Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-03-28 07:32:16

emikez,
még túl korai lenne bármit is mondani, de drukkolok neked!

Nekem már csak néhány nap van hátra és lehet, hogy a hétvégén ki is hagyom a mérést...
gumikakk
2014-03-28 07:23:51

csatolok meg egy gorbet!
gumikakk
2014-03-28 07:21:29

Sziasztok!
Segitsegetekre lenne szuksegem, letudnatok olvasni nekem a hogorbemet! Mar nagyon szeretnenk mi is egy babat, de nem jon ossze, nem tudom mi lehet a problema :(

https://tervezettbaba.hu/grafikon/6
https://tervezettbaba.hu/grafikon/7
https://tervezettbaba.hu/grafikon
nikinokedli
2014-03-28 07:11:23

Sziasztok. Még sosem használtal LH tesztet. Kinek hány órával előbb mutatja a peteérést? Vannak erre vonatkozó tapasztalatotok? Aki rendszeresen használja, mindig ugyanannyival peteérés előtt lesz pozitív? Előre is köszi.
emikez
2014-03-28 07:04:54

sziasztok tudnátok segiteni a görbémel kapcsolatba reménykedhetek hogy sikerül a babo tegnap otta érzákeny a mell bimbom a cicik mintha meg lenének egy kicsit dagadva hát nem tudom még van 5,6 napom a menzi ig köszönöm
maximail
2014-03-27 21:21:48

http://mensmentis.hu/wp-content/uploads/2014/01/IR-teszt-_n%C5%91knek.pdf

Itt egy teszt!

Én sem vagyok ám nagy tudor, csak már sokat olvasgattam abban a fórumban, amit belinkeltem. Ott szakértők is válaszolnak amúgy.

Az az egyik alapelvük, hogy nem elemeznek leletet, mert szerintük pár puszta laborleletből nem lehet egyértelműen kizárni, vagy igazolni az IR-t. Ehhez amúgy egy jó endokrinológus ért, legjobb esetben egy nőgyógyász-endokrinológus. De a nőgyógyászok döntő többsége NEM, mert ez alapvetően nem nőgyógyászati betegség, vagy állapot, csak az egyik lehetséges kellemetlen tünete a meddőség.
paramami
2014-03-27 21:01:50

Plumeria köszi az infot, nem is néztem meg ilyen alaposan!

Köszi!
castellucchio
2014-03-27 20:17:59

Sziasztok csajok! Kicsit eltűntem de most itt vagyok. De nem sokáig,mivel elég sok dolgom van mostanság. Meg most ,hogy vizsgálatokra járok az is lefáraszt.Míg nem tudom meg,hogy mi van a pajzsmiriggyel és nem kapok rá valamit addig nem sok remény van babára. Most a férjemmel együtt vizsgálatokra járunk aztán ha mindkettőnk rendben van akkor gőzerővel ráállunk a babára. Addig mérem a hőm meg vezetem a görbém meg a ciklusaim aztán majd kiderül. Olvasgatlak titeket de nekem néha itt túl sok infó van és néha belezavarodok hogy ki merre van fejjel. Sokszor meg amit olvasok az keserít el,nekem ez nem hiányzik így majdnem 2 év próbálkozás után. Úgyhogy most pihizek egy kicsit!

Remélem megértitek! Az a könyv amúgy engem is érdekelne,ha elküldenétek annak örülnék! molnarpiroska82@citromail.hu

Sok sikert mindenkinek! Majd azért lehet néha benézek és írok majd!

BABÁSODJATOK!!! :) :) :) DRUKKOLOK MINDENKINEK!

Ciao csajok!
plumeria14
2014-03-27 16:11:51

csillka,
a magánlaborban azért van meg olyan hamar az eredmény, mert nem kell arra várni, hogy megrendeljék a reagenst, hiszen nekik mindig van. Megáll az eszem, hogy ilyeneket mond egy orvos! Nem tudsz másik dokit keresni, mert ez nem tűnik túl megbízhatónak?

Katicabogár5,
ekkor ez azt jelenti, hogy 10 napja késik? Ilyenkor nem kellene már látnia valamit a dokinak az uh-n? Nagyon drukkolok neked!

Moha,
nekem mindig csak 2-3 napig tart a mensim, szóval nálam ez a normális.

kedina,
kitartás, néhány nap múlva ismételd meg a tesztet, mert szerintem még korai volt a teszt. Szerintem várj a nemvárt napjáig, az már biztosabb.

maximail,
légy szíves okosíts ki bennünket, hogy mit tudtál meg az IR-ről. Milyen szakembert kell ezzel kapcsolatban keresni? Én sem tudtam teljesen értelmezni a terheléses vizsgálatom eredményét, de nem igazán tudtam, hogy kihez fordulhatnék. Konkrétan nem tudom eldönteni, hogy az értékek jók vagy sem.

paramami,
a görbéd még nem jelezte az ovu, ha érzékeli, akkor a szín sötétebbre vált.
csillka
2014-03-27 14:28:43

Köszönöm a szorításokat!

Lányok ha valami nagyon eltér a menstruációban az átlagostól nem árthat egy vizsgálat. Én már annyi mindent hallottam...Főleg Moha neked, hogy nem is esett le nagyon hőd?!
Katica, sajnos nem tudok érdemben hozzászólni, de ha a doki mondta hátha!
Kedina, még van idő, ha van ott valaki azt még ráér később is kimutatni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!