Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Milla880529
2019-08-30 17:52:29

Őszinte leszek, szerintem volt, mármint ovum, de a biztonság kedvéért csinálok holnap is:

https://kepkuldes.com/image/Wa60s2
https://kepkuldes.com/image/Wa6JjZ

Görbémet tekintve, nem tudom...
Együtt voltunk 21 /22 /24 és 27-én.

Lehet nálam akkor van, amikor leesik a hőm, holnap kiderül.
:)
Köszönöm a hozzászólásokat és tanácsokat :)
Andi198729
2019-08-30 16:02:14

Milla célszerű délelőtt és délután is csinálni ovutesztet.igy könnyebb elcsipni az lh csúcsot. Én mindig igy teszteltem sőt mikor anno 2017-ben többen is teherbeestünk itt a fórumon mind igy teszteltünk.az lh csúcs gyorsan zajlik és rövid ideig tart. Lehet h.csak napi egyszeri teszteléssel nem sikerül elcsipni. Anno mikor teherbeestem a pozi napon délelőtt volt pozi a tesztem a délutáni már halványabb volt tehát ha nem teszteltem volna délelőtt csak délután simán elkerülöm. Szóval igy elcsiptem aznap este volt együttlét és akkor sikerült is a baba.rendelj a fasttest-ről teszteket sokkal olcsóbb mint drogériákban egy csomagban van 20-25 db simán elég egy ciklusra napi 2x teszteléssel. Ha pozi lesz esetleg az ovuteszted az ne vessen vissza abban h.ma már voltatok együtt mindent bele ma meg holnap is. Nem befolyásol semmit sokan vannak akik mindennap együtt vannak és teherbeesnek.Tesóm pl.irtam is h.a mensi kivételével mindennap együtt voltak és teherbeesett.igaz ő nem tervezte nem is akarta kiszállásos módszerrel védekeztek. Ez a fura aki nem akarja még védekezik is pikk pakk teherbeesik aki meg szeretné jól időzit annak meg nem jön össze.ki érti ezt?úgy látszik ha egy baba jönni akar, jön bármi áron akár védekezés ellenére is ha meg nem akar az ember a feje tetejére is állhat. Tudom elcsépelt szöveg és én is falra mászok tőle de lehet van benne igazság hogy lehet a sikertelenség a lelkiekben keresendő, a rástresszelés.mert vannak olyan párok is akiknek semmi bajuk nincsen akkor ez ezzel magyarazható.
Andi198729
2019-08-30 15:43:05

Milla hogy állsz ma az ovuteszttel? Erősödött vagy halványabb lett?
Fbara teszteltél ma is? Milyen a mai teszt? Erősödött?
Mistimi neked későn szokott lenni ovu és igy hosszabbak a ciklusaid? Reméljük mihamarabb érkezik az ovu és összehozzátok a kistesót;)
Milla880529
2019-08-30 15:41:15

Timi, mármint neked erősödött vagy nekem? Én majd délután csinálok, aztán meglátjuk :)

Akkor te is várakozó állásban vagy :)
mistimi
2019-08-30 14:20:59

Sziasztok!
Ürv közrünk doriana. Hát a hőd alapján én még nem mondanám azt h volt ovud, de így egy hőgörbe még nem sokat mond, illetve lehet h nem tudott megrepedni és ezert nem ment feljebb a hőd.
Fbara: mikor tesztelsz megint? Én láttam a 2. Csíkot?
Milla erősödött az ovuteszt.
Én is teszteltem de még negatív, szóval még mindif várom az ovut
doriana
2019-08-30 11:30:04

Szia Málna! Köszönöm a kérdést :) még csak ez a harmadik hónapunk, mert júniusban hagytam abba a gyógyszert. A biztonság kedvéért elmentem vérvételre (hormonpanelt sajnos nem tudtam csináltatni), D vitaminom kicsit kevés meg az inzulin kicsit sok, de szerintem az diétával rendbe tehető (a 120 perces 60 körüli). Még biztos nem állt teljesen helyre a szervezetem a gyógyszer után, úgyhogy még nem aggódom, csak kíváncsi voltam, hogy mégis mi ez a görbe :D
Málna27
2019-08-30 11:26:33

doriana: Üdv köztünk! :) Mióra próbálkoztok a babával? Van esetleg valami hátráltató tényező? Mielőbbi babásodást kívánok!:)
doriana
2019-08-30 11:22:07

Köszönöm, Andi :)
Andi198729
2019-08-30 11:02:28

Erikasz hogy vagy? Rég írtál. Remélem nem adtátok fel, és bízom abban is, hogy ez a hónap sikeres lesz nektek :) Szükségünk van rád, a tanácsaidra, sokaknak segítettél, legutóbb Anettnek is :)
Andi198729
2019-08-30 10:59:34

Doriana, ez a görbe tényleg érdekes, látszólag múlt péntek-szombat lett volna az ovud, leeső, majd felmenő hő, viszont a teszt és a középidős fájdalom a keddi napot mutatja. Szerintem nem lehet a hőre alapozni, hisz befolyásolja az is, mikor kel az ember, azt meg nem lehet, hogy az ember hétvégén is akkor keljen, mint hétköznap, pl, hétköznap fél 5 5-kor kelek, hétvégén azért szeretek fél 9-9-ig aludni. Szerintem az ovuteszt megbízhatóbb, onnan tudom, hogy amikor anno próbálkoztunk a csak hőmérőzéssel nem sikerült a baba, abban a hónapban, amikor csak ovuteszteztem, akkor sikerült.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!