Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Luciffer
Nem nagyon tudok a köynvről véleményt mondani, szerintem olyan, mintha a netről összeollózta volna az összes praktikát, amit csak lehetett, ezeknek a 80%-ával eddig is tisztában voltunk szerintem, a csapból is az folyik, hogy egészséges életmód, no cigi, no pia, no drog, no teflonedény, no tartósítószeres szarok a boltból, no stressz, organikus kaja, zöldség, gyümölcs minden mennyiségben, elégséges alvás (8 óra), öltözzünk normálisan, nehogy felfázzunk, relaxáljunk, higgyünk abban, hogy össze fog jönni (kis agykontrollos beütés), stb., stb.
De én még mindig ott vagyok leragadva, hogy aki átment ezen, amin mi, és évekig várt (ahogyan írja a weboldalán) a babára, hogy jut el odáig, hogy pénzért árulja a "csodatanácsait"?
Ha én tudnám a megoldást, szétkürtölném, hogy mindenki, aki ugyanúgy várakozik, ahogy én tettem, és minden nap a csodára vár, és mindig csalódik, és meghal kicsit, megtudja és végre sikerüljön neki...és anya lehessen.
csillka
2014-03-28 17:11:20
kedina,
jujj, de jó lenne! Én nagyon drukkolok!Reggel az első gondolatom te leszel! :))
Már a Mikulás elhozná, nem kellene karácsonyig várni :D
kedina
2014-03-28 16:52:39
Plum
Nekem most is páfrányos volt ovukor. Már másnap nem volt az, most megint. Nekem is hónapok óta pihen a polcon a PG53. Pár hete vettem elő megint. Nem jó ha kevés nyálat raksz rá, de az sem ha sokat. Én szeretek kísérletezgetni.:)Most volt hozzá türelmem.
Gizgazz
Köszi.:) Igen lent van a hő. Érzem a derekamat is. Holnap mindenképp csinálok tesztet, mert ha nem is marad velem, el szeretném kapni a grabancát.:) Nem bíztam el magamat. :( Szép karácsonyi csomag lenne a fa alatt mondjuk.. Álom álom édes álom.
Minden esetre mintha barnáznék..de nem egyértelmű még.
gizgazzz
2014-03-28 16:40:19
kedina
Izgalmas a helyzet, drukkolok neked. Majd írj mi volt a holnapi teszt eredménye. Igaz a hőd nem túl magas de az még nem minden.
plumeria14
2014-03-28 15:59:26
kedina,
nekem a mikroszkóp még soha nem mutatott páfrányt, még akkor sem, amikor az ovu teszt + volt...biztos rosszul csináltam valamit :(
dmonalizi,
még nem volt, valószínűleg most lesz :)
Dmonalizi
2014-03-28 15:12:21
Ebből mi lesz? Ovú még semmi. :(
maximail
2014-03-28 15:11:33
kedina!
Nagyon szívesen! Remélem, nem lesz rá szükséged! :-)
kedina
2014-03-28 14:09:23
Jajj, plum, nem tudom minek néztem meg... Csüt reggel a 10-es negatív volt.. Napok óta a PG felé sem néztem, csak most ott figyelt a fürdőben. Már el is feledkeztem róla, hogy megnyaltam.... Most megőrülök.
Igazából teljesen más ez a hónap, olyan furcsa dolgok vannak, de ezt betudom egyenlőre a sok hormonharmonizáló csodapraktikámnak.... Jááájjjj..:D
Meg mióta tudom az IR-t odafigyelek, h kicsit se legyek éhes...Hosszú nap lesz ez...
plumeria14
2014-03-28 14:02:32
kedina,
igen, jelenthet :) Te bátrabb voltál, mint én, nekem meg se fordult a fejemben még a tesztelés...elég stresszes napokon vagyok túl és a jövő hét sem tűnik sajnos nyugisabbnak...remélem ez nem kavar be nálam.
kedina
2014-03-28 13:40:20
Csajok!
Páfrányos a PG53!!!!!!!!!
Elvileg ez jelenthet terhességet.... ó jajj nekem. Megint bizakodok....Reggel tesztelek.
Nem nagyon tudok a köynvről véleményt mondani, szerintem olyan, mintha a netről összeollózta volna az összes praktikát, amit csak lehetett, ezeknek a 80%-ával eddig is tisztában voltunk szerintem, a csapból is az folyik, hogy egészséges életmód, no cigi, no pia, no drog, no teflonedény, no tartósítószeres szarok a boltból, no stressz, organikus kaja, zöldség, gyümölcs minden mennyiségben, elégséges alvás (8 óra), öltözzünk normálisan, nehogy felfázzunk, relaxáljunk, higgyünk abban, hogy össze fog jönni (kis agykontrollos beütés), stb., stb.
De én még mindig ott vagyok leragadva, hogy aki átment ezen, amin mi, és évekig várt (ahogyan írja a weboldalán) a babára, hogy jut el odáig, hogy pénzért árulja a "csodatanácsait"?
Ha én tudnám a megoldást, szétkürtölném, hogy mindenki, aki ugyanúgy várakozik, ahogy én tettem, és minden nap a csodára vár, és mindig csalódik, és meghal kicsit, megtudja és végre sikerüljön neki...és anya lehessen.