Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65813 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-04-02 10:11:45
 
jniki
Én egyre inkább úgy látom, hogy mindent a saját kezünkbe kell venni, mert olyan, mintha ezek a mindenféle dokik lemaradtak volna információkkal...tisztelet a kivételnek. :X
Nekem 25 lett a 120 perces inzulinom, a 0-ás meg 2 volt. És nekem sincs halvány gőzöm sem, hogy akkor ez most mit jelent...
Endomókushoz ezekkel a leletekkel csak később megyek, amikor már meglesz a férjem kontrollja is. Addig meg próbálok nem nagyon gondolkodni ezeken...
jniki82
2014-04-02 10:06:05
 
Sziasztok!

Üdv az újaknak ismét!

Dzsudzsa, és a többi IR-s lány

miből gondolta a nőgyógyászotok, hogy IR-sek vagytok?
Az enyém mikor megnézte az adatokat csak kipipálta, pedig szerintem a terheléses vércukor vizsgálatom nem jó, mert a 120 perces 41,8mIU/l.Olvasgattam róla, de nem tudom igazán én eldönteni!Hízni nem hízok, a hajam hullik amióta az eszemet tudom,az édességet szoktam kívánni, de nem folyamatosan mint egyesek és pattanásaim is vannak néha napján!Lehet a saját kezembe kellene vennem a dolgokat és utána járni.
Moha13
2014-04-02 09:38:35
 
lemaradt
Moha13
2014-04-02 09:36:01
 
Jó reggelt!

Dzsudzsa!!!
Akár hiszed, akár nem, tegnap este pont eszembe jutottál amikor azon gondolkodtam, hogy kik vannak még itt a "régiek" közül, mert hirtelen olyan sok "új" tag lett...:és arra gondoltam, hogy mi lehet Veled. Erre írsz. :)
Örülök, hogy lazulsz...én is próbálok. Hajrá! :)

Milyen csend van ma itt...
Én végre lejjebb...:)
Sziszibaba
2014-04-01 21:32:52
 
kedina
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! :)
Reggel teszteltem, de az igaz, hogy 25mlU/ml érzékenységűvel.
Igazándiból azért furcsa ez nekem, mert az égegyadta világon semmit nem érzek. Nem feszül, nem szúr, nem duzzad, nincs hányinger, nem álmosodom, nem kívánok, nem undorodok...tulajdonképpen csak nem jött meg! Ja, és napok óta fáj a fejem...nem nagyon, de ahhoz eléggé, hogy érezzem (de ez lehet az időjárás miatt is).
Hát most már én is kíváncsi vagyok mi lesz ebből! Azért a következő tesztnek adok még pár napot (az elmúlt időszakban igencsak javítottam a tesztgyártók kereskedelmi statisztikáját). Majd hétvégén, vagy jövő héten...ha bármi változás állna be, referálok róla. És a teszteredményt is megsúgom majd.
A macsek (alias Sanyika) túlélte, de az ember szemüvege nem! Sanyesz lefocizta azt a padlóra, és ekkor történt meg a hőfokozó kergetés... :)
Dzsudzsa
2014-04-01 21:26:54
 
Sziasztok LÁnyok!
Üdvözlet az újaknak. Én már régi motoros vagyok, csak mostanság elég lustán látogatom az oldalt. Így elnézést, nehezen tudom összerakni a történteket.
Én a MM-hez szólnék:
én hozzájuk az IR-rel mentem. Oda küldött a nőgyógyász diétás oktatásra. Én is meg voltam elégedve velük. 1 óra volt első alkalommal, és úgy jöttem ki, hogy tudtam mindent a diétáról. Nagyon sok anyagot kaptam az interneten. Annyi támpontot kaptam, hogy mivel érem el az adott szénhidrát mennyiséget, hogy alig kelll elővennem a mérleget. 2x voltam, ez 9000 Ft-ba került összesen. A kontrollon elküldtek, hogy nincs teendőjük olyan okos és ügyi kislány vagyok :)) menjek, ha úton a baba, hogy módosítsunk picit a diétán.

Képzeljétek, olyan laza vagyok, hogy bár eldöntöttem mérem ismét a hőmet, mindig elfelejtem. 2-3 napont avittem be adatot. Már attól félek túl lelazulok :)))))))))))))))))))
Olyan jó!!!!!!!!!!!!!

Megígérem megpróbálok aktívabb lenni!
Lányok! Rakják a madarak is a fészket, nyugi és hajrá :)
maximail
2014-04-01 19:31:21
 
kedina!

Én is annyi jót hallottam róluk, hogy már szeretném előre állítani a naptárt. :-) Annál is inkább, mert meló szempontjából nagyon durva két hét áll előttem...

Mindenképpen beszámolok majd! :-)
maximail
2014-04-01 17:49:45
 
Sziasztok!

Plum, Moha!

Április 16-án megyünk. :-)
kedina
2014-04-01 17:29:59
 
Sziszibaba
Hello! Remélem hamar letiplizel innen!:) Bár itt mindenki mindenkit szeretettel fogad és szeretettel is enged el! :)
Szóval érdekes. Milyen erősségű tesztet csináltál? Fontos a reggeli első vizelet! Simán lehet, hogy ami a korai időszakban reggel pozitív, az délután negatív, sőt ha 25ml/IU a teszt, akkor még nem érzékelte. Érdemes egy érzékenyebbet venni, vagy várni pár napot, ha negatív és semmi nem változik, akkor tipli a dokihoz, ő megmondja hogy lakik e odabent valaki.Szép görbe, drukkolok!
A macska túlélte? :D

Egyébként a lombikos barátném tesztje majd a 3. héten lett pozitív, pedig pontosan tudták mikor került be a lurkó!:)
Csak ismét egy érdekesség.

Moha
Igyál drága, igyál!:) Jó néha lazítani. Bár IRben nem a legtutibb a pezsgő. :D

Én az IR-rel küzdött dühömben lenyomtam egy Béres Alexandrát.
http://www.youtube.com/watch?v=KwySOV-Z37Y
Azt hiszem a vércukrom a béka feneke alatt. Tolok valamit magamba. Tuti holnap nem tudok felkelni....
Brigi23
2014-04-01 17:29:58
 
Luciffer!

Szerintem most fog sikerülni akkor!
Mi is abba hagytuk már az állandó görcsölést én elkönyveltem hogy valamiért nem lehet gyerekem má..rá két hónapra lett pozi a tesztem!
3 év után!!!
Mindenképp megírom, bár a tsh-t csak április 28án veszik le addigra van időpont..ez is nevetséges :)
A TORCH-ot tatabányán csináltatom ott az orvosom rögtön elintézte :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!