Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Szóval...csillka ne beszélj, vagyis ne írj hülyeségeket!!!! Miért utálnánk téged??? Valóban eleget vártál rá, de ha még öt perc alatt sikerült volna, akkor se utálnánk érte. Valóban örülünk és már maga a tény, hogy két év után mégis sikerült, valóban reménnyel teli szerintem mindenkinek! :) Vigyázz magatokra, de ne legyél parás kismama, mert ez később megbosszúlja magát.
Plum....sajnos nincs lehetőségem gőzt kiereszteni. Napi 10 órát melózok, utána tipli haza és az otthoni teendők...plusz és ez a legsürgetőbb az életemben, hogy én már idén 41 éves leszek....ha te úgy érzed, hogy a 37 éveddel sürgetősre kell hogy vegyed a tempót, akkor én mit szóljak?....inkább hallgatok :/
...igen, tényleg furi tüneteket produkálunk mohával...egy mellfájást nem lehet bebeszélni...ugyan mára mintha kicsit alábbhagyott volna, de azért még mindig érzem a mirigyeimet
maximail
2014-03-31 21:30:04
Plumeria!
Értem. Én egyenlőre azt sem tudom, hogy endokrinológusra van-e szükségem, ezért szeretnék egy olyan helyet, ahol átfogóan vizsgálnak minket.
Ha bemásolod a linket a böngészőbe, akkor megnyitja. :-)
plumeria14
2014-03-31 20:32:26
maximail,
az ok az volt, hogy szerintem Prof. Dr. Balázs Csaba jelenleg a legnagyobb szaktekintély az endokrinológia területén :)
Sajnos nem tudtam megnézni a linket, mert érdekesen jelent itt meg.
nikinokedli,
nem kell éhgyomorra menned.
No comment!
Adry03
2014-03-31 20:02:42
Sziasztok !
Én ma a minimálisra csökkentem a hozzászólásomat, mert ehhez a görbéhez nem sok mindent tudok hozzáfűzni. Ez van (szokás szerint).
napsugar24
2014-03-31 19:43:34
Köszönöm szépen a biztatást mindenkinek.
Továbbra is maradnék csendes társ, de ha valakinek kérdése van szívesen válaszolok, és természetesen olvaslak benneteket és mindenkinek hajár ezerrrrrrrrrrrreeeeeelllll.
Mirjam!
nekem hogy sikerült természetesen a baba-nem nagyon aggódtunk-a véletlenre gondoltunk a vetélésnél vagy a genetikára. Minden intézmény más, itt nem csinálják csak úgy ezeket a vizsgálatokat, meg van az előírás-természetesen ha van tünet, vagy valami jel-akkor azonnal. Nehezen vettem rá magam, de soha életemben nem fogom megbánni-most pedig várunk és bizakodunk és egy kicsit elengedtem, most mindent. Orvost nem váltottam, maradtam a réginél, nagyon meg vagyok elégedve a munkájával és a hozzá állásával.
A műtét teljes altatásban volt-én nagyon félős vagyok, s ez itt is jelen volt. pár óra múlva teljesen magamnál voltam az őrzőben, s másnap haza is engedtek. Már a varrat szedésen is túl vagyok, mostmár jöhet a munka.
maximail
2014-03-31 18:49:16
Plumeria!
Itt van pl. egy tök bonyolult leírás, ami szintén mutatja, mennyire nem lehet "házilag" diagnosztizálni az IR-t, és mennyi minden befolyásolja az eredményt.
Sziasztok lányok. 21. Napi vérvételre nem kötelező az éhgyomor. Ugye?
maximail
2014-03-31 18:25:14
Plumeria!
Megkérdezhetem, hogy volt-e valami konkrét oka, hogy végül nem hozzájuk mentél?
plumeria14
2014-03-31 18:14:45
csillka,
jó ezt hallani és csak a jóra kell gondolni! Semmi negatív gondolat, semmi hitetlenkedés.
Én már annyiszor megpróbáltam elképzelni azt a hihetetlen örömet, amit egy pozitív terhességi teszt láttán él át az ember, de sajnos a valóságban ez még várat magára. Jövő hónapban már 37 leszek és ez sajnos nem segít abban, hogy lazábban vegyem a dolgokat.
luciffer,
tudom, hogy laza vagy, de most egy kicsit próbáld meg kiengedni a fáradt gőzt (is)…
eninemes,
üdv a csapatban. Pont tegnap olvastam, hogy stressz hatására lelassulhat vagy akár meg is llhat a peteérés folyamata. Az elején még mindenki úgy áll hozzá, hogy jön, amikor jönnie kell, de egy idő után már ez (sem) vigasztalja az embert. A többségnél itt nem azzal van a gond, hogy nem pozitív az ovuteszt vagy nem tudjuk, hogy mikor van az ovunk, hanem utána lehet valami bibi…
Nálatok voltak már vizsgálatok?
maximail,
anno én hozzájuk is bejelentkeztem, de végül Balázs Csaba professzor mellett döntöttem.
mikor mész a MM-be?