Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dzsudzsa
2014-04-28 15:29:45

Sangria!
Szívből gratulálok!
Feldobtad a napomat. Én nem voltam túl aktív az előző időszakban, de ahogy visszaolvasgattam, nem túl vidám és sikertörténetes a fórum :(
Engem úgy feldob, ha pozitív történeteket hallok!!!
Nagyon szurkolok.

Plumeria!
Én is 1 hónap múlva belépek a 36-ba. Ez nagyon aggaszt :(
Most azonban annak örülök, hogy a görbe alapján nem rossz a helyzet. Szépnek tűnik a luteális. Valószínű, a gyógyszerek nem kavartak be. Nekem most ez volt a cél!!! A pajzsmirigy UH alapján autoimmun eredetű gyulladásom van, azonban a vérkép ezt nem igazolta!!! Jövő héten viszem a nőgyógyásznak a leleteket.
Reméljük a baba már jön a következő hónapban :))
Meglátod! Mi is fogunk éjszakázni a síró apróság miatt :))))
plumeria14
2014-04-28 15:21:30

sangria,
ez szuper jó hír! Nagyon nagy GRATULA! Hol csinálták? Hány hónapra adtak nektek időpontot? Ezt azért kérdezem, mert már én is 37 vagyok és ebben a korban 3-4 inszem után már a lombikot javasolják.
sangria
2014-04-28 14:45:12

Sziasztok, Lányok!

Nagyon-nagyon régen nem írtam, de azért néha még felnézek a fórumra, hogy lássam, kivel mi van.
Nagyon sajnálom Moha, Plumeria, Maximail, hogy még mindig nem sikerült Nektek, nagyjából egyszerre kezdtünk el görbét vezetni, és ha valaki már tényleg, nagyon de nagyon megérdemelné a babát, akkor azok ti vagytok.
Én talán annyival vagyok “könnyebb” helyzetben nálatok, hogy nálunk kb. egy év próbálkozás után kiderült, hogy a fiúkkal van baj, így onnantól már nem vezettem görbét, nem is reménykedtem, hogy magától összejön, a múlt hónapban pedig belevágtunk a lombikprogramba. A 10-ből mindössze egy darab embrióm maradt meg az 5. napra (ehhez ragaszkodtam, hogy ne 3., hanem 5. napi beültetés legyen, mert azok az embriók, amelyek addig túlélnek, nagyobb eséllyel maradnak meg), de az tökéletes volt.
Éés.. pénteken pozitív lett a vértesztem..:-)
Egyelőre még próbálunk persze óvatosan örülni, és bár a lombik tényleg elég megerőltető testileg-lelkileg egyaránt, így utólag örülök, hogy nem próbálkoztunk még hónapokig-évekig feleslegesen. Persze ha fiatalabb lennék, még biztosam vártunk volna pár évet, vitaminok, gyógyteák, hátha, de így 36 évesen már sajnos eléggé szorított az idő (legalábbis a hülye internet ezt írja), főleg, mert arra számítottam, hogy szükség lesz jó pár próbálkozásra, hogy sikerüljön. Mindegy, amilyen szerencsétlennek éreztem magam eddig, hogy nem jön össze a baba, most olyan szerencsésnek érzem magam, hogy már az első lombik összejött, és bárhogy is legyen, most már legalább tudom, hogy mi is képesek vagyunk rá.
Tanácsot nem nagyon tudok adni, és ezt sem azért írtam, hogy rábeszéljek bárkit a lombikra, mert tényleg nem könnyű, és sokszor tényleg nem is szükséges, de hátha lesz akinek reményt ad, bár nem az a tipikus magától-sikerült-mikor-már-feladtuk sztori.

Mindenesetre továbbra is nagyon szurkolok Mindenkinek!
plumeria14
2014-04-28 13:07:23

Lányok,
azok tapasztalatára lennék kíváncsi, akik használtak már Utrot, hogy kinek hány napra jött meg az abbahagyás után. Én tegnap reggel használtam az utolsó golyócskát, mivel negatív lett a tesztem, így abbahagytam.
emikez
2014-04-28 06:22:31

Sziasztok meg tudnánekem valaki mondani hogy tudom átállitani a ciklus hoszát mert mikor regisztráltam 27 napos volt a ciklusom és át szereném állitani 22 re de nem tudom csak jelszo váltás jön ki köszönöm
Adry03
2014-04-27 20:21:53

Sziasztok !

Plumeria

Sajnálom, de az jó, hogy nem keseredtél neki nagyon.

Részemről ahogy gondoltam. Nagyon nem tudok mit hozzáfűzni.
napsugar24
2014-04-27 19:16:12

Jniki!
A műtét előtt én is ezen a két kérdésen aggódtam, de úgy éreztem minden rendben odabent. Aztán úgy gondoltam, ha már vágnak legalább találjanak valami-és így lett.Ha endod van, azon lehet segíteni és jobb minél hamarabb tudni.
jniki82
2014-04-27 19:08:46

Sziasztok!

Plumeria sajnálom, de legközelebb!!
Én 14-ére kaptam átjárhatóságira és méhtükrözásre időpontot.Remélem kiderűl, hogy van-e endometriózisom vagy sem?
Nem tudom mi lenne a jobb, ha van akkor legalább tudom, hogy miért nem jön össze, de mi van ha olyan súlyos, hogy nem lehet mit kezdeni!Ebbe bele sem merek gondolni.
Meg kellene egy újabb sperma vizsgálatot is ejteni, már lassan 3 hónapja szedi a vitaminokat és az ACC-t a párom!
remélem legalább ezen e téren javultunk!!!!
KatkaManó
2014-04-27 18:20:05

Plumeria helyes :)
Azért jó látni hogy nem keseredtél el nagyon.
A stimulációtól ne tarts annyira 2-3 tüszőt érlelnek hogy nagyobb legyen az esély.
Nálunk csak a lombik jöhetett szóba de egy percig se bánom. Így is a januári nem sikerült. De most 10 nap múlva remélem nekem is lesz két csíkom ;)
Egyébként nekem is tankönyvi a ciklusom és nem boritotta fel a hormonkezelés.
plumeria14
2014-04-27 17:54:37

KatkaManó,
nem adom fel, olyan vagyok, mint egy bulldog...addig megyek, amíg el nem érem a célom. Mivel nem volt most sem stimuláció, így májusban is nekifutunk! 6-án megyek az endomókushoz is és ő majd megmondja hogy áll a pm gyulladásom...nem tudom, hogy nem-e ez szólt most is közbe, bár direkt rákérdeztem a dokinál, hogy kell-e szünetet tartanunk, de azt mondta, hogy nem. Mindenesetre a nődokit is megkérdezem majd, hogy lehet-e, érdemes lenne-e még mást is vizsgálnunk. Egyébként ő azt mondta, hogy max 2 inszemet javasol spontán ciklusban, bár én stimulációt nem szeretnék, mert a peteérésemmel minden rendben van.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!