Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2014-03-31 17:56:11

Sziasztok!

Komolyan nem vagyok a Mensmentis beépített embere, csak nagyon lelkes vagyok, mert úgy érzem, végre találtam egy helyet, ahol meg fognak érteni. Már nagyon várom.
Ma egy újabb lelkesítő írást olvastam tőlük! Azért linkelem be, mert lehet, hogy közületek is vannak, akik kétségbeesetten keresnek egy olyan helyet, ahol komplexen foglalkoznak ezzel az egész dologgal.

http://mensmentis.hu/meddosegi-szakrendeles/

Plumeria!
Nem tudom pontosan én sem, annyit mondott a fórumban a szakértő, amiről már írtam, hogy alapszabály, hogy leletet nem értékelnek ki távolról, mert mindenkit egyben kell nézni. És a fent lévő lányok közül is vannak, akiknek a papírforma szerint a vérkép leletük jó, mégis fennáll az IR, esetleg a PCOS is, úgy, hogy lehet, hogy ciszták nincsenek is.

Egyenlőre én sem vagyok okosabb! De amit belinkeltem, érdemes elolvasni!
kedina
2014-03-31 16:56:35

Csillka

Én nagyon örülök! Ez nagyon jó hír! Engem a sokáig küzdöttek sikere tart életben, reményben, hogy ne adjam fel! Hogy utálhatnánk?! Bízz a legjobbakban! Én drukkolok és gondolok rád, rátok! :)
csillka
2014-03-31 16:48:37

Sziasztok!

Kedina, köszönöm az érdeklődésed, nagyon jól esik! Sajnálom,hogy így alakult a hétvége. Eljön a Te időd is, hidd el nekem, csak türelmesnek kell lenni :)

Moha, Luciffer, ti elég különös tüneteket produkáltok mensi mellett!

Plumeria, bízzunk benne!

Én most jövök a dokitól. Azt mondta méhen belüli, öthetes terhességnek megfelelő minden odabent :D :D :D
Még mielőtt utálnátok, két éve várjuk :D
Persze van bennem félelem, de most minden másképpen alakul mint októberben, most teljesen más tüneteim vannak mint akkor. Két hét múlva kell mennem, akkor már kell legyen szívhang is.
Bizom a legjobbakban, de nem mertem beleélni magam 100%-osan. A szűk család és Ti tudtok róla csak. Sem barátnők, sem senki. A nővéremnek is úgy mondtam el, hogy rákérdezett, és nem akartam letagadni.
Annyira bízom, hogy Ő most velünk akar maradni! :)
eninemes
2014-03-31 16:21:21

Sziasztok, én is eddig megfigyelő voltam...naponta követem a beszélgetéseket és el kell mondjam, hogy tanulni lehet mindenkitől egy kicsikét, pont ezért döntöttem úgy, hogy bekapcsolódom, hátha valakinek én is tudok segíteni. Túl vagyunk a 6 hónapos próbálkozáson, és az utóbbi 2 hónapban jöttem, rá, hogy idegesen és feszülten még az ovulációs napomat sem tudom kiszámítani, nem hogy teherbe essek. Úgy hogy példát vettem a férjemtől, aki nagyon ügyesen kezeli a dolgokat...amikor jönnie kell, jönni fog. Az utolsó ciklusom sikeres volt, úgy örvendtem a pozitiv ovu tesztnek, mintha terhességet állapitottam volna meg :) Ezt annak köszönhetem, hogy másképp álltam a dolgokhoz...most ez van, méregetek, ha megunom, megpihenek és majd folytatom újra. A hormon problémákra vannak bizonyos gyógyteák is, érdemes érdeklődni, például természetgyógyászoknál ezekről, még mielőtt gyógyszerekre váltanánk. Szedtem én is eleget (4 évet és 3 éve abbahagytam) és meg van a véleményem róla :)

És akkor íme a sikeres görbém, nagyon kiváncsian várom a folytatást :)
luciffer73
2014-03-31 15:29:22

Plum...ari vagy, de én már ennél lazább nem tudnék lenni fizikai sérülés nélkül :)
Több mint egy hónapja se hőt nem mérek, se nem ovutesztelek a stressz miatt...hova lazuljak még? Fáradt vagyok és kimerült :/ ...és a testi tüneteim még mindig meg vannak :s
kedina
2014-03-31 15:29:05

luciffer
Jaja, szép sztori. Csak ne kérdezték volna meg pont ők, hogy na mi mikor tervezzük. Mert persze mindenki kérdezi. Párom papája féléve "kedvesen" felajánlotta segítségét is. Na ez érdekes volt. Tudná, h nem az unokával van gond...
Én sem vagyok már 20, még 30 sem,de én sem szeretnék 4 évet várni...Csak ez olyan érdekes.

Plum
Egy kedves barátnőmék most készülnek a lombikra, már van egy lombikos babájuk. Ők is 5 hónapja tolják az időpontot, hol betegség, hol más miatt. Remélem az április egy kegyes hónap lesz! Bár én még drukkolok nektek! :)

Csillka hogy vagy?
plumeria14
2014-03-31 15:11:43

luciffer73, jniki82,
lazítsatok egy kicsit, foglakozzatok valami teljesen mással, mert teljes mértékben megértem a kiakadásotokat…sokszor érzek én is hasonlót, de én sajnos olyan vagyok, hogy soha, de soha nem tudok feladni semmit…akaratos vagyok!
Azért jó lenne, ha nem dobná be mindenki a törölközőt, Moha! Beszéljétek meg egymás között, de egyszerre csak egyikőtök mehet „szabira”!
Én is nagyon kivagyok, amikor megjön…most éppen arra várok, de 2-3 nap múlva szerencsére túl vagyok rajta és ismét jönnek a próbálkozós napok, majd az izgulás hetei…mi már 4 hónapja az első inszemre készülünk, elég vicces, de azt tudjátok, hogy az előző hónapban „elkúrtuk”, szóval a mi hibánkból nem jött össze….na de majd most!

Moha13,
neked más tüneteid vannak az átlagosnál kicsit magasabb hőn kívül? Mikor lőtted el a tesztet a múltkor?

kedina,
jelentkezem, ha lesznek fejlemények, de túl nagy meglepetésre nem számítok...ez az óraátállítás engem is kikészített...miért nem lehet ezt szombat hajnalban megtenni, hogy az ember egy kicsit hozzá tudjon szokni?
luciffer73
2014-03-31 15:09:57

Kedina...ez egy szép sztori volt...:))
A lényeg mégis a rokonlány kora..legalábbis nálam. Én már bőven elmúltam 20. Sőt...én sajnos már nem próbálkozhatok 4 évig...már most is elég késői lenne a gyerek...de négy év múlva már nem is akarok teherbe esni...sőt. Igazából már májusban sem....
Dmonalizi
2014-03-31 14:08:53

És indul a reménykedés. Ovú teszt még ma is pozitív.:)
kedina
2014-03-31 13:53:54

Kicsit túlterhelt a rendszer és ugrott amit gépeltem...
No. Újra.

Plum
Ezerrel drukkolok!

Luciffer
Megértelek..:(

Bocsi csajok, hogy így eltűntem, de a vendégek és a menstruáció együtt nem túl jó páros és még egy szülinapozásra is hivatalosak voltunk, ahol alkohol nélkül tudtam volna mindent összehányni...De túléltem. Pedig tök jó hétvége lehetett volna. És még ez az óraátállítás is...Úgy érzem magamat mint egy mosogatórongy. Vagy had idézzem Luciffert: mint a lefosott bili füle.
Ami jó volt, hogy nem pecsételtem 3 napig. Péntek este láttam már hogy kezdődik, reggel már biztos voltam, délelőtt 10 körül meggyőződhettem róla. Ez volt a kevésbé kellemes része városnézésnek és idegenvezetésnek... Aztán délutánra 5-6 körül eltűnt. Mint ha nem is lett volna. Tiszta volt minden. Egy csepp sem sehol, majd este 9 körül újra.. Ma már alig van valami. Szóval remélem a hormonjaim a helyén és már CSAK az IR-rel kell megküzdenem...

A hétvégén a rokonlány elmesélte, mert persze rákérdezem, hogy ők meddig próbálkoztak. Vártam a szokásos 2-3 hónapos szlenget, de 4 évet mondott. Ekkor magamat utáltam, nem őt...:D A húszas évei elejében járt amikor elkezdték, egyszerű vidéki lány, így orvosnál sem járt, csak egyszer összejött. Az elsővel elvetélt, de azóta van 2 csuda szép gyermeke.
Aztán eszembe jutott hogy a barátnőm is 6 évig próbálkozott, amíg sikerült. Mindketten orvosi beavatkozás nélkül. Ki érti ezt?????? Mert én nem, az tuti.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!