Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plumeria sajnálom...pedig nagyon szurkoltam...de ne add fel !
Belevágtok még egy inszembe ?
Én még várakozok...:)
napsugar24
2014-04-27 15:40:32
Plumeria- nagyon sajnálom-talán majd a következő sikerül. Bíznunk kell!!! Kitartás
plumeria14
2014-04-27 09:07:36
Lányok,
ma vagyok a 28. napon, de a tesztem sajnos negatív (11-én volt az inszem), így abba is hagyom az Utrot, hogy ne késleltessem tovább a mensit...Mit mondjak, elég szar érzés! Tudom, hogy az első inszem keveseknél hozza meg a várva várt sikert, de mi a fene miatt nem jön össze...jó időben, jó anyag, jó helyre, mi kell még?????????????????????
plumeria14
2014-04-26 22:18:22
Adry03,
én a magánrendelésére járok, ott csinálta meg az inszemet is.
Dzsudzsa
2014-04-26 21:50:27
Plumeria!
Nekem a ciklusom ált. 26 napos, de az utóbbi időben 23-24.
A rendszer a missed AB utáni hosszú ciklus miatt számol már október óta a 31 nappal.
Így az nem reális. Előző hónapban 25. napra jött meg.
Emikez!
Én is jártam már így, mint Te.
Egyszer elmentem ezzel a nőgyógyászomhoz. Ő azt mondta minden rendben. Van egy boltív a méhnyaknál, ahol meg tud ülni a leváló nyálkahártya és az ürül lassan (nálam erőlködés, pl.: széklet, emelés esetén jelentkezett pár napig. )
Adry03
2014-04-26 21:02:31
Sziasztok !
Moha
Sajnálom.
Maximal
A futás nagyon jó. Biztos segít. Én is futok amikor csak tehetem és rám nagyon jó hatással van.
plumeria
A ciklusommal eddig nem volt gond. Jó lenne, ha nem kéne mindenféle hormonnal összekutyulni a szervezetem. Igen, Pest környéki vagyok. Dr. Timmermann Gáborra gondolsz ? 1. körben a Tim - Medicalba kell bejelentkezni hozzá ? Neked a Róbert Károlyba csinálta az inszemet ?
Elég alacsonynak gondolom most a hőmet úgy hogy nem hiszem, hogy bármi is lenne.
maximail
2014-04-26 13:58:01
Megnéztem itt, és júliusban volt egy 34 napos ciklusom, emlékszem, akkor is majdnem megőrültem... Lehet, hogy most is ez van.
Most elmegyek futni. Ha meg akar jönni, akkor ez talán segít...
maximail
2014-04-26 13:42:30
Moha!
Annyira megértelek!! Nem nagyon szoktam már jönni a fórumba, mert úgy érzem, ettől csak rágörcsölök a témára.
De most eléggé ki vagyok én is. Én hétfőre nem vártam, de nem is nagyon érdekelt a dolog, mert előtte szerdán voltunk a MensMentisben, és nagyon pozitívan jöttem el onnan (ezt majd később leírom, de most hisztis vagyok).
De nem jött meg. Kedden csináltam egy tesztet, negatív lett. De azóta sincs semmi. Megálltam, és csak ma reggel teszteltem újra, de megint csak a szokásos egy csík. Előtte már sík ideg voltam, nem is akartam tesztelni, hogy legalább a remény megmaradjon (bár néha az a rosszabb). Mind a két teszt 10-es érzékenységű volt, szóval már ki kellett volna, hogy mutassa. Az egyikre az volt írva, hogy 4 nappal a nemvárt előtt is kimutatja már.
Ez így nagyon gáz. Ha meg kell jönnie, akkor jöjjön, és ne késsen! Régebben 30-32 napra jött meg, de az utóbbi fél évben beállt szépen 28-29 napra. Ma meg már a 34. napon járok, és semmi. Még egy apró pöttyöcske sem.
16-án voltam a 24. napon (akkor voltunk az MM-ben), ott az orvos azt mondta, 9mm-es a méhnyálkahártya, ami a ciklusnapnak éppen megfelelő, és megmutatta az érett tüsző helyén kialakult sárgatestfoltot is a jobb petefészkemben az UH-on. Szóval peteérés volt, és minimum 11 nappal ezelőtt, de inkább még több. Mi van, ha egyáltalán nem jön meg? Akkor mi van a következő ciklusban? Mi lesz a méhnyálkahártyával? Egyáltalán mit jelent ez? Jó, hétfőn felhívom a dokit, ha addig sem jön meg, de addig hülyét kapok.
A hőmet már jó ideje nem mérem, így abból nem tudok kiindulni...
Mondjuk lehet, hogy meg fog jönni, és azért vagyok ilyen depi...
Moha, és a többiek! Fel a fejjel!
Tina35
2014-04-26 10:06:39
Moha! Sajnalom amit erzel megtudom erteni sajnos! !:-(Az jo otlet hogy probald elterelni a gondolataidat mar amennyiben sikerul! Nekem addig egesz jol megy a figyelemeltereles amig nem jon a soron kovetkezo mensi es akkor jon a szokasos kiborulas.Es amikor mondjak hogy csak lazan es ne gorcsolj ra...Akkor valaki mondja mar meg hogy hogy kell azt csinalni..marmint a nem ragorcsolest amikor vagysz valamire de nagyon!!:-(
plumeria14
2014-04-26 09:16:37
Moha,
SAJNÁLOM! Egy kicsit tényleg lazítanod kellene és elterelni a gondolataidat. Mondom én ezt ilyen lazán, mert az utóbbi két hétben annyi dolgom volt, hogy időm nem volt ezen agyalni..nem mértem…nem kerestem a jeleket…csak „túléltem” minden napot. Persze, megint az van, hogy hétvégére nem várom, így valószínűleg többet fogok „magammal” foglalkozni, de most úgy vagyok vele, hogy lesz…. Nem fogok kiakadni, ha megjön, mert nem szeretnék kikészülni! Továbbra sem érzek semmit, tesztelni egyáltalán nem merek…ma van a 27. ciklusnapom.
Adry03,
ha budapesti vagy, akkor én Dr. Timmermannt ajánlanám, ő csinál stimu nélküli inszemet, persze csak ha minden rendben van a ciklusoddal, ami 30 ezerbe kerül.
Tina35,
nagyon biztató a görbéd, de biztosat csak a teszt fog tudni neked mondani!
Dzsudzsa,
hogyhogy vasárnapra nem várod? A grafikon szerint még több, mint egy hét van hátra. Vagy gondolod, hogy az előzmények bekavartak?
Belevágtok még egy inszembe ?
Én még várakozok...:)