Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csillka
Köszi. Még mindig semmi. Még barnázás sem, pedig ilyenkor már szokott. A hőm meg lent.
Jót fog tenni a hétvége, h másokkal kell foglalkoznom..
maximail
köszi a tesztet. Nekem 9 igen sikeredett....
Nekem is többen dicsérték a mensmentist. Én csinálom a diétát, elkezdek mozogni. Kapott ez a cirkusz 3 hónapot, utána laborok és irány a mensmentis. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, így fogékonyabb voltam, amikor mások is emlegették!:)
emikez
szépen megy felfelé! Drukkolok!
nikinokedli
az Lh teszt pozitivitása után 36 órán belül megtörténik elvileg a peteérés. Nekem általában másnap van ovu.
Mindig délután, azonos időben csináld a tesztet.
plum
Drukkoljunk egymásnak, jó!? :) Még nem jött meg nekem sem, még várom a csodát.
luciffer73
2014-03-28 13:06:21
Sziasztok!
Gizgazz köszi...:))) én is regisztrálva vagyok ilyen oldalon, szoktam is látni. Sőt..ennél jobb ajánlatokat is. Pl. szokott lenni olyan, hogy teljes hormonsor, de mindenféle hormonról...plusz hozzá candida, meg még egy csomó minden...kb 14-16 ezer körül itt Budán. Kinezológus is szokott lenni...az meg asszem olyan 5 rongy körül, ha jól emlékszem.
Az oldallal kapcsolatban nekem a tapasztalatim jók. Általában ha gond van, akkor az a szolgáltatónál szokott fennállni :( Még ilyenre nem vettem kupont, de ha hamarosan nem történik valami, akkor lehet, hogy áldozok rá. Most jutott az eszembe...még férfiaknak szóló vizsgálatra is szokott lenni ajánlat.
Moha...még mindig várom a te beszámolódat a könyvvel kapcsolatban...hogy tetszett, tudtál-e valamit a magadévá tenni, meg ilyenek.
csillka
2014-03-28 09:16:21
Sziasztok!
Moha, feltűnt a magas hőd, gondoltam hátha :(
Plumeria, reménykedünk, szorítok!
Kedina, sajnálom, talán az utazás eltereli a figyelmedet és kikapcsolódsz és az segít!
Én ma egy hete teszteltem, ma megismételtem ugyanolyan tesztel, és erősebb(persze minden nap csinálok egyet, de ez most a hivatalos ellenőrzés volt, azok csak inkognitóba készültek :)))
Ha ciszta okozná akkor erősödne-e?
Szerencsére a szerda esti két csepp barna után nem volt semmi, de aznap délután úgy éreztem mintha szurkálnák a méhem. Lehet a miatt jelent meg. Jaj remélem hétfőn végre kiderül valami. :S
gizgazzz
2014-03-28 08:39:14
Sziasztok!
Luciffer főleg neked írom, de másnak is ha érdekel. Nem tudom le lehet e írni a web címet de megtaláljátok a nélkül is szerintem. Qponos oldalon hirdetnek 5.500 ft-ért meddőségi problémára akupunktúrás kezelést, igaz csak 1 alkalom.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
kedina
2014-03-28 07:56:37
:( még nem jött meg.
gumikakk
2014-03-28 07:51:23
Koszi Moho13 a gyors valaszt!
A lutealis fazisom valtozo, hol rovidebb, hol hosszabb es azt vettem eszre, amiota probalkozunk a babaval! 8 honapja probalkozunk!
plumeria14
2014-03-28 07:51:10
Moha,
én már nem elégszem meg ezzel, két csíkot szeretnék már látni :)
nikonokedli,
nekem általában 2 napig szokott pozitív lenni az ovuteszt (persze az egyik napon egyértelműen pozitív csak, de a másik napon is majdnem ugyanolyan erős) és az első negatív napon emelkedik meg a hőm.
Moha13
2014-03-28 07:41:41
Plum
Igazán szimpatikus görbe...:)
Moha13
2014-03-28 07:38:34
emikez
Görbe szerint volt ovud és fenn van a hőd, tehát reménykedhetsz. Mindig lehet reménykedni. De fölösleges ilyenkor ezen agyalni, mert úgysem tudod meg, mi zajlik odabenn...ilyenkor csak a türelmes várakozás van. Kitartás.
nikinokedli
Nálam az ovutesztes pluszhoz képest általában 3. napon emelkedik meg a hő, tehát a 2. napon van az ovum. De szerintem ez is mindenkinél és minden ciklusban más. Szerintem ha pozitív a teszt, akkor már jó együtt lenni és onnantól legalább 2 napot minden nap. Egy Deanna-terv nevű teherbeesési praktika is azt mondja. első pozitív napon és utána még 3 napot.
ÉN ma a biztonság kedvéért (meg a furcsa nemvártam és a mai hőm miatt) csináltam egy tesztet, ami ennél negatívabb nem is lehetne. erről ennyit.
Moha13
2014-03-28 07:32:31
Jó reggelt!
gumikakk
Az előző görbédből nekem az jön le, hogy esetleg valami progeszteronhiány lehet, mert nagyon rövidke volt a luteális fázis.Ez általában 12-14 napos, de minimum 10 naposnak lennie kéne, hogy a megtermékenyült petesejt be tudjon ágyazódni. Legalábbis, mindenütt ezt írják. Ovuláció után szépen megemelkedik a hőd, de a luteális közepe táján hanyatlani kezd. Ez az utóbbi görbén már kicsit hosszabb luteális, de szerintem mindenképp érdemes lenne elmenni dokihoz és kérni egy hormonsort, ami ciklus 3. és 21. napi vérvételből áll, ebből nagyon sok minden látszani fog. párodnak pedig egy spermavizsgálat javasolt. Ha ez a kettő rendben van, akkor máris picit nyugodtabban próbálkoztok majd. Viszont ha valami nem ok, lehet rajta segíteni. Mióta próbálkoztok egyébként?
Köszi. Még mindig semmi. Még barnázás sem, pedig ilyenkor már szokott. A hőm meg lent.
Jót fog tenni a hétvége, h másokkal kell foglalkoznom..
maximail
köszi a tesztet. Nekem 9 igen sikeredett....
Nekem is többen dicsérték a mensmentist. Én csinálom a diétát, elkezdek mozogni. Kapott ez a cirkusz 3 hónapot, utána laborok és irány a mensmentis. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, így fogékonyabb voltam, amikor mások is emlegették!:)
emikez
szépen megy felfelé! Drukkolok!
nikinokedli
az Lh teszt pozitivitása után 36 órán belül megtörténik elvileg a peteérés. Nekem általában másnap van ovu.
Mindig délután, azonos időben csináld a tesztet.
plum
Drukkoljunk egymásnak, jó!? :) Még nem jött meg nekem sem, még várom a csodát.