Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziszibaba
Hello! Remélem hamar letiplizel innen!:) Bár itt mindenki mindenkit szeretettel fogad és szeretettel is enged el! :)
Szóval érdekes. Milyen erősségű tesztet csináltál? Fontos a reggeli első vizelet! Simán lehet, hogy ami a korai időszakban reggel pozitív, az délután negatív, sőt ha 25ml/IU a teszt, akkor még nem érzékelte. Érdemes egy érzékenyebbet venni, vagy várni pár napot, ha negatív és semmi nem változik, akkor tipli a dokihoz, ő megmondja hogy lakik e odabent valaki.Szép görbe, drukkolok!
A macska túlélte? :D
Egyébként a lombikos barátném tesztje majd a 3. héten lett pozitív, pedig pontosan tudták mikor került be a lurkó!:)
Csak ismét egy érdekesség.
Moha
Igyál drága, igyál!:) Jó néha lazítani. Bár IRben nem a legtutibb a pezsgő. :D
Én az IR-rel küzdött dühömben lenyomtam egy Béres Alexandrát.
http://www.youtube.com/watch?v=KwySOV-Z37Y
Azt hiszem a vércukrom a béka feneke alatt. Tolok valamit magamba. Tuti holnap nem tudok felkelni....
Brigi23
2014-04-01 17:29:58
Luciffer!
Szerintem most fog sikerülni akkor!
Mi is abba hagytuk már az állandó görcsölést én elkönyveltem hogy valamiért nem lehet gyerekem má..rá két hónapra lett pozi a tesztem!
3 év után!!!
Mindenképp megírom, bár a tsh-t csak április 28án veszik le addigra van időpont..ez is nevetséges :)
A TORCH-ot tatabányán csináltatom ott az orvosom rögtön elintézte :)
Sziszibaba
2014-04-01 16:47:49
Még csak annyit, hogy a 39. napon közvetlenül hőmérés előtt macskakergetés volt, de már annyi időm nem volt, hogy egy órácskát nyugalomban pihenjek...szóval szerintem az az adat figyelmen kívül hagyandó. :)
Sziszibaba
2014-04-01 16:44:14
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha befogadtok. :)
Röviden és tömören: mi 8 hónapja próbálkozunk az emberemmel. Ugyan nincs pánikhangulat, de azért már lassan összeráncolom a homlokomat, hogy most akkor mi a manó van... (mondjuk azt is hozzáteszem, hogy a legendásan híres immunrendszerem ebben a 8 hónapban mintha megadta volna magát, és talán csak az ebola vírust nem szedtem össze ez idő alatt)
A tervezett baba oldalra két hónapja regisztráltam, és ugyan még az elején azt mondtam, hogy én aztán hőt nem mérek, de a második hónapban jobb belátásra tértem.
Sokszor olvaslak titeket, és összegyűjtöttem a bátorságom, hogy hozzászóljak a fórumhoz.
Egyből ki is használnám a lehetőséget, hogy valaki mondjon már véleményt az aktuális görbémről. 32 napos ciklusok szoktak lenni +/- 1-2 nap illetve, ha beteg vagyok akkor +/- 2-3 nap. Nna de ez már a 40-ik nap, a nemvárt még csak fasorban sem integet, de a teszt 37. napon egy extra negatív.
Ötlet?
Moha13
2014-04-01 15:43:17
NAh...
Luciffer...azt hiszem, sikerült leköröznüm Téged lazaságban. Ma ellőttem még egy terhestesztet a biztonság kedvéért, és olyan negatív lett, mint a ház. Szóval...nekiláttam sütit sütögetni és közben bepezsgőztem...szülinapom óta várt a kedvenc pezsgőm a hűtőben, mert mindig azt gondoltam, hogy hátha mégis babás vagyok, akkor ne igyak már...
De most már azt hiszem, lehet...picit úgy érzem, be vagyok csípve...:D Hirtelen olyan happy minden...de néha a sírás is rámjön...akkor most mégsem vagyok laza? Igaz, csak majdnem fél üveggel ittam meg...ez biztos kevés a teljes lazasághoz...
:D:D:D
Dmonalizi
2014-04-01 14:48:06
Kezdődik az emelkedés.:)
kedina
2014-04-01 14:47:37
Plum
:((((( Óóó... Sajnálom.
Luciffer
TORCH vizsgálatok
Más néven: TORCH panel
Hivatalos név: Toxoplasma, Rubeola, Cytomegalovírus, Herpes vírus kimutatása
Ezt elvileg vizsgálni kell, sőt van, hogy kismamáknál is nézik. Sajnos előfordulhat, hogy régóta lappangó rubeola, vagy toxoplazma miatt nem jön a baba. De ez is csak egy vizsgálat a sok közül. Én ezért döntöttem a Mens Mentis mellett ott mindent néznek. Júniusban megyek szerintem, addig tornázom, odafigyelek. Meg reménykedem...
Moha
Nem tudok mit hozzáfűzni, Ez csak 1 tized esés, az szinte semmi. Ez érdekes lesz! :)
maximail
Nekem van ismerős, aki az MM-be jár és áradozik róluk. Írj majd beszámolót mindenképp!!!
luciffer73
2014-04-01 13:33:44
Úgy valóban nem könnyű, ha itthon sincs?! :))))
Mi 2012. novembere óta próbálkozunk...én viszont most jutottam el oda, hogy elegem van a sorozatos pofára esésből...még ez a hónap van, aztán befejeztem...ennyi. :/
Nagyon kiváncsi vagyok a végeredményedre...ha túl leszel már rajta, mindenképp írd meg!
Brigi23
2014-04-01 13:30:15
A TORCH magzatkárosító kórokozókat szűri!
Hát nem tudom...kiderül remélem, mi is az utolsónál már 3 évet vártunk.illetve addig nem sikerült :(A helyzetünk sem egyszerű mert a párom 4 éve nem él itt Magyarországon!Tehát esélyünk sem volt arra hogy éppen megfelelő időben próbálkozzunk!
Nektek sem könnyű mióta próbálkoztok ti a pároddal?
luciffer73
2014-04-01 12:12:17
Ez a TORCH vizsgálat micsoda? Talán nem is hallottam még róla?!
Hello! Remélem hamar letiplizel innen!:) Bár itt mindenki mindenkit szeretettel fogad és szeretettel is enged el! :)
Szóval érdekes. Milyen erősségű tesztet csináltál? Fontos a reggeli első vizelet! Simán lehet, hogy ami a korai időszakban reggel pozitív, az délután negatív, sőt ha 25ml/IU a teszt, akkor még nem érzékelte. Érdemes egy érzékenyebbet venni, vagy várni pár napot, ha negatív és semmi nem változik, akkor tipli a dokihoz, ő megmondja hogy lakik e odabent valaki.Szép görbe, drukkolok!
A macska túlélte? :D
Egyébként a lombikos barátném tesztje majd a 3. héten lett pozitív, pedig pontosan tudták mikor került be a lurkó!:)
Csak ismét egy érdekesség.
Moha
Igyál drága, igyál!:) Jó néha lazítani. Bár IRben nem a legtutibb a pezsgő. :D
Én az IR-rel küzdött dühömben lenyomtam egy Béres Alexandrát.
http://www.youtube.com/watch?v=KwySOV-Z37Y
Azt hiszem a vércukrom a béka feneke alatt. Tolok valamit magamba. Tuti holnap nem tudok felkelni....