Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
már ezeken is túl vagyunk pcos és ir nem igazolódott (az ir beutalóért fél évig jártam a háziorvos nyakára, mikor visszavittem a leleteket gúnyosan kérdezte,h 1 év alatt annyit állapítottak meg h. itt-ott szőrősödik?)
és már a 3. Babót tervezzük. ha most nem sikerül akkor télen megyek petevezeték átjárhatóságira.
plumeria14
2014-05-02 09:12:24
mirjam,
nem teljesen értem, amit írtál, hogy prof.Balázs Csaba csak HOMA indexet nézett, de néhány hét után megcsináltattad az IR vizsgálatot és a 2. es 3. vérben magasabb, mint kellene. Mi magasabb? Akkor ő miből nézte a HOMA indexet, hiszen azt csak a terheléses vizsgálat eredményéből lehet kiszámolni? A csaladinet.hu oldalán írtál neki? Nekem eddig mindig válaszolt – nem értem.
mirjam
2014-05-01 21:23:54
Plum
En is annal a endomokusnal voltam,akinel te. Oszinten szolva utolag csalodtam benne...akkor csak Homa indexet nezett es abbol azt szurte le,h nem vagyok Ir-es.eltelt jopar het,amire magam elvegeztettem a terheleses ir viýsgalatot es sajna a 2. es 3. verben magasabb mint kellene.a homa most is tokeletes. Mar tobb hete irtam a dokinak mait,elozoleg is mailben kuldte a kiertekelest,hogy akkor most hogy is van ez,de valaszra sem meltatott.ugy gondolom,h azert a kva sok penzert annyi lett volna a minimum,hogy terheleser szintdt nez,de ha mar nem igy tett es le is irta,h nincs ir,akkor most legalabb megvalaszolna a levelet.igazabol ez mar csak elvi kerdes,mert azota masik endomokushoz kellett mennem...
Szoval mindenki legyen esznel!
A MM-ben sem istenek dolgoznak,a rendeloben tobb lany is panaszkodott rajuk is.ugyhogy kinek a pap,kinek a papne...
nikinokedli
2014-05-01 19:45:34
Sziasztok!
LH tesztem 12-13 napomon halvány pozitív, 14-15-16-17. napokon pedig egyértelműen pozitív volt.
4 napig pozitív! ez vajon mitől lehet? találkozott már valamelyikőtök ilyennel?
maximail
2014-05-01 19:44:10
tyupók!
A trombózis hajlam tényleg okozhat vetélést. Lehet, hogy el kellene menned egy inzulinrezisztencia kivizsgálásra is, mert az is lehet a háttérben.
Illetve úgy tudom, hogy első babánál az is okozhat néhány vetélést, ha a méh kicsit kisebb. (ezt a vetélések (bár kegyetlen) magától megoldják, és később már igazodik a méh)
Dmonalizi
2014-05-01 16:21:49
Igen. Azért világos mert a hőd még nem igazolta , hogy ovud volt. Nekem pl. előrébb is hozta három nappal az egész zöld sávot. és utána lett sötétebb zöld.
tyupók
2014-05-01 16:04:45
Nekem szombatra "tervezte" hétfőn voltaam uh-on akkor még nem volt.sztem mostanában kell lennie azét vagyok páfrányos.bár még én is új vagyok,de ha jól értem azért halvány,mert addigra tervezte a rendszer,és amikor a hőd alapján is megvalósul akkor lesz sötét.De ha rosszul gondolom légyszi javítsátok ki.
niki95
2014-05-01 15:43:26
Szerintem neked tényleg akkor volt az ovud mint amikorra berajzolta...legalábbis nekem ez jön le belőle...nekem is van pg53 nekem nem annyira jött be...akkor is páfrányos volt amikor nem kellett volna...neked?
tyupók
2014-05-01 15:37:54
Mint írtam csak most kezdtem mérni,úgyh nem igazán tudom értelmezni. Segítenétek ebben? Hó elején volt egy kis torok gyulladásom,szerintem ez látszik is a görbémen és a pg53 2 napja tiszta páfrány.
tyupók
2014-05-01 15:33:46
Sziasztok Lányok!
Kedina
Igen,könnyen lehet,hogy eddig nem is volt ovum,csak most kezdtem mérni a hőmet,úgyhogy nem tudom biztosan.Doki sajnos nem rendelt vissza,vagyis azt mondta találkozunk 1 hó múlva :-(
Maximail
Csináltak már hormonsort,kicsit magas lett a prolaktin erre most szedek bromot,trombózis hajlamra meg aspirin prot.A páromnál minden oké.
Plumeria14
Köszönöm
már ezeken is túl vagyunk pcos és ir nem igazolódott (az ir beutalóért fél évig jártam a háziorvos nyakára, mikor visszavittem a leleteket gúnyosan kérdezte,h 1 év alatt annyit állapítottak meg h. itt-ott szőrősödik?)
és már a 3. Babót tervezzük. ha most nem sikerül akkor télen megyek petevezeték átjárhatóságira.