Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok ááá nem tudom mivan velem szerdán elmult a menzeszem de ma meg már a wc papiron vér jelentkezet de csak akor ha meg törlöm lehet ez még az utoja vagy mi de szerda ota semi nem értem mi ez most
Moha13
2014-04-26 08:23:37
Dzsudzsa, Plum, meg Mindenki aki szurkolt...
Én pozitív voltam...egy nagy hatalmas pozitívum voltam egész héten. Most meg...én már ezt nem bírom...;(((((((((((((((
Keddre nemvártam, tegnapelőtt, tegnap tesztelgettem negatívakat, meg bújtam a netet, hogy van egy csomó ember, aki csak 1 hét után lát pozit, megnyugtattam magam. Amikor meg jött ez a barnaság, megint csak elolvastam a neten megnyugtatásként egy csomó sztorit, hogy késett, barnáztak, mégis baba lett. Így megy ez...
Pozitívan feküdtem le a tegnapi barnázgatás után...egy szál tisztaságival...meg a hittel, hogy úgysem jön meg, sőt, mára ez a barnázás is eltűnik a francba..
Ehhez képest...
Éjjel 3.45-kor éreztem, hogya valami nem ok...kimentem pisilni...ami bugyimosással és zuhanyzással végződött. Megjött.
Elegem van.
Tina35
2014-04-26 07:45:19
Ma reggeli teszt negativ es vissza esett kicsit a hom.36.9-rol 36.7-re szoval szerintem......Aaaaa meddig lehet ezt csinalni, birni?????
kedina
2014-04-25 22:52:11
Renicsek
Ez eléggé ovu mentesnek tűnik...:(
Tina35
2014-04-25 22:27:59
Dzsudzsa! Koszi a valaszt! ! Holnap reggel tesztelek egyet, hatha......:-) Koszi a drukkot!!!
Dzsudzsa
2014-04-25 22:20:33
Tina35!
A görbéd nagyon bíztató :) Én a reggeli vizeletből próbálkoznék. Olyan szép, többlépcsős emelkedős a görbéd, hogy egy reggeli vizelet már tartogathat szép meglepetést!!!! Nagyon szurkolok!
Moha! Plumeria!
Bocs, hogy csak Titeket említelek, de valamikor hajdanán, mondhatnám réges régen együtt indultunk. Én most este néztem fel.
Moha! Még nem feladni! Tudom, nagyon nehéz pozitívnak lenni. Könnyebb másokban tartani a lelket, mint magunkban. Én szurkolok!
Plum!
Együtt nem várjuk vasárnapra:) Nekem a vetélések utáni gyógyszeres kezelések és diéta után ez az első görbém. Ebben a hónapban próbálkozhattunk először. Én annak is örülni fogok, ha szépen megemelkedik a hőm és 12-14 napos luteálisom lesz. Egyenlőre többre nem is merek gondolni.
(a mensim 2 napig tartott, csak elfelejtettem beírni :)
Adry03
2014-04-25 21:25:58
Sziasztok !
Sajnos, mostanában nekem sem volt túl sok időm. Csak épp olvasni + adatot rögzíteni.
Moha, kedina
Sajnálom.
plumeria, Katkamano
Nagyon szorítok. Hol van olyan hely ahol csinálnak úgy inszemet, hogy nem stimulálnak ? Illetve hogy lehet azt kideríteni, hogy hol csinálnak így beavatkozásokat ?
Én így.
Tina35
2014-04-25 20:28:38
Sziasztok.En meg uj vagyok itt.Mi lassan ket eve probalkozunk mar elkezdtuk az orvosi kivizsgalasokat! A progeszteron szintem jo a doki szerint de most kesik 3 napja es a hom fent van meg mindig.Segitene valaki kiertekelni hogy van e esely a babara? Delutani tesztem negativ..Elore is koszi
Tina35
2014-04-25 20:28:16
Sziasztok.En meg uj vagyok itt.Mi lassan ket eve probalkozunk mar elkezdtuk az orvosi kivizsgalasokat! A progeszteron szintem jo a doki szerint de most kesik 3 napja es a hom fent van meg mindig.Segitene valaki kiertekelni hogy van e esely a babara? Delutani tesztem negativ..Elore is koszi
Renicsek
2014-04-25 19:46:37
Szia Fantasyc,Sziasztok!
Én is csak az ovura gondoltam,hogy volt-e vagy sem. Nem is arra akartam következtetni,hogy lesz-e baba vagy sem. Azt majd csak akkor hinném el amúgy is,ha már nőne a pocakom! De azért köszönöm a gyors választ és hogy figyelsz rám! Neked és Mohának, meg mindenkinek azt üzenem,hogy Ne adjuk fel!
Nem is tudtam mihez hasonlít a görbém,még jó hogy írtad, tényleg EKG! :D