Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-03-26 17:05:34
 
Na csajok.
Nem is tudom hol kezdjem.
Ugye sztori eleje: nézettem cukorterhelést, amiben a rossz érték a 120-as 68 volt.
Erre közölte a dokinénim, hogy INOFOLIC, aztán 3 hónap múlva meglátjuk.
Ma elcsattantam a barátnőmhöz, aki köztudott IR-es.
Az ő eredményei: 0'inzulin 10 (már ez is szar), 120-as 54.
Na itt kibuktam! Miután ezt elkezdték neki kezelni sikerült az 5.lombik.... Most a második bébire készülnek és a diéta mozgás rendbe rakta (heti 4szer 40 perc) gyógyszert sem szed, de hogy mi a francért nem mondja ezt senki!!!!!!!!!!!!!!Miért ül mindenki a babérjain ölbe tett kézzel?
Én meg ülök, hogy minden ok, közben meg a nagy szart. Már bocsánat. Mens Mentisben volt ő is egyébként,ők rakták helyre. A Kaáliban nem mondtak erre neki semmit....
Tele a hócipőm. Mért az én hónapjaimmal tököl mindenki!?
Nem tudom, talán MOHÁT nyugtattam a múlkor: Most nem nyugtatlak! Diéta, mozgás ezerrel!!!!! Remegek az idegtől...
luciffer73
2014-03-26 15:31:48
 
Kira...a gyogyótól nem gombásodsz be...viszont mivel kiöli a hüvelyből a jó flórát, ezért esetenként össze lehet szedni minden féle szart :( Ez persze nem kötelező, de előfordulhat, tehát a tanácsot fogadd meg, vagy nézz utána a neten, hogy mivel lehet visszaállítani a ph-t meg a többit ami kell oda a luksiba :)))
Moha! Megkaptam, köszönöm szépen...már bele is olvasgattam, de majd holnap kinyomizom és írott formában, vagyis nyomtatott formában...egyébként neked, hogy tetszett? Használt, vagy nem?
Kira84
2014-03-26 14:43:54
 
paramami.Szia nem dehogy nem veszem tolakodásnak,sőt örülök neki hogy megosztottad ezt velem.Mert az az igazság hogy én is félek attól hogy valami gombás fertőzést csinál a gyógyszer mert elvileg lehet ilyen mellékhatása neki.Remélem én megúszom.
jniki82
2014-03-26 14:22:14
 
Hencsi7!

Nálunk a párom sperma képe egy katasztrófa volt!Mellbe vágó egy hír mindkét fél számára és láttam is a páromon, hogy nagyon megviselte, de legalább tudjuk!Kiderűlt, hogy volt valamilyen baci a szervezetében arra kapott antibiotikumot ill. acc 200 és önszorgalomból ezerrel vutamin!Most várjuk a csodát!Próbálkozunk minden hónapban tovább aztán, ha lejár a 3 hónap és nem jött még a baba akkor megint nézetünk egy sperma képet!
Szóval beszélj csak a pároddal, hogy túllehet élni!
csillka
2014-03-26 14:15:15
 
Sziasztok,

érdekes dolgok történnek velem. Február közepén voltam endokrinológusnál, akkor a TSH 3,9 volt. Irt fel gyógyszert, de én nem fogtam neki szedni. Múlt pénteken pozitívat teszteltem és felhívtam, azt mondta kötelező szedni. Neki is fogtam. Ma vettem ki a 21. napi vérvétel eredményeit (amikor csináltattam még nem tudtam a tesztről) és kíváncsiságból ismét nézettem TSH-t. Na most kapaszkodjatok 0,75 lett.
Amikor levették a vért még nem szedtem gyógyszert, csak annyit csináltam, hogy teáztam és glutén és laktózmentesen étkeztem.
Ma írtam egy sms-t az endokrinológusnak( mert a múltkor, amikor hívtam nem volt túl kedves, gondoltam ezt kihagynám újra) de még nem válaszolt.
Ha 0,75 a TSH-m akkor nem kell gyógyszer?! :S

Plumeria azt hiszem te írtad, hogy egyszer írtál egy endokrinológusnak a neten. Hová írtál, kikérném másnak is a véleményét.
paramami
2014-03-26 12:29:02
 
Szia Kyra!

Nekem is ugyanez a gondom volt, kaptam én is gyógyszert (antibiotikumot) amitől sikerült egy gombás fertőzést is beszereznem, szóval ne csak a bélflórára gondolj. Remélem nem veszed tolakodásnak a hozzászólásom! :))
Kira84
2014-03-26 09:01:32
 
plumeria14. és Moha13 igen megpróbálok még egészségesebben élni ahogy csak tudok,csak ami igazán bosszant hogy tényleg oda figyelek magamra pl soha nem ülök le betonra vagy hideg helyre már strandra sem járok, és még csak azt sem tudom hogy hol vagy hogy mikor szedtem össze ezt a petefészek gyulladást. Minden esetre a kövi hónapot is teljesen kihagyom nem fogok hőmérőzni.Nem látom sok értelmét mivel a gyógyszer mellet nem is akarok próbálkozni .Úgy érzem hogy a szervezetem is kényszer pihenőre küld,talán jobb is már nagyon belefáradtam ebbe az egészbe.Megpróbálok pihenni és nem a babaprojekten kattogni.. Egyenlőre ennyi. Viszont a többieknek nagyon sok sikert kívánok.....
plumeria14
2014-03-26 08:31:32
 
Hencsi7,
Mohanak igaza van! Másrészt elmagyarázhatod neki azt is, hogy neked mennyire "kellemes" széttárt lábakkal felfeküdni az asztalra, de megteszed magadért, érte és a babáért... Sok pasi túlélte már a spermavizsgálatot, nem fájdalmas és nem is halálos :) Persze, mindenkinek rossz szembesülni a rossz hírekkel, de nem erre kell gondolnia, hanem arra, hogy minden rendben lesz és ha kell is egy kis vitaminos segítség, akkor az is fájdalommentesen megoldható :) Viszont, ha valóban szeretné ő is a babát, akkor ezt meg kell tennie, mert addig nem tudtok továbblépni a vizsgálatokban. Még mindig ez a legolcsóbb és leggyorsabb, mint hogy a nőt kezdjék el "vizsgálgatni".
Moha13
2014-03-26 08:24:44
 
Hencsi7
Szerintem beszéld meg ezt a dolgot szépen nyugodtan a pároddal, hogy a baba megfoganásához két egészséges sejtecske találkozása kell elsősorban, amiből az egyik az övé, és már nagyon rég próbálkoztok. Ha felnőtt, és értelmesen gondolkodik, ha fontos neki ez a dolog, szerintem nem fog nemet mondani. Egyébként meg semmi kellemetlen nincs benne, otthon szépen kinyeri a dolgot és 1 órán belül eljuttatjátok oda, ahová megbeszéltétek a dokival előre. Közben míg odaértek, testmelegen tartjátok.
Leadjátok, és fél óra múlva meg is van az eredmény, mert nyilván nem azért kell berohanni vele, hogy utána napok múlva nézzék meg...:D
És ne hagyd magad, ha szépen nem megy a meggyőzés, akkor válts stílust és jelentsd ki, hogy márpedig itt spermavizsgálat lesz, mert neked meg az a kellemetlen, hogy minden hónapban csak reménykedsz, és jön a csalódás...és te már nem bírod ezt...és a végén sírhatsz is kicsit...hogy annyira szeretnéd, ha sikerülne...és hogy tudod, hogy számíthatsz rá, hogy melletted van és ő is mindent megtesz az ügy érdekében. :)
Moha13
2014-03-26 08:13:15
 
Kira
Sajnálom, gyógyulj...és tényleg egyél kefírt vagy egyebet, ami probiotikum.

Plum
Szerintem holnapra visszamegy a hőd. Hajrá! :)

Kedina és Hencsi7
Megnéztem ezt a bionomos ovutesztet, mert meglepődtem, hogy már ez is van náluk, és hát vaterán ennek töredékéért lehet ovutesztet kapni. 40-50Ft/db áron lehet hozzájutni ha jól emlékszem ( a darabárat ki kell számolni néha, mert csomagokban is árulják), nekem teljesen beváltak. Amíg 25-ös érzékenységűt használtam, nem volt mindig egyértelmű, áttértem a 20-asra és gyönyörű csíkjaim voltak. :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!