Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2014-04-28 21:34:35

Sangria!

Gratulálok, és köszönöm! :-)
Adry03
2014-04-28 20:32:38

Sziasztok !

sangria

Gratulálok !!

Részemről azt hiszem, hogy lottót kéne kitöltenem. Ez van.
plumeria14
2014-04-28 19:52:47

Dzsudzsa,
jól emlékszel, bár nálam a vérvétel is igazolta, mert az Anti-TPO értéke 273 lett. Május 6-án megyek kontrollra az endomókushoz, kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd.
Dzsudzsa
2014-04-28 19:22:06

plumeria!
A 3.3 tsh miatt kért a doki pajzsmirigy uh-ot. (ami azóta már 0,6 :))
Először volt uh, utána a vérvétel.
Az uh-on a doktor nő látta, hogy a jobb lebeny szerkezete megváltozott, ő mondta, hogy ez gyulladásra utal. Valószínű genetikailag kaptam anyai ágon. Ő mondta, ne ijedjek meg, de a vérvételem sem lesz tökéletes. Erre, az uh-ra kb. 1,5 hétre tökéletes az anti TPO.
Hát, lehetne olyan mázlim, hogy nincs nagyobb gond a pajzsmiriggyel!!!!
Nálad jól emlékszem, hogy van gyulladás? Azt miként kezelik ?
plumeria14
2014-04-28 18:41:15

Dzsudzsa,
az az igazság, hogy az életkor és az a gondolat, hogy kifutunk az időből, valóban nem teszi egyszerűbbé a helyzetet, de próbálj meg nem stresszelni még ezen is, mert ettől nem lesz egyszerűbb, SŐT!
Hogy lehet az, hogy a vérvizsgálat nem igazolta a pm gyulladást? Tudtommal az Anti-TPO ha egyszer megjelent valakinek a szervezetében, akkor az nem tűnik el, maximum csökken….Ez felettébb érdekes számomra!
Én már nagyon várom a terhességgel és a kismamasággal járó „problémákat”. Nagyon büszkén fogom viselni őket!

kedina,
még semmi…tegnap este, mintha ha éreztem volna, mintha úgy kezdene fájni a hasam, mint amikor megjön, de azóta sincs semmi. Én azt olvastam, hogy a progeszteron kitolja a mensit, mivel magasan tartja az értéket, ami miatt a méhnyálkahártya nem tud leválni…vagy valami ilyesmi…és az abbahagyás után 2-3 nappal jelentkezik a mensi, bár volt olyan is, akinek az Utro mellett is időben megjött. Újabb tesztet azért nem tervezek még, mert egy akkora nagy semmi volt, hogy azt el se tudom mondani!
Renicsek
2014-04-28 18:40:01

sangria! GRATULÁLOK!

Remélem hamarosan a mi tesztjeink is 2 csíkosak lesznek,szépen sorban! :)
Velem nem tudom mi van! Ez a görbe tényleg EKG!
KatkaManó
2014-04-28 18:19:11

Plumeria nekem januárban a sikertelen lombik után mikor abbahagytam az utrot kb. 3-4nappal később jött meg.

Sangria gratula :)) nekem 4 napja volt a lombik beültetésem remélem 10 nap múlva én is 2 csíkos leszek :)
kedina
2014-04-28 16:41:16

maximail
Mesélj! Mi volt a mens mentisben????
kedina
2014-04-28 16:33:30

emikez
nekem nem igazán egyértelmű mit is szeretnél.
kedina
2014-04-28 16:32:40

Sangria!
Gratulálok! Remélem rendben megy most már minden!

Plum, még mindig semmi?
Igazából nem kéne ennyire eltolnia, szerintem
A barátnőm lombikos, nekik sajnos ebben a hónapban nem jött össze, de időre megjött neki.
Dokival nem beszélsz?
Csinálhatnál reggel egy tesztet.

Én megint elkezdtem a görbevezetést, hogy ha a 12. napon megyek átjárhatóságira, akkor tudjam merre hány méter..aztán megint eldobom a hőmérőt a középidőtől. Meg kávéfőzés közben mérem...:D

Drukkolok mindenkinek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!