Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha, jniki....igen. És hisztis vagyok, és ingerült és agresszív, meg minden, amit utálok úgy általában.
Moha te a hődet nem érted, méeg meg minden mást magamon. Pénteken megjött, de úgy, hogy szinte semmi előjele nem volt. Időnként fájdogált a hasam, viszont a cickóim be voltak durranva, de valami iszonyatosan. Én onnan tudom, hogy aznap fog megjönni, hogy reggel, mikor felkelek, szinte semmilyen fájdalom nincs benne...nna ilyenkor van az, hogy a húha anyját, megint megjön. Akkor pénteken viszont semmi ilyen nem volt, fájt mint állat, azt hittem, hogy szétdurrannak...a melltartóm szorított, vágott...fájdogált a hasam, de ha pihentem és nem mászkáltam, akkor elmúlt. Délután viszont megjött...a mellfájás maradt, a hányinger detto. Ugyan nem minden nap van, de időnként rámtör. Szóval még a szervezetem is a bolondját járatja. Nekem egyébként ma fog elmúlni, mert már tegnap délután, este sem volt olyan vészes...
Ezt a hónapot még erre áldozom, de ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor kiszállok. Nem bírom tovább...tegnap kaptam az embertől az évfordulónkra egy pálmát. Imádom azt a fajtát, amit vett, de tegnap legszívesebben hozzávágtam volna. Egész nap olyan vagyok, mint a lefosott bili füle. Majd elalszok, pedig éjjel sem voltam fent. áááá mindegy...nem is érdekel.
Ez persze nem jelenti azt, hogy nem drukkolok nektek, meg izgulok értetek, de nekem nagyon elegem lett. Még a napsütés se hat meg....
Moha...a szagérékenységedet megértem. Én múlt héten voltam így. A lefőzött kávé illatától majdnem kidobtam a taccsot
Moha13
2014-03-31 11:55:34
luciffer, jniki
Csatlkoznék...nekem is elegem van. :X
ÉS nem értem ezt a hőmet sem...hogy mi a fenéért nem megy már le??? Végre ma kicsit lejjebb ment, de ez még mindig magas nálam, mert 36,7-nél szokott megjönni, aztán szépen lemegy 36,5-6 körülire. HA holnap lejjebb megy, akkor rendben vagyok...ha esetleg vissza fel, akkor tesztelek, mert szerintem nagyon furi volt ez a 1,2 nap mensi, ami úgy múlt el, mint amit elvágtak. Hát, lehet, hogy hülye vagyok, de van bennem egy pici remény, hogy talán azért nem megy le a hőm, mert...ááááááááááááááááááááááááááá...de biztos nem...csak áltatom magam. MA voltam tesco-ban és totál kikészültem, olyan büdösek az emberek...mindenféle parfüm, meg kölni, meg esetleg ezek hiányában egyéb szagok...és a sorokon az a sok szag...fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj...biztos jön a nyár...ezért büdös minden. Ezt már megfigyeltem, hogy ahogy melegszik az idő, az emberek egyre kevésbé öltöznek fel és így kijön az a sok mindenféle szag belőlük...meg öntözik megukat a sok szagos vacakkal...ŐRÜLET!!! :X
Plum
Én csak mosolygok picit...és gondolok Rád holnap reggel is...:)
jniki82
2014-03-31 11:16:07
Sziasztok!
luciffer73,
teljesen értem mit mondasz, én szintén így érzem magam.Már én is unom és elegem van.Most fáradtam bele!!!!:(
luciffer73
2014-03-31 10:25:58
Sziasztok!
Április végéig eltoltam a fejemben a próbálkozást. Péntek óta havizok...elegem van. Még mindig fájnak a melleim, hányingerem is van időnként...szóval ezekkel együtt is tele a hököm!
Májustól csak akkor közelíthet meg a párom, ha legalább öt gumit húzott magára...vele is tele a tököm, meg mindennel...frusztrált vagyok, állandó bőghetnékem van...legszívesebben ledobnám magam a földre, és üvöltve fetrengenék addig, amíg el nem fáradok
plumeria14
2014-03-31 08:52:26
maximail,
milyen más adatokra, értékekre gondolsz, ami utalhat még IR-re? Nagyon felkapott lett ez a "probléma", mégsincs rá egyértelmű válasz és az ember hónapokig bizonytalanságban van még lelettel a kezében is. Szerintem holnap írok Balázs Csabának és rákérdezek erre.
Én ma se mértem és áprilisban sem fogok :)
pusza
2014-03-30 21:58:11
Sziasztok!
Rég nem szólaltam meg itt,csak nézegetem mit beszélgettek infókat gyüjtögetek,bár nekem a pajzsmirigyemmel nincs gond hála.Izgulok értetek és drukkolok nektek,mielöbb babásodást mindenkinek.
De most elküldöm nektek a görbémet mit szoltok?
maximail
2014-03-30 21:17:47
Plumeria!
Az IR igazolása sajnos nem ilyen egyszerű. Mindenféle arányszámokat néznek, és még ha az tökéletes, akkor is lehet IR a háttérben, ha más adatok arra utalnak. Nagyon kevés szakember ért igazán hozzá, még az endokrinológusnak is csak kis része. Múltkor az RTL reggeli műsorában egy endokrinológus beszélt az IR-ről és a PCOS-ről, és akkora butaságokat mondott, hogy hatalmas visszhangja lett azon a fórumon, amit belinkeltem. Rá két hétre behívták az MM főorvosát, aki ugyanebben a témában beszélt. (Elegáns helyreigazítás...)
Szóval ennek érdemes mindenképpen jól utána járni. Nekem lassan egy éve van egy terhelt inzulinos leletem, amit még nem értékelt ki senki... :-S
maximail
2014-03-30 21:11:56
kedina!
Ismered azt a fecebook csoportot, amit belinkeltem pár napja? Ha nem vagy még tagja, mindenképpen érdemes csatlakoznod! Nagyon sok IR-es, babára vágyó van ott, és nagyon sok hasznos infót gyűjthetsz az életmódra vonatkozóan. Mindenki nagyon aranyos, és nagyon sok tanácsot adnak, szakértő is ír oda. Sok a sikertörténet is! :-)
mirjam
2014-03-30 19:43:40
Napsugár!!
Hogyne emlékeznék rád! :)Bár én nem sokszor írtam/írok ide mert csak idegesít, de egy-két fórumozó sorsát/hozzászólását mindig elolvastam és ha olyan volt, reagáltam.
Először is sajnálom, hogy megműtöttek, de örülök, mert végre akkor kiderült, mi okozza a sikertelenséget.
Nekem holnaphoz egy hétre van belőve a feltáró laparos műtét időpontja, nagyon izgulok, hogy milyen lesz, mi lesz, mit találnak, utána fog-e menni a dolog vagy sem...
Egyetértek a nézőpontoddal, miszerint mihamarabb be kell vállalni ezt a beavatkozást, ha az orvos úgy látja jónak, nem érdemes halogatni. Sajnos nem egy, nem két esetet tudok, hogy tankönyvi értékekkel, UH-képpel endo találtak odabent, aminek eltávolítása után jött is a baba. Csakhogy addig sokan megjárják a poklot, van akit hormonilag is stimulálnak, holott nem is bizonyított, hogy odabent minden oké. Az én dokim inszemet sem csinál enélkül. Szerintem még a hycosy sem elég megbízható átjárhatósági, a legjobb a lapar. Minek addig stimulálni, inszemezni, amíg nem tudjuk, hogy mi van odabent? Ha jól emlékszem neked több inszem is volt. A te dokid nem akarta előbb a lapart? Vagy most másik dokinál voltál? Milyen volt a műtét? Most még lábadozol?
jniki
kitartás, szerintem vágj bele, én is azt teszem... Jól írtad, ez nemcsak baba kérdése, hanem a saját egészségünké is...
Moha13
2014-03-30 19:38:24
Kedina
Sajnálom, biztos nehéz lehetett...:(
Plum
köszi az infót! :)
Napsugár
Már hogy ne emlékeznénk Rád! Remélem, most már tényleg minden akadály elhárult és hamarosan jó hírekkel jössz! :)
Moha te a hődet nem érted, méeg meg minden mást magamon. Pénteken megjött, de úgy, hogy szinte semmi előjele nem volt. Időnként fájdogált a hasam, viszont a cickóim be voltak durranva, de valami iszonyatosan. Én onnan tudom, hogy aznap fog megjönni, hogy reggel, mikor felkelek, szinte semmilyen fájdalom nincs benne...nna ilyenkor van az, hogy a húha anyját, megint megjön. Akkor pénteken viszont semmi ilyen nem volt, fájt mint állat, azt hittem, hogy szétdurrannak...a melltartóm szorított, vágott...fájdogált a hasam, de ha pihentem és nem mászkáltam, akkor elmúlt. Délután viszont megjött...a mellfájás maradt, a hányinger detto. Ugyan nem minden nap van, de időnként rámtör. Szóval még a szervezetem is a bolondját járatja. Nekem egyébként ma fog elmúlni, mert már tegnap délután, este sem volt olyan vészes...
Ezt a hónapot még erre áldozom, de ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor kiszállok. Nem bírom tovább...tegnap kaptam az embertől az évfordulónkra egy pálmát. Imádom azt a fajtát, amit vett, de tegnap legszívesebben hozzávágtam volna. Egész nap olyan vagyok, mint a lefosott bili füle. Majd elalszok, pedig éjjel sem voltam fent. áááá mindegy...nem is érdekel.
Ez persze nem jelenti azt, hogy nem drukkolok nektek, meg izgulok értetek, de nekem nagyon elegem lett. Még a napsütés se hat meg....
Moha...a szagérékenységedet megértem. Én múlt héten voltam így. A lefőzött kávé illatától majdnem kidobtam a taccsot