Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65813 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
emikez
2014-05-05 10:56:37
 
Szerintetek eböl még lesz valami nem ugy nézki lehet nem is lesz ovum
Renicsek
2014-05-04 18:05:04
 
Plumeria 14!
Az én dokim annyit mond,hogy normális ez így ahogy van! Egyszer írt fel clostit, de még azzal se hívott vissza kontrollra! Ennyit róla! Nem akarják beállítani a ciklusom,mondván hogy úgyis gyereket akarok! Hát nagyon vicces! Mindegy,én lezártam! Akkor megyek ha muszáj! Értem,amit érzel,azt kívánom jöjjön megint egy jó periódus az életedben! :)
plumeria14
2014-05-04 17:40:22
 
Lányok,
a neten kutakodva az alábbiakra bukkantam: „Hagyományosan a férfi nemzőképességet a sperma mikroszkópos vizsgálatával végzik, mely során a hímivarsejtek számát, mozgását, alakját vizsgálják. Sajnos ezek a paraméterek nem mindig adnak választ férfi meddőség okaira ill. mesterséges megtermékenyítésben résztvevő párok sikertelenségeire.”
HBA és DNS fragmentációs tesztet javasolnák. Valakinek van már tapasztalata valamelyikkel kapcsolatban?
Dzsudzsa
2014-05-04 17:17:45
 
Plumeria!
Én vidéken voltam kineziológusnál, aki sprirituális választerapeuta is. Nekem nagyon bejött!!!
Szerintem, ha a baráti körben megkérdezed, biztos vagyok abban lesz valaki, aki volt már, vagy ismer valakit, aki jár jó kineziológushoz.
Én is a 17. ciklust taposom. Nálam is hullámban jönnek a hegyek és a völgyek. Én pénteken megyek a nőgyógyászhoz az eddigi véreredményekkel, aztán meglátjuk.
plumeria14
2014-05-04 17:07:14
 
Renicsek,
neked mit mond az orvosod, mi miatt ilyen hosszúak a ciklusaid? Nem szeretném feladni, főleg nem a cél előtt, de annyira bosszant, hogy nem tudom a miérteket! Én már nem gondolom, hogy a stressz vagy a rágörcsölés miatt nem jön a baba, hiszen az elmúlt 20 ciklus során ezek nem mindig voltak jellemzőek és mégsem volt sikeres eddig egyik ciklusom sem. Most azon buktam ki nagyon, hogy a dokim nem hívta fel a figyelmemet, hogy az Utrogestannak lehet ilyen mellékhatása…mindenhol azt olvastam, hogy az abbahagyása után 2-3 nappal megjött, de nekem ehhez 7 nap kellett…nem mondom, hogy nem éltem bele magam minden nap…annyira vágyom már a 2 csíkos tesztre…nagyon pozitívan állok minden hónapban a dologhoz, az utolsó pillanatig reménykedek, de ez nem jött be…most egy kicsit a lelkemet kellene rendbe tenni, mert ez a sok csalódás egy kicsit kimerített…most úgy érzem, hogy már nem tudok mibe kapaszkodni…

Maximail,
ha a 2. inszem sem sikerül, akkor nagyon gondolkozok azon, hogy meddőségi centrumba menjek, bár nem tudom, hogy ott milyen egyéb vizsgálatot tudnának csinálni, amire eddig nem gondoltam. Kedden megyek konzultációra az endomókushoz, majd őt is jól kifaggatom, hogy mit lenne érdemes még kizárnunk. Bár engem az inzulinterheléses vizsgálat eredménye, pontosabban a szakszerű kiértékelés hiánya is aggaszt. Biztos van valami oka annak, hogy eddig ez az öröm nem adatott meg nekünk és talán még meg is érteném, ha tudnám az okát, de így nem egyszerű…
maximail
2014-05-04 15:53:40
 
Plum!

Sajnálom. Most nekem is egy hetet késett, pedig nem szokott. Ez nagyon idegesítő így. Én most szerencsére egy ideje már nem akadok ki annyira, mint korábban. De persze nem tudhatom, mikor jön az újabb hullámvölgy. A kisbabák már nem zavarnak, de a terhes nők látványa igen. Nem tudok beszélni velük, nem tudok rájuk nézni (van pár az ismerősi körben), pedig amúgy kedvelem őket. De én most valamiért nagyon bízok az MM-ben. És próbálom úgy felfogni a dolgot, hogy eddig azért nem jött a baba, hogy kiderüljön a méhszájsebem, amit azóta meggyógyítottak. Próbálom a legjobbat megtalálni ebben a helyzetben. Olyanokkal vigasztalom magam, hogy nem baj, jön a nyár, legalább lefogyok, sportolhatok, úszhatok nyugodtan. Meg ilyenek. Persze ezeket simán felcserélném egy babára, de próbálok pozitív lenni.
Kineziológushoz járok, és nekem nagyon sokat segített, és nekem még a futás, ami segít.
Dmonalizi
2014-05-04 15:14:06
 
:) Olyan hosszú innen.
Renicsek
2014-05-04 14:48:10
 
Plumeria14!
Szia! Tudjuk, hogy nagyon nehéz és úgy érezzük mindannyian, hogy valami oknál fogva büntet minket a sors,és ezért nem ad nekünk Babát! Nem vagy egyedül ezzel az érzéseddel! Én is már a 22.ciklust taposom,ráadásul nekem sosem jön meg időben,hogy minden hónapban próbálkozhassak,mert egy átlag ciklusom 45 napos,ha nem több! Én sem értem miért! Sosem voltam az a felelőtlen típus,és mégsem érdemlem meg,hogy kismama legyek!
Csak próbáld meg nem feladni! Szerintem egyáltalán nem baj,hogy rágörcsölünk, hiszen ha valaki babát szeretne,egyszerűen nem létezik olyan,hogy nem görcsöl rá! Nyilván állandóan arra gondolunk,mert ez a legnagyobb vágyunk! Úgyhogy kérlek ne add fel!! Ne adjuk fel! :D
Én így állok most, a hónapban ez a 4.hely,ahová berakta a rendszer az ovumat! Majd lesz belőle vmi! Azt sem tudom mikor próbálkozzak teszttel,mert nem tudhatom a nemvárt időpontját sem :)! Majd tesztelek,ha hányingerem lesz!
plumeria14
2014-05-04 10:02:39
 
Dzsudzsa,
valószínűleg igazad van! Már többször gondolkoztam rajta, de ezen a téren (sem) szeretek próbálkozni, ezért jó lenne, ha tudnál ajánlani valakit...te kinél voltál?
Dzsudzsa
2014-05-04 09:50:18
 
Plumeria!
Én azt tanácsolom, hogy keressél egy jó kineziológust! Ártani biztosan nem fog, sőt! Én hiszek benne, hogy segít.
Én is voltam a vetélés után pár alkalommal. Nekem nagyon sokat segített.
Én is elkezdtem az újabb ciklust :(
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!