Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Egy gyors kérdés, ha nem vagyok nagyon pofátlan: az ovut mikor jelzi a gép, hány nappal az ovuláció után? Vagy egyáltalán nem jelzi, ha nem volt :))
jniki82
2014-03-29 14:29:07
Sziasztok!
csillka,
lehet, hogy igazad van, de nekem ez a hinni benne nem igazán akar összejönni!Annyira szerettem volna májusi babát, hogy augusztusban én teljesen biztos voltam abban, hogy akkor most mi tuti, hogy gyereket csináltunk, és nem!
Azóta,- lehet, hogy kicsit gyagyásnak néztek,- de szoktam hozzá beszélni, mármint a nem létező gyerekemhez beszélni, hogy mi várjuk nagyon és akarjuk!Na, ez sem egy tuti recept eddig!Már azt szoktam mondani, minket egy gyerek sem akar!
plumeria14
2014-03-29 12:49:54
kedina,
remélem nálad jobban alakulnak a dolgok :)
csillka,
teljesen igazad van, de én már annyiszor hittem benne úgy igazán, hogy aztán nagyon-nagyon fájt a csalódás...a mai napig ebben a ciklusban is nagyon akartam hinni, hátha tényleg a sors keze, hogy inszem nélkül is sikerülhet nekünk, de egyre inkább érzek mensire utaló jeleket, így most a hit inkább önámítás és saját magam becsapása lenne :(
csillka
2014-03-29 11:18:37
Én ezt már írtam,de szerintem a hit a legjobb "csodamódszer". Legyen az spirituális, vallási, önmagunkban vetett hit, vagy egy másik emberben(orvos, kineziológus, stb)
Nem csak úgy mondani, hogy igen képes vagyok rá,képes vagyok rá,de közben ott a görcs,és én sem hiszem el. Hanem amikor kimondom, hogy képes vagyok rá, és társul hozzá egy érzés, elhiszem magamról, és érzem is az erőt az segíthet. Szerintem. :D
Kedina, én tényleg úgy ébredtem, hogy rád gondoltam. Mi hír?
KatkaManó
2014-03-29 10:36:14
Moha,
a lombik utáni görbém volt hasonló.
Utrot kaptam progi pótlásnak és ez tartja magasan is a hőt. A ciklusom 9. napján esett le szerintem akkor esett vissza a progi.
Ez csak tipp... nem lehet hogy neked is elkezdődött valami az előző ciklusodnál ?!
plumeria14
2014-03-29 09:04:23
Moha,
igazából nem sok esélyt fűzök ehhez a ciklushoz, pontosan semennyit :( Kezdek ismét nagyon befeszülni a sikertelenség miatt és ingerlékeny is vagyok...úgy látszik a Premens nekem nem használ.
Az tényleg érdekes, hogy a te hőd nem akar lemenni...
Moha13
2014-03-29 08:37:42
Plum
leírta a saját tapasztalatát, mert azt írja, hogy parázson járt meg ilyen egyéb izék, így tanult meg hinni valamiben. ÉS hitte, hogy jönni fog és jött...hát ez ilyen.
Szerintem még ne írd le ezt a ciklusodat! :)
az én hőm meg nem akar lemászni...nem értem.
plumeria14
2014-03-29 07:59:23
Moha,
még nem volt időm beleolvasni a könyvbe, de az általad leírtakból 2 dolog jutott az eszembe:
1. Nem is igaz, hogy évekig szenvedett, hogy összejöjjön neki a baba, mert akkor nem hordana össze mindenfélét, amit a neten talált a témával kapcsolatban, hanem a konkrét személyes tapasztalatait, praktikáit írná le.
2. Szerintem nincs mindenkire érvényes "recept", mindenkinek más jön be, sőt, vannak olyanok is, akik egyetlen percet sem "szenvednek" a babáért, mégis összejön nekik.
Ezt a harcot mindenkinek magának kell megvívnia!
Sajnos én úgy érzem, hogy meg fog jönni, tegnap este óta fájdogálok :(
emikez
2014-03-29 06:14:57
joreggelt tegnap felerugrot a höm hogy mára meg le esen áááááááááááááááááááá:(
Adry03
2014-03-28 21:41:25
Sziasztok !
kedina, plumeria
Szorítok nektek !
Részemről cikk-cakkolok. Nálam is elég stresszes volt ez a hónap úgyhogy nem számítok sok mindenre. De lassan itt a jó idő és egyre világosabb lesz. Végre egyre többet lehet kint lenni. Csak idő is legyen rá...
Egy gyors kérdés, ha nem vagyok nagyon pofátlan: az ovut mikor jelzi a gép, hány nappal az ovuláció után? Vagy egyáltalán nem jelzi, ha nem volt :))