Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Paramami
szerintem az LH tesznek lesz igaza. A hődön majd utólag fogod látni. Lh teszt pozitivitás követő 36 órában van a peteérés. Hajrá!:)
Zsuzsi28
2014-03-27 13:26:12
Moha
Nekem is ugyanaz, mint Neked ebben a honapban!!!Nem tudom mi lehet ez...de gyakorlatilag tisztasagival elvoltam, semmi gorcs, semmi fajdalom. Kb 2nap volt, amikor kicsit jobban vereztem. Maskor 4-5 napig tart es az elso harom nap mindig eros.
katicabogar
drukkolok Neked is!
paramami
2014-03-27 13:14:22
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, a görbém szerint kb. 2 napja volt peteérésem, ellenben ma lett pozi az ovu tesztem (ilyen bikaerős csíkom még sose volt :)))
Most akkor mikor van peteérésem? Bocsi, de már azt hiszem elvesztem az információs tengerben mint a maláj repülőgép
Katicabogár5
2014-03-27 13:10:46
Moha, Kedina
köszi hogy szoríttatok nekem majd megírom a fejleményeket
maximail
2014-03-27 12:55:04
Moha!
És akit még érdekel!
https://www.facebook.com/groups/460354567359807/
Ebben a facebook csoportban sokan vannak, akik az MM-be járnak, illetve nagyon sok mindent meg lehet tudni az IR-ről, illetve a PCOS-ről.
Pl. az is kiderült, hogy attól, hogy bizonyos hormonok határértéken belül vannak, még nem biztos, hogy tényleg jók is az adott személy számára, illetve az inzulinos vérvétel eredményét csak szakember tudja eldönteni, hogy jó-e, nem érdemes a határértékeket nézegetni, illetve számolgatni saját kútfőből.
Én már eléggé beleástam magam ebbe a témába. :-S
kedina
2014-03-27 12:29:00
Moha, Katica
Érdekesek ezek a furcsa vérezgetések! Nagyon szorítok értetek!
Csillka!
Ne mászkálj ha rosszul vagy!!!!Drukkolok!!!!!
Én nagyon furcsán vagyok. Fáj a mellem, szurkál a hasam, a petefészkeim, ég a gyomrom is, hányingerem van... Álmos vagyok,de 6kor kidobott az ágy. Tegnap is. Én ma fentebb, de valahogy nincs túl sok bizodalmam ehhez a hónaphoz. Ja és tulajdonosa vagyok egy 10 érzékenységű negatív tesztnek...
Moha13
2014-03-27 12:07:03
görbe
Moha13
2014-03-27 11:59:40
csillka
Nagyon szorítok!!!!!!
Katicabogár
Nem igazán tudok ehhez mit szólni, de ha a doki azt mondta, hogy lehet baba a dologban, akkor szerintem van okod bizakodni. Én nagyon szorítok! :)
Képzeljétek, most nálam is olyan furin jött meg. Először is beget voltam ebben a ciklusban, ezért(gondolom én) kitolódott az ovum, így arra számítottam, hogy a nemvárt is kitolódik, de nem. 11. dpo-n megjött (amúgy 13. napos a luteálisom), de egész nap csak pöttyök voltak, elvoltam tisztaságival. Másnap berobbant, megjött rendesen, harmadik napon még délelőtt normális volt, aztán délután eltűnt. Este már semmi sem volt, tisztaságival aludtam, és ma reggel is totál semmi, és azóta sem. Tehát gyakorlatilag 2 napot volt meg normálisan. Máskor amikor megjön, még aznap felerősödik és megvan kb. 2-3 napot, utána még vérezgetek minimálisan 1-2 napig, vagy barnázok. Most mintha elvágták volna tegnap este. Furi. És a hasam sem fájt, semmi görcs, semmi. Szerintetek?
Katicabogár5
2014-03-27 10:26:46
Sziasztok!
Régen írtam ide, de közben olvaslak titeket. Gratulálok a babásoknak, akiknek meg kell szorítok.
Azért írok, mert voltam dokinál. 10 nap késés után és egy negatív teszttel megjött barna folyással és egy kis vérrel. Gondoltam elmegyek dokihoz mert nagyon fura volt. Hát vastag a méhnyálkahártya 10 mm a 10. ciklusnapomon. Azt mondta a dokim hogy nem volt rendes menzesz és ismételjem meg a tesztet pénteken mert van rá esély hogy baba van. Nem tudom, nagyon jó lenne, de reménykedni nem merek ennyi idő után. Ti mit gondoltok van rá esély? Előre is köszönöm a válaszokat és szép napot mindenkinek.
Katicabogár5
2014-03-27 10:26:41
Sziasztok!
Régen írtam ide, de közben olvaslak titeket. Gratulálok a babásoknak, akiknek meg kell szorítok.
Azért írok, mert voltam dokinál. 10 nap késés után és egy negatív teszttel megjött barna folyással és egy kis vérrel. Gondoltam elmegyek dokihoz mert nagyon fura volt. Hát vastag a méhnyálkahártya 10 mm a 10. ciklusnapomon. Azt mondta a dokim hogy nem volt rendes menzesz és ismételjem meg a tesztet pénteken mert van rá esély hogy baba van. Nem tudom, nagyon jó lenne, de reménykedni nem merek ennyi idő után. Ti mit gondoltok van rá esély? Előre is köszönöm a válaszokat és szép napot mindenkinek.
szerintem az LH tesznek lesz igaza. A hődön majd utólag fogod látni. Lh teszt pozitivitás követő 36 órában van a peteérés. Hajrá!:)