Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ne add fel!!!!
Szerintem a 19-20. nap környékén lehetett ovud, de a görbéd igazi EKG :-) Szerintem csak a görbéből nem lehet olyan következtetést levonni, hogy sikerült-e a bab, mert Moha és az én görbémet látva szerintem nem lett volna szabad megjönnie. Az a tuti,ha nem jön meg, addig van remény!!!!
Szóval ne add fel, fő, hogy pozitívan állj a dologhoz!
Nincs két egyforma ember és láttam már cikk-cakk grafikont, ami pozitív tesztet hozott. :-)
Renicsek
2014-04-25 18:40:42
Sziasztok! Olvasgatok és tényleg mindenkinek vagy megjött,vagy készül! Szerintetek az én görbém esélyes még bármire? Remélem azért lesz v. volt ovum! Nálam sajnos minden hónap reménykedés bizakodás,mert volt hogy 20-25 napot késett,túl voltam 3 teszten,és a doki után másnap jött meg! Állandóan azt hiszem, biztos most fog sikerülni! :(:(
Fantasyc
2014-04-25 17:02:02
Sziasztok!
Sajnos nekem is a rossz hírt hozók közt a helyem, mert ma elkezdtem barnázni. :-(
A hőm nem esett le és előjele sem volt, így váratlanul is ért. Amúgy pontos 28 napos ciklusaim szoktak lenni. Ez az ovu-tól a 9. napom. Hétfőn mennék vérvételre, így leveszik??? Érdemes odamennem???
Moha, nagyon sajnálom, hogy nem jött össze, de neked sem esett le a hőd. Nálad ez normális???
Én még reggel úgy keltem, hogy minden oké, erre a rossz idő fölém is borút hozott. :-(
kedina
2014-04-25 16:42:16
Plum
SZIA!!!! :) Drukkolok nagyon!!
Moha
:(((((((
No, én beszéltem a dokival. 6-án csináljuk az átjárhatóságit. Félek, hogy akkor lesz a tüszőrepedésem.. 12-14. nap között szokott lenni, de már volt a 10-en is. Az pedig a 12. nap lesz. A dokinak csak a keddek és a csütörtökök jók, akkor van a G1-ben. Az ultrahangos mellett döntöttünk. Kezdek parázni..
Moha13
2014-04-25 15:07:55
Na, asszem, ennek is vége...folyik belőlem valami halványbarna vizes valami...
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
BASSZUS!!! Ez direkt csinálja...:X
Még sosem volt 33 napos ciklusom...29 volt a leghosszabb...csoda, hogy reménykedtem???????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(:(:(:(:(
plumeria14
2014-04-25 14:50:49
Sziasztok lányok,
ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem néztem felétek, de nagyon sok dolgom volt és egyszerűen nem volt rá időm. Így legalább nem tudtam agyalni ezen a cikluson és az inszem óta nem is mérek. Elvileg vasárnapra nem várom, holnap lesz a szülinapom, de még nem merek tesztelni…nem érzek semmi különöset :(
Nagyon aranyosak vagytok, hogy érdeklődtetek utánam!!!!
kedina,
másik nap nem tudnák megcsinálni az átjárhatóságot, hiszen a mensi után az ovuig bármikor lehet!
Adrienn830,
keress olyan helyet, ahol stimuláció nélkül is csinálnak inszemet, én is ilyenen voltam!
Moha, drukkolok neked!
Csajok, mi ez a sok mensi most???? Van egy olyan félelmem, hogy én is csatlakozni fogok…..
Ne haragudjatok, hogy nem tudok mindenkinek válaszolni, de még nem volt időm visszaolvasni benneteket!
kedina
2014-04-25 13:17:39
Hát nem lett barcelónai babánk...:(
A rohadt május 1 miatt meg lecsúszok az átjárhatóságiról ebben a hónapban... Fasza.
jniki82
2014-04-25 09:12:13
Jó reggelt mindenkinek!
Sajna óramű pontossággal ma reggel megjött!Írtam a dokimnak valamikor az elkövetkező 2 hétben meglesz az átjárhatósági és a méh tükrzés!Be vagyok tojva!!!!!!
Moha mi a helyzet?
Plumeriáról tudtok valamit?
monika80
2014-04-25 08:29:27
Jó reggelt lányok!
Moha13
Te mikkora várod a nemvárt mensidet?
KatkaManó
2014-04-25 07:30:09
Moha, ha a 18. napon volt ovud akkor a 15.dpo tartasz. Szerintem várj még kicsit elég ígéretes a görbéd.
Reméljük nem a tea kavart be.
Szurkolok neked már annyira megérdemelnéd :))))
Nekem tegnap volt a lombik beültetés. Most jön a várakozás. A görbe elég furi de tényleg 18-án volt pé.
Ne add fel!!!!
Szerintem a 19-20. nap környékén lehetett ovud, de a görbéd igazi EKG :-) Szerintem csak a görbéből nem lehet olyan következtetést levonni, hogy sikerült-e a bab, mert Moha és az én görbémet látva szerintem nem lett volna szabad megjönnie. Az a tuti,ha nem jön meg, addig van remény!!!!
Szóval ne add fel, fő, hogy pozitívan állj a dologhoz!
Nincs két egyforma ember és láttam már cikk-cakk grafikont, ami pozitív tesztet hozott. :-)