Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-03-26 08:07:40
 
:) Nem Plum, nem adjuk fel! :)
plumeria14
2014-03-26 07:37:03
 
Kira84,
sajnálom, pedig olyan jó lett volna! Emlékeim szerint az utóbbi időben nem igazán hallottunk babás tesztről…

kedina,
mára én is csökkentem, de nem adjuk fel, ugye?
kedina
2014-03-26 06:55:45
 
Kira :(
Remélem minél hamarabb meggyógyulsz! Szedj valamilyen probiotikumot mellé mindenképp!!!

Hencsi
Ez a program csak akkor nézi a plusz dolgokat ha fizetsz.
Hő alapján a gépnek van talán igaza, de figyeld a többi jelt. És tényleg érdemes ovutesztet használni.Én a bionom.hu-ról szoktam vásárolni, nagykereskedelmi mennyiségben.:D Volt már 8. nap ovum én így van h akkor már elkezdem, de csak a 13 nap lesz pozitív...Jó móka.
Egyébként a tcoyf.com-on sokkal okosabb a program mint ez...
Én csak miattatok maradtam itt! :)

Hát ma megint lentebb a hőm. Igaz 1 órával korábban mértem, mert be kell mennem előbb a munkahelyemre. Azt érzem meggyulladok. Szurkál a bal petefészkem és a méhem is néha. Lehet meg fog jönni. Tegnap este óta a mellem is érzékeny.
Lehet veszek egy 10-es erősségű tesztet. Ha más nem azért hátha elkapok odabent egy manócskát, aki megment az átjárhatóságitól...és a doki orra alá dörgölhetem, hogy egy progeszteron szintet talán nézni kéne..
Szóval én ma így.
Kira84
2014-03-25 23:09:57
 
Sziasztok lányok bocsi hogy nem írtam hamarabb de még csak most jutottam géphez.Nos a lényeg lányok sajnos nem vagyok babás.Csak gyulladásban van a bal oldali petefészkem amire Aktil Duót irt fel 7-napig kell szednem 2x1 egyet. Ez miatt nem jött meg időben,és sajnos most sem rendes vérzés van még.Azt mondta a doki hogy kizárt a terhesség ...... Így most csak arra várok hogy rendesen beinduljon a menszim. Hát sajnos ez van...
Hencsi7
2014-03-25 21:36:13
 
Szia paramami! lehet, hogy rossz időszakban csináltad a tesztet... én se mindig találom el...ezen ne idegeskedj.... 3-4 havi hőmérő után próbálj meg egy átlag nézni, és ebben az időszakban tesztelj...nekem is volt az elején, hogy elhasználtam vagy 5 tesztet mire pozitív lett, de már van, hogy elsőre eltalálom! :) na meg az is lehet, hogy abban a hónapban tényleg nem volt ovud! hmmm.. szóval ne add fel, csak így tovább!
Hencsi7
2014-03-25 21:27:45
 
Sziasztok lányok! Nagyon furcsa hónap ez...minden második nap máshol mutatja az ovumat... :S pedig még ovu tesztet is csináltam, de úgy tűnik a rendszer ezt teljesen figyelne kívül hagyja! hm

Moha, köszi a biztatást! Mindenképp el megyek dokihoz...barátnőm javasolt egy jó biológus doktornőt, Ő is hozzá jár, kérek egy időpontot. Aztán majd meglátjuk... Az én párom valamiért ódzkodik ettől a vizsgálattól... azt mondja hogy nem...de én mégis úgy érzem. Talán fél, ha nála van a hiba csorba esik a férfihiúságán?! vagy mi lehet.. valakinek hasonló tapasztalat?

Köszi, jó éjt mindenkinek!
paramami
2014-03-25 21:12:42
 
Mindent úgy csinálok ahogy leírtad, igyekeztem körbejárni a témát én magam is. Nehéz nem gondolni a rózsaszín elefántra...:)
luciffer73
2014-03-25 20:42:39
 
Az én tapasztalatom az, hogy kezdetben, tehát 2-3 esetleg 4 hónapig mérd...szigorúan ugyanabban az időben, lehetőleg nyelv alatt, de azért mellett mindig csináld meg az ovu tesztet is, amit kb a 10 ciklus naptól napi egy alkalommal, egészen az egyértelmű pozitívig csinálj. Ebből a kettőből, mármint hő és ovu teszt simán megtanulod a saját ovus idődet, a jeleket, még a hőt is. Később szerintem hőt már nem érdemes mérni, mert az csak kiidegeli az embert, főleg, ha nem jön össze a baba.
Ovu tesztet szintén mindig egy időben csináld meg. Tehát válassz egy olyan délutáni, vagy kora esti időpontot, amikor tutira minden nap meg tudod nézni, hogy mi újság. Azért ilyenkor azt is érdemes ám nézni, hogy mikor, melyik ciklus napon jelenik meg a halvány második csík...
Én mondjuk úgy döntöttem, hogy már az ovu tesztet sem csinálom. Elegem lett a gépies, előre programozott szexből. És ha valamiért akkor pont nem tudtunk együtt lenni, akkor meg végtelenül dühös voltam magamra, vagy a páromra, vagy a helyzetre...és el is keseredtem. Ebből lett nagyon elegem. Most csak úgy vagyunk. És hozzáteszem, sokkal sűrűbben, mint anno, mikor mértem, teszteltem, meg az anyám kínja se tudja...
Mára elbúcsúzom, mert lassan lefejelem a laptopot a fáradtságtól :(
...próbálj nyugodt maradni, akármi lesz...én igazából ezt kívánom, vagyis ezt is! :)
paramami
2014-03-25 20:26:41
 
sajnos én is így gondolom, de nagyon bízom ebben kb. másfél hónapja méregettem, elég nehezen alakul a dolog :(
luciffer73
2014-03-25 20:14:55
 
paramami...én azt mondom, hogy inkább az ovu tesztnek higgy. A hő sajnos elég becsapós...legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Ha nem alszod ki magad, ha előtt nap tiszta ideg voltál, ha bújkál benned valami, már egészen mást mutat, mint amit várnál...
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!