gyermekéről van szó, igaz is, lényeg, hogy kifizessem a rendelés árát. :(
Amikor felhívtam a teszt után nem volt túl kedves, ezért is írtam neki tegnap, de nem válaszolt.
csillka
2014-03-27 08:51:55

Moha,
igen rögtön abbahagytam mindent. Most palástfüvet és málnalevelet iszok néha, óvatosan. Mert Gyuri bácsi a málnát ajánlja vetélés ellen, és én nagyon hiszek neki :)
Amit én ittam: 6 hétig csalán és málna váltva, éhgyomorra. Napközben: árvacsalán, pásztortáska, és palástfű -ből készítettem egy keveréket. Szurokfű, galaj, erdei szeder, menta, más nem jut eszembe, lehet még volt vmi.
Ezt én állítottam össze magamnak, ez nem standard recept!!!

Az orvosom 70 km-re van tőlem, ezért nem olyan egyszerű, hogy elmenjek hozzá. Főleg így, hogy egyedül nem merek már vezetni sem, valakit kell cipelnem magammal :( A közeli orvoshoz meg kár elmenni :(
plumeria14
2014-03-27 08:39:35

csillka,
azért kérdeztem, mert 2 különböző labor értékeit nem lehet összehasonlítani…a kérdés most már csak az, hogy vajon melyik érték a helyes… Mármint a dokinő mondta, hogy a magánlabor nem megbízható?
Mivel a hormonértékek folyamatosan változnak még a nap folyamán is és mindig csak a pillanatnyi értéket mutatják, ezért erre is igaz, hogy egy mérés, nem mérés…
Nagyon drukkolok neked! Nyugi, minden rendben lesz, csak erre szabad most gondolnod!
Moha13
2014-03-27 08:29:51

csillka
Szerintem mindenképp mutasd meg magad orvosnak a rosszullétek miatt.
Egyébként amikor pozit teszteltél, rögtön abbahagytad a galajt meg egyebeket? Mert ha jól tudom, azt terhesség alatt nem lehet inni. ÉS miket ittál még? Most iszol valamit?
csillka
2014-03-27 08:10:22

Ami még eszembe jutott, minden délelőtt olyan rosszul vagyok. Mintha szédülnék, vagy rosszul akarnék lenni. Tegnap is pont vezettem, és nem voltam egyedül amikor rám tört az érzés. Nem akartam senkit megijeszteni, így ahogy fogtam a kormányt a körmeimet teljes erőből próbáltam a tenyerembe nyomni, hogy a fájdalom elvonja a figyelmem, és rosszul ne legyek.
Sok minden más mint októberben, alszom napközben amit soha nem szoktam, és ez a rosszullét. Meg a hőm is sokkal magasabb mint nekem valaha is volt. Ezekben próbálok kapaszkodni! :S
csillka
2014-03-27 08:04:17

Jó reggelt!
Plumeria, nem ugyanabban a laborban volt nézve. A TSH-t az endokrinológushoz menés előtt elrohantam egy magánlaborba, és ott nézettem meg. A doktornő is mondta, hogy nem igazán megbízhatóak. Ott lett 3,9 és rákérdeztem megnézessem máshol, erre azt mondta nem kell. De én azért megnézettem, és mikor tegnap megláttam a 0,75-t, hát valószínű semmi bajom a pajzsmirigyemnek, és az A-TPO értékem is jó lett.

Moha, igen, a pajzsmirigyre galajt ittam, de nagyon sok mást is. Gyuri bácsi oldalán összeválogattam magamnak úgy 7-8 teát, amit jónak láttam és azokat ittam. Nézzétek meg, le van írva milyen betegségre mit kell inni.

Tegnap írtam a régi, az új nőgyógyásznak, és az endómókusnak is. Senki nem válaszolt :S Még szerencse, hogy ennyi orvosom van, és magánrendelőkbe járok. Mi lenne velem az állami rendszerben :))
Az este megjelent két pötty rózsaszín, és tegnap egész délután azt éreztem mintha késsel szurkálnák a méhem. Én próbálok a legjobbakban bízni, gondoljatok rám, nem szeretnék még egyszer csalódni :S

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!