Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-04-30 08:25:46

Sziasztok lányok,
nálam még mindig semmi...se mensi...negatív teszt...vasárnap hagytam abba az utrot, miután negatívat teszteltem (10-es érzékenységűvel). Azt olvastam fórumokon, hogy az Utro abbahagyása után 2-3 napra szokott megjönni. Nekem ez a 4. napom és még semmi, viszont a mai tesztem is negatív lett. Általában 26 napos ciklusaim szoktak lenni, ma pedig már a 31. napon vagyok (kétségek között)...
Van valakinek tapasztalata ebben a témában?
Dzsudzsa
2014-04-30 06:15:17

Maximail!
Örükök, hogy rátaláltatok erre a helyre!
Valóban, nagy szükség lenne ilyen központokra!
Nekem a házi orovosom az mondta, hogy az inzulinrezisztencia manapság a legújabb divat. Épphogy azt nem mondta, hogy ez hülyeség :( Van olyan kolléganőm, aki az én esetem kapcsán kezdte el kivizsgáltatni magát. Nem esik teherbe évek óta. Kért az orvosától laborra bautalót (pajzsmirigy, intulinrezisztencia) és nem adott. Mondván, nincs semmi baja.
Tegnap de. 9 körül volt a Kossuth rádióban egy riport a PCO-ról, meg a hátterében lévő IR-ről. A médiatárban meghallgatható.
Na, hajrá!
Én rövidesen új ciklust kezdek.
maximail
2014-04-29 22:21:42

Sziasztok!

kedina! Köszönöm! :-) Hasonlókat kívánok én is itt mindenkinek! :-))

Dzsudzsa!
Szakács Zoltánnál voltam, a férjem pedig Szabó doktornál (andrológus). Endokrinológushoz pedig Breyer Helga doktornőhöz megyünk.
Több ilyen hely kellene, mint az MM, hogy mindenki eljuthasson, akinek szüksége van rá! Egyenlőre nekünk is nehéz megoldani az időpont egyeztetéseket, de már nagyon elegünk lett a sok kísérletezgető kedvű, illetve nemtörődöm, lekezelő orvos(?)ból.
Dzsudzsa
2014-04-29 20:51:13

Maximail!
Én is voltam a Mens Mentisben. Diétás oktatásra küldött oda az orvosom. Én is nagyon elégedett voltam velük. Nagyon sok segítséget kaptam!! Meg is látszik az eredménye.
Kinél voltál ott? Melyik nőgyógyásznál?

LÁnyok!
Képzeljétek, a párom előbb jött be a kertből és látott egy gólyát landolni a kert végében :)) Leszállt, majd tovaszállt. Mondtam neki, remélem jól körülnézett, nehogy a bokrok alatt maradjon egy síró csecsemő :)))))) Azt mondta nagyon nagy fesztávú madár volt, lehet, hogy 2 baba volt a csőrében :DD
Fantasyc
2014-04-29 17:47:54

Sziasztok!

Sangria, gratulálok!!! :-) végre valami pozitívum.

Tyupók: épp most találtam ezt a cikket, bemásolom:

a kifejezett hőhatás nagyon ronthatja a spermaképet. Ez annyira így van, hogy nem kell ehhez extrém magas hőmérséklet, a hivatásos gépkocsivezetők gyakran rossz termékenyítő képessége is abból adódik, hogy a herék a folyamatos vezetés közben a lábak, és az ülés közötti melegben helyezkednek el. Ez persze akkor semmi gondot nem okoz, ha egy férfi spermaképe kifejezetten jó. Ha azonban (és ez nem ritka) eleve csökkent a spermaszám, akkor a meleg fürdők, a szaunázás már termékenyítő képtelenséget okozhat. A regeneráció heteket vesz igénybe. Én azt hiszem tehát, hogy, ha a gyermeknemzés éppen nem aktuális kérdés, akkor nem kell tartani a fürdőktől, szaunázástól, ha viszont babát terveznek, akkor nem árt óvatosnak lenni.
Dr. Ács Nándor ..."
Remélem ez nem befolyásolja azért a végeredményt!!!
Dmonalizi
2014-04-29 16:07:45

Az a jó a rendszer még nem reagált hogy át tegye az ovumat.
Dmonalizi
2014-04-29 16:04:58

Sziasztok.
Megviccelt a természet. Ebben a hónapban 3 nappal előbb jött az ovum. majdnem lecsúsztunk róla. Tegnap pozi volt az ovu teszt,ma már nem.Valószínő hogy vasárnap is pózi volt de akkor nem néztam még. Múlt hónapban is 2 nap volt pozi. Vasárnap reggel és tegnap este is együtt voltunk. Hátha.Csak egy zavar hogy szombaton termál fürdőben és szaunában voltunk. Nem ártott a páromnak?
kedina
2014-04-29 16:04:41

maximail
Köszi az összefoglalót! :) Remélem minél előbb kopogtat nálatok is a gólya!
Hát csajok, valahogy várom is meg nem is a jövő keddi átjárhatóságit..
tyupók
2014-04-28 22:02:08

Sziasztok! Csak nemrég találtam és regisztráltam az oldalra,de nagyon tetszik.1 clostis hónapom van. Ma voltam 14. napi.uh-on,hát nagyon elkeseredtem,mert csak 1db 12 mm tüszőt talált az orvos. Van valakinek tapasztalata h. mennyit nőhet naponta? Az orvos szerint 2-3 nap az ovulácio, de nekem csak 25 naposak a ciklusaim.Valakinek vélemény?
maximail
2014-04-28 21:51:10

Amúgy mára nekem is megjött. De tulajdonképpen nem bánom. A szombati negatív teszt után már éreztem, hogy nincs baba, és inkább csak aggódtam, hogy akkor miért nem jön meg. Aminek viszont örülök, hogy előtte nem pecsételtem. Nem akarom elkiabálni, de ez már a 3. nem pecsételős hónapom a méhszájseb fagyasztás óta. És már ez is valami az én szememben.

MensMentis: Csupa-csupa nagy pozitív jel!
Mindenki végtelenül kedves és udvarias volt, már eleve az időpontfoglalásnál is, kaptam visszaigazoló sms-t, majd az esedékes nap előtt egy kedves hangú figyelmeztetést, hogy másnap szeretettel várnak (apróság, de pl. a tapló tapolcai Kaáli intézet után hihetetlenül jól esett).
Egy percet nem kellett várni, nagyon rugalmas és flott volt minden. Az orvos több mint egy órát foglalkozott foglalkozott velünk (nem öt percet futószalagon, flegmán). Minden eddigi leletet megnézett (a férjemét is), mindent nagyon részletesen elmagyarázott, végigvett minden lehetséges eshetőséget, A, B variációkat, nagyon megérően és türelmesen végighallgatott, és válaszolt mindenre, aztán a végén elküldött mindkettőnket endokrinológushoz, engem immunológushoz, a férjemet pedig két speciális spermavizsgálatra. Ezekre június 24-én megyünk (illetve a férjem előtte), és 25-én vissza Szakács doktorhoz.
Az az alapelv, hogy megpróbálnak minden lehetséges okot feltárni, és ha bármit találnak, akkor előbb azt kezelik, és addig nem állnak neki mesterséges beavatkozásoknak (kivéve ha a páciens kéri), amíg az nem rendeződik, mondván, hogy pl. IR mellett az inszem, vagy a lombik sikerének sokkal kisebb az esélye, míg ha rendeződnek az értékek, akkor akár spontán is összejöhet a baba. Nekem ez a hozzáállás nagyon szimpatikus.
Mellette továbbra is járok kineziológushoz, mert segít a lelkemnek.

Hosszú idő után végre azt érzem, hogy jó kezekbe kerültünk, nem nekem kell bújni a netet a vizsgálatok és az eredmények, határértékek után kutatva, hanem van végre egy olyan orvosi csapat, aki megteszi ezt, és emberszámba vesz.

Ha bárkinek lenne részletesebb kérdése az MM-mel kapcsolatban, szívesen válaszolok.

Plumeria! Nagyon sajnálom!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!