Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát igen...de a pajzsmirigyed termeli azokat a hormonokat, ami segít, hogy ovulálj, hogy megtapadjon, hogy ki tudd hordani...
Gondolom majd úgyis kiderül, hogy mi a bibi...
Sajnos mi többiek inkább azzal küzdünk, hogy egyáltalán nem sikerül már maga a teherbe esés...nekem pl. minden hónapban van tüszőrepedésem, de nem sikerül mégsem...vagy ha igen, akkor pár naposan elhal...ez van.
Mikor mész dokihoz?
Brigi23
2014-04-01 11:46:28
Szia Luciffer!
Igen végül is az a baj, hogy nem tudom kihordani ami párosul azzal hogy rettentő nehezen esek teherbe..ez attól lehet az orvosom állítása szerint hogy lényegében nincs peteérésem csak 3-vagy 4 havonta!
Soha semmi problémát nem találtak nálam, minden eredményem tökéletes!Most a pajzsmirigyre gondolnak..
luciffer73
2014-04-01 11:25:39
Szia Brigi!
Csatlakozz nyugodtan...a babák elvesztését nagyon sajnálom, de gratula az egészséges gyerekekhez.
Ha jól vettem ki a sztoridból, neked nem az a gondod, hogy nem tudsz teherbe esni, hanem az, hogy nem tudod kihordani őket valami miatt.
Lehet, hogy valami hormonális probléma áll a háttérben...bár én nem vagyok doki, de nekem ez a tippem így elsőre...
Brigi23
2014-04-01 10:27:27
Sziasztok !
Szeretnék csatlakozni hozzátok ,új hőmérősként :)
4 Baba elvesztésén vagyok túl az utolsó február 20án volt! Van két kisfiam de nagyon szeretnénk 3-ik babát! Mindig jól indul a terhesség de valami közbeszól.
Az utolsó előtti 2011-ben volt, azóta próbálkoztunk a végén már úgy hogy lehet meddő lettem..és januárban pozi tesztem lett aminek sajnos a 11-ik hétig tudtunk örülni!
Mostanra érzem hogy lelkem is meg-meg nyugszik TORCH vizsgálatom lesz és pajzsmirigy..közben elkezdtem hőmérőzni!
Röviden ennyit rólam :)
Szép napot nektek
eninemes
2014-04-01 10:23:32
Az LH hormon, amire érzékeny az ovulációs teszt, reggel és a napfolyamán termelődik a szervezetben. Ezért ajánlott délután vagy este végezni. De ha biztosra akarsz menni, tesztelhetsz reggel és este is :)
Az a lényeg, hogy nagyjából ugyan abban az órában, és ahhoz h eltaláld a napot, azelőtt fogj neki 1-2 nappal, amikor úgy gondolod, hogy bekövetkezik. Én 5 db tesztet végeztem folyamatosan, a 6dik nap lett pozitiv, a 7dik napon már negativ.
nikinokedli
2014-04-01 09:42:08
Lányok, tud valaki tudományos magyarázatot adni arra, hogy az ovutesztet miért jobb délután csinálni, mint reggel?
eninemes
2014-04-01 09:05:08
Sziasztok, nem voltam még vizsgálaton és gondoltam megvárom az 1 évet, azt mondják a nagyok, hogy az még belefér :)
Amit tudok biztosra, hogy magas a tesztoszteron szintem, ezt kezeltem is, viszont kiderült, hogy örökletes, tehát mindegy volt. Ugyan ez van az unokatestvéremnek is, neki már van 2 kislánya. Na de nem adom fel még, egyelőre nyugodt vagyok és figyelek, hallgatózom :)
Mindenkinek szorítok, mert olyan nagy dolog mikor az ember szeretné és nem jön, de kitartást!!!
csillka
2014-04-01 08:45:22
Sziasztok!
Köszönöm lányok, kedvesek vagytok!
Igen, tudom, hogy csak pozitívan kell gondolkodni, és igyekszem is, de az én tapasztalatommal kicsit félek.
Remélem most elindult egy sorozat,tudjátok olyan hullámokban szoktak jönni a babák. :)
Moha13
2014-04-01 07:41:39
Plum
Ja, kérdeztél...
Nincs semmi egyéb tünetem, csak ez a furi hő és minden szagot, illatot nagyon érzek. Ennyi. A tesztet az 5. ciklusnapon lőttem el, amikor már pár napja 36,8 volt a hőm.
Moha13
2014-04-01 07:37:37
csillka
Gratulálok!!! :):):)
Végre egy pozitív hír így tavasszal...:)
Plum
Sajnálom...:(:(
maximail
Már alig várom a beszámolódat, hogy mi volt...mikor is mentek?
Én tegnap azt mondtam, ha mára még lejjebb megy, akkor elégedett leszek. Ha vissza fölmegy, akkor tesztelek...
Most erre mit szóljak? :X
Gondolom majd úgyis kiderül, hogy mi a bibi...
Sajnos mi többiek inkább azzal küzdünk, hogy egyáltalán nem sikerül már maga a teherbe esés...nekem pl. minden hónapban van tüszőrepedésem, de nem sikerül mégsem...vagy ha igen, akkor pár naposan elhal...ez van.
Mikor mész dokihoz?