Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dmonalizi
2014-04-30 16:13:17

:)
plumeria14
2014-04-30 16:01:20

KatkaManó, kedina
én leginkább amiatt idegeskedek, mert nekem a doki egy büdös szóval nem mondott semmit se ezzel kapcsolatban. Ezért a következő inszemnél nem fogok élni vele, egyébként sem igazán jött be nekem az utro miatti folyamatos „maszatolás”. Mivel a progeszteron szintem rendben van, így szerintem nincs szükségem erre a „támogatásra”, hogy össze-vissza zavarja az óramű pontosságú ciklusaimat. Nagyon nem örülök, hogy erre egyáltalán nem hívta fel a figyelmemet!

Tyupok,
szerintem egyénenként változó, hogy kinek mennyit nő naponta. Általában 1-2 mm-t nő, de nem mindenkinél és nem mindig ugyanakkora nagyságnál reped meg.
maximail
2014-04-30 15:37:38

tyupók!

Nagyon sajnálom! Vizsgálták már a vetélések okát?
kedina
2014-04-30 15:07:16

tyupók
Hali. Simán lehet, hogy 25 napos ciklussal eddig nem is nagyon volt ovud... Plumnak figyelték a múltkor a nővekedést az inszem miatt, de nem emlékszem mennyit nőtt. Ha 2-3 napot mondott a doki, akkor gondolom úgy is lesz valahogy. Nem rendelt vissza kontrollra?

Plum
Á, ezt nem hiszem el. Idegőrlő lehet. Kitartás PLUM!

Kellemes hévégét csajok! Babásodjunk, itt a tavasz!:)
tyupók
2014-04-30 13:02:58

Köszönöm Katicabogár5,mi is reméljük, h ìgy lesz. Már 5 éve várunk a Babóra, 1.5 éve fél éven belül volt 2 missed ab., mind2 a 9.héten úgyh. most nagyon bìzom,h ez a bogyó segít.
jniki82
2014-04-30 12:55:04

Sziasztok Csajok!

Gondolkodtatok már azon, hogy mi lesz, ha mégsem lehet babátok?Rámtört a pánik, nem tudom mit csinálok akkor, ha mégsem.
Annyi minden van amiért aggodok!Itt van az én műtétem, nem tudom mit találnak vagy mit sem!Itt van a párom sperma vizsgálata ami nem volt túl fényes és nem biztos, hogy a vitaminok csodát tettek.
most tisztára borúsan látok mindent.Lehet ez a sok akadály, gond azért van, hogy jelezze az élet ne akarjam ennyire ezt a babát.Most megint tiszta letargikus lettem.Bocs a lehangolásért!
Katicabogár5
2014-04-30 12:04:25

Tyupók még azt elfelejtettem le írni, hogy ha kisebb vagy nagyobb a tüsző és akkor van ovu az nem jó mert az nem egészséges pete. De nálad minden rendben lesz csak ez egy hosszabb ciklus :)
Katicabogár5
2014-04-30 11:46:40

Tyupok

Elvileg egy két mm-t nő naponta a tüsző szóval inkább későbbre tenném az ovud mint amit a doki mondod. 18-22 max 24 mm tüszők a jó domináns tüszők és kb ekkora méretnél is szokott meg lenni az ovu.
KatkaManó
2014-04-30 10:32:23

Plumeria ne aggódj nekem a doki azt mondta akár egy hét is lehet mire kiürül az utro.
4 nap múlva megjött de csak rózsaszín barnás volt 2 napig. utána 3 napig rendesen meg vokt majd a köv 3 nap barnázàs. Szóval megborítja kicsit a ciklust de ne aggódj.
tyupók
2014-04-30 09:16:53

Kedves Fantasyc! Köszönöm,h te elolvastad a kérdésem,de azt hiszem a válaszod Monalizi-nek szántad. Lányok tud nekem valaki valami biztatót válaszolni? Gratula a babásoknak!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!